Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ambaa

Wózek I coo pocco country!

Polecane posty

http://www.baby.com.pl//szczegoly.php?Wozek_Jaguar_4_firmy_Hauck_Group_TRAXX__kolor_Lime&przedm=4805943&grupa_p=1&pwd to wózek tej samej firmy, icco jest droższe choć nie wiem czemu. Ja mam jaguara i jestem zadowolona. Tapicerkę piorę w pralce kolory nie blakną, na wertepy jest rewelacyjny, oś skrętna super ale nie możesz ciągnąć wózka gdy jest wiatr bo się skręca i wózek nie jedzie dla mnie to nie miało znaczenia. Buda na tyle szeroka i wysykoka że supier okrywa dziecko, siedzisko niezbyt szerokie producent podaje wymiar od bok do boku a nie faktyczny wymiar siedzenia. Koszyk na zakupy duży i wytrzymały. Ciężko zmieścić go do bagażnika no chyba że masz kombi. Ja mam jaguara z gondolą bronco, gondolka jest bardzo mała w środku na długość 75 cm waga obciążeniowa to 9 kg, my po 4 miesiącach musieliśmy przesiadać się do spacerówki, na szczęście spacerowa wersja całkiem rozkłada się na płasko.

Dzięki :) Ale okazuje się że będzie lipa ze zmieszczeniem się na klatce schodowej. Moim obecnym mieszczę się ledwo a jest węższy o 10 cm :(