Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jerta

Nawigacja samochodowa - jaką wybrać?

Polecane posty

Gość gość
Grunt to bezawaryjność, tego moim zdaniem powinno się od takiego sprzętu oczekiwać. Ja przez ostatnie kilka miesięcy nie korzystałem z nawigacji, bo moja ulubiona którą wykorzystuje na długie podróże niestety uległa zepsuciu i wylądowała w serwisie http://www.komtel-serwis.pl/ nie mniej jednak za tę cenę powinnaś kupić coś rozsądnego.

Gość gość
Wiem, że dobry filtr przeciwzakłóceniowy ma ładowarka www.alga-shop.pl/new/akcesoria-gps/291-ladowarka-microusb Korzystam z niej na co dzień, mocna, dobrze ładuje. Nawigacja nawet przy dużej ilości aplikacji na pewno się nie wyłączy przy tej ładowarce. 45 złotych płacisz, ale produkt na lata, zdecydowanie. Sklep ma w branży dobre oceny, nie widziałem nigdzie negatywnych opinii.

Gość gość
Ja kupowałam u nich www.azstudio.com.pl mąż ma stamtąd radiotelefon, akurat kupiłam przy okazji bo już dawno była mi potrzebna jakaś dobra. Śmiało można kupować, sprawdza się w niemal każdej sytuacji.

Gość danikx
Wygodnym rozwiązaniem są nawigacje V&S, ja sobie taką zamawiałem przez stronę euro-watt.pl. To co miałem fabrycznie w Golfie zainstalowane nie miało połowy funkcji co mam teraz.

Gość gość
Dedykowane nawigację w opcji V&S sprzedaje Euro Watt ( http://euro-watt.pl), jestem zadowolony jak na razie z urządzenia, a najbardziej mi się sam wyświetlacz i sterowanie podoba – szybko, wygodnie, intuicyjnie.

Gość getsus

Ja jakiś czas temu zainwestowałem w nawigację tomtom 52EU. W Media Expert za 500zł lub taniej jak jest przecena, dożywotnio aktualizuje drogi, dużo wygody :)

Gość Paula
17 godzin temu, Gość getsus napisał:

Ja jakiś czas temu zainwestowałem w nawigację tomtom 52EU. W Media Expert za 500zł lub taniej jak jest przecena, dożywotnio aktualizuje drogi, dużo wygody :)

ej to nie tak źle cenowo w tym me.  Ja zwsze się gubie jak jade gdzieś dalej a często ma wyjady służbowe chyba czas zainwestować w tą nawigacje.