Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona

a gdzie topik o wódce TESCO???

Polecane posty

Gość TESCO Halik
dawne dzieje - ta strona byla odwiedzana przeze mnie milion razy, a w tajlandii bylem osobiscie - wybralem sie tam volanbuszem z silnikiem napedzanym napraforgo olaj, otoz tajlandia to piekny kraj, swietnie mowia po tajsku, a przy kasie w tesco spotkalem samego TONG PO!!!

Gość 5000
เมื่อซื้อสินค้าทุกๆ 5,000 บาท ที่แผนกซื้อยกหีบและแผนกเครื่องดื่ม (ที่ไม่มีแอลกอฮอล์) เท่านั้น โดยสามารถแลกบัตรของขวัญ 1 ครั้งต่อ 1 ใบเสร็จ และต้องแลกภายในสาขาและวันที่ที่ซื้อเท่านั้น

Gość mjr. Izaak Bumsztajn
SZALOM MALEHEM Ja też byłem w Tajlandii i chciałem zaprzeczyc brzydkim plotkom, jakoby pod TESCO w Bangkoku niemieccy turysci nagabują nieletnich. 1. To nie niemcy ale rosjanie 2. To nie nieletni ale karły przebrane za dzieci 3. I nie pod TESCO ale w jego środku Myśle że prowokatorom z Auchan przydałby się mały trening w mosadzie aby następnym razem krytyczniej patrzyli na swych informatorów. Tym bardziej jestem dumny z tego iż tym patałachom gatki opadną, gdy dowiedzą się z mediów oplanowanym otwarciu TESCO w Bagdadzie.

Gość autorze topiku
i wszystkie pomarańczowe nicki. potrzebujecie natychmiastowej pomocy lekarza psychiatry. głęboko współczujący - czytelnik

Gość i odezwał się
ten co się wpisał na czarno hahaha! Widocznie ty też potrzebujesz pomocy psychiatry:(

Gość TESCO psychiatry
bo inny Ci juz nie pomoze. Nie wiem czy wiesz ale przy TESCO specjalizuje się w leczeniu takich kołków jak ty czytelnik.

To stary podły palestyński sposó!!! Każdy arab wmawia wrogowi chorobe psychiczna. Wędze tu podstęp TESCO AL-JAZERA sp z.o.o.

Nikt nie musi wmawiać tobie ani innym pomarańczowym, że tej pomocy potrzebujecie. Bełkoczesz niedorzecznie Izaaku pisząc pod kilkoma pomarańczowymi nickami. Jesteś chory, zgłoś się natychmiast do lekarza! :P

Nie ma problemu tylko mi podaj adres dobrego lekarza w TEL AVIVIE

Gość TESCO Slovak
PANE!!! Jak se pan spravujes??!?!?!?! Ty jsi jeste ne mel curaka w krku!!! TESCO U NAS V ZILINE JE NEJLEPSI!

Gość Muktada Al Tescabi
Sluchaj koles, nie zmuszaj mnie zebym ci nie pokazal, gdzie raki.... yyy gdzie pieprz rosnie!! OKEJ?!??!?! Pomaranczowy to ty bedziesz na naszym filmie, zapoimy cie wodka tesco na smierc!!! TESCAH JEST WIELKI!!!

Gość Slawik
Masz szczescie ze jestesmy rozumni ludzie, bo juz bys mial dawno kilka bagnetow w zebrach, ty niemiecka gnido

Gość Zaniepokojony1966
Mam pytanie do licznych tutaj autorytetów medycznych: czy to prawda że wódka TESCO zapobiega chorobom wenerycznym?

Oczywiscie ze tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podajemy ja naszym zolnierzom wysylanym na terytoria okupowane, aby sie nie zarazili od palestynskich prostytutek

Gość CITIPUNK
CITIPUNK Dyrektor dz.Public relation informuje naszych klientów, iż Tesco nie zamierza wprowadzić produktu pod marką "Psychiatra Tesco". Zarząd spółki , po konsultacjach z tej dziedziny ustalił, iż pomocy psychiatrycznej wymagają jedynie osobniki podłego gatunku- tj takie które w swym życiu nie piły wódki Tesco. Jednocześnie nadniemiam, iż osoby potrzebujące pomocy psychiatrycznej proszone są o niezwłoczne spożycie wódki Tesko w ilości 750 ml, a pomoc takowa nie będzie im więcej potrzebna. Dodam z dumą, iż Produkt "wódka Tesko" zostanie zaprezentowany podczas najbliższego zjazdu psychiatrów polskich, i będzie towarzyszył warsztatom dotyczącym przekwalifikowania zawodowego w związku z planowanym bezrobociem w branży psychiatrycznej. Podczas seminarium odbędzie się degustacja, oraz pokaz kliniczny działania produktu. DUŻO TANIO TESCO

Gość citipunk dyr dz PR
NOWY PRODUKT TESCO TESCO PŁYN NA POROST WŁOSÓW!!!! Do końca października trwa promocja podczas której można nabyć ten rewelacyjny produkt za jedyne 6.99. Działa również na porost włosów a głowie. http://fotm.rotten.com/fotm/hairyone.html

Gość Erika Steinbach
Wy podłe polnische schweine! Otoz w miescie Głogów - gdzie stał sobie niemiecki supermarket MINIMAL, na tej samej ulicy niedawno otwarto TESCO! To prowokacja antyniemiecka! Juz wszyscy klienci sie z naszego MINIMALA wyniesli!:( ZAPLACICIE NAM ZA TO!!!

Otóż Eriko! Jak śmiesz!?? Nic poraszka z przed lat was nie nauczyła. Nie poto 300 000 waszych rodaków zgineło przygniecionych w kolejce do Gasudarstwjernyj Uniwersalnyj Magazin w Wołgogradzie (dawniej Stalingrad) pchając się w kolejce po przecenione gumiaki z kawiorem aby tak haniebne wypowiedzi padały z ust niemki. My dobrze wiemy że zaprzedałaś swą germańską dusze niemytym portugalczykom z Biedronki. Wstydź się. To przez takich jak ty TESCO nie mogło wykupić sieci rosyjskich sklepów Jukos. Wstyd mi tym bardziej zaciebie że jak mnie pamięć nie myli to byłaś gorącą zwolenniczkom sprzedaży niemieckiej sieci HIT aniołom z TESCO. A ARAFAT JEST CHORY BO SIĘ ŻYWI W AUCHAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Jarek Csirkefogu
Cześć! Tu Jarek Csirkefogu! Oświadczam, że wódka Tesco to trucizna i nie wezmę jej już więcej do ust, Lelum Polelum!

Drogi Jacku. Dziwi mnie ze takie bzdury wypisujesz o tym wspanialym trunku. Moge odpowiedziec ci tylko w jeden sposub: Z Kopernika tez się smiano, a później wyszlo kto ma racje

Gość Jarek Csirkefogu
Do kogo pijesz (wódką tesco), Herr Bumsztajn? Chyba wódka za szybko do głowy uderzyła i zamiast Jarka zobaczyłeś Jacka. To na pewno pod wpływem twoich kamratów - Herr Paliwki i Ralpha "Laziale" i Szynszylowej? Ty byś mniej gorzałki pił a więcej pracował nad sobą, ty taki a nie inny!

Gość Jędrek Batiuk
a co wy tak o tym TESCO?? A w Krużewnikach byli, aaa?

Gość 637
jest to 637 wypowiedz na tym forum. Byloby wiecej, gdyby nie bezduszna decyzja moderatora o usunieciu naszego kochanego Topiku. My cierpliwie rozpoczelismy kolejny Topik i tworzymy go dalej. Jak mowi stare polskie przyslowie: "kokodzambo i do przodu", nie nalezy sie poddawac, trzeba kontynuowac dzielo, trzeba pokazac swiatu ze jestesmy, i co najwazniejsze, ze BEDZIEMY! Wiwat TESCO! Wiwat TESCO VODKA! Wiwat! Wiwat!! Wiwat!!! Na pohybel wrogom TESCO! Na pohybel!

Gość TESCO Slovak
ano, to je pravda!

Gość citipunk
;( w polskich Tescach nie ma wódki tesco. 100000 osób może zgłosić projekt ustawy: podpiszmy się więc pod ustawą o wódce Tesco. Niechaj w polskim Tesco zagości prawdziwa wódka Tesco. ostatnio kumpel pojechał do tesco i kupił za ok 12.49 jakąś " platynową". i po raz drugi poczułem że wódka może mieć smak i to dobry - ale za pierwszym razem była to wódka ktróa kosztuje dwa razy więcej. Ta wódka mogłaby być sprzedawana pod marką Tesco. Dodam , iż popijaliśmy ją zawodowym sokiem TESCO grapefruituwomy, za 1.52 pln. totalne zawodostwo. i wreszcie w naszej pieprzonej Polsce będzie normalnie... KTO SIĘ PODPISZE POD USTAWĄ?

Gość obużony
ty chuju Jarek Csirkefogu jak nie piłeś to się nie wypowiadaj !

Gość kamerdyner FEKALA
Wyznawcy WIELKIEGO FEKALA pozdrawiają was!!!!!!!!!!!!! AVE My jako mniejszosci gastronomiczne musimy sie trzymac razem. KUPA I WÓDKA TESCO DLA WSZYSTKICH!!!!!!!!!!! http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1145434

Gość John Makrela
podpisuję się pod tą petycją! JESTEM ZA!!