Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emillkaaa

Kto może mi polecić dobry puder matujący w kamieniu do cery tłustej??

Polecane posty

Gość emillkaaa

Z góry Bardzo Wam dziękuje za kliknięcie w mój temat:) 🌻 wyprowadzam się więc chciałabym zainwestować w dobry kosmetyk, gdyż w najbliższym czasie będę miała sporo na głowie i nie chce tracić czasu na bezowocne latanie po sklepach. Ostatnio używałam Rimmel - Stay Matte - puder prasowany Kiedyś sensique;) w drogerii Natura kupowałam za 5 zl fajne puderki teraz mam dylemat. pewnie znów sięgnę po stay matte rimmel bo boję się wyrzucić pieniądze w błoto :O Jakiego matującego puderka używacie (w kamieniu)?

Gość twoja__Oleczka
ja zawsze kupuje caroll ;] ale to tani bazarkowy puder pewnie takiego nie chcesz

Gość eriu
Inglot ma dobre pudry prasowane matujące

Gość effy
podobno avene ma świetne pudry i podkłady. szczególnie ten z spf 50. a sama używam dwóch: Vichy: normatein świetnie matuje cerę nawet bez bazy. a poza tym ma właścwości lecznicze. drugi to podkład w płynie HEAN, pod niego stosuję jeszcze bezę [choć bez niej też siędługo trzyma] na wierzch nie stosuję już pudru w kamieniu - sam dobrze wygląda. jeśli chcę podkreślić kości policzkowe to nanoszę odrobinę pudru rozświetlającego w kulkach [też HEAN]. w obu przypadkach nie ma efektu maski [ o którą bardzo się bałam, bo generalnie mało się maluję i staram się unikać mocnego make-upu] powodzenia w poszukiwaniach:)

Gość przeciez idzie lato
wlasciwie juz mamy lato, jak mozna zuywac w lecie jakichkolwiek masek na twarzy no chyba ze ktos lubi jak mu splywa...masakra jakas

Gość ha ha ha wypowiedz
wyzej jest troszke smieszna ( jak dla mnie...) moze nie masz problemow ze skora i nie masz co ukrywac, to rzeczywiscie - nie musisz... i w takim razie dziwie sie tez ze w zime uzywasz.. bo po co... skoro z moich domyslow - nie musisz, jezeli dla ciebie to takie dziwne ze ktos uzywa w lato... troche zrozumienia... ja rozumjiem, bo sama mam problem..

Gość hihi hu hu
clinique taki zielone pudeleczko dobry ale nie wydajny obecnie uzywam anti shine isadora i jestem zadowolona bo latarnie mialam zawsze nawet jak nawalilam tego ;) a ten sobie poradzil

Gość mój Ty Boszzzzz
City Matt Lirene, odcień beige. Jak dla mnie bomba ;]