Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccccccsqs

CO SADZICIE O LUDZIACH KTORZY MAJA ZADLUZENIE KOMORNICZE

Polecane posty

Gość cccccccsqs

JAK MYSLICIE

Gość zle myśle

Gość cccccccsqs
a dlaczego gowna? Znacie takich ludzi?

Gość zalezy od przypadku
mam znajomego, którego US udupił i nałożył karę - nie myśle o nim źle- bardzie żal mi go, no i obawiam się- nie mam zaufania do prawa, skoro po czasie można zinterpretować jakiś przepis inaczej i nałożyć na kogoś karę

Gość liiikkkaaq
jasne bo tu wszyscy sa zloci i czysci ja wpakowalm sie w takie problemy bo moj maz mial firme i aby wykonac robote wzial towar z dwoch hurtowni z opozniona spalta a potem tamta firma wykonawcza nic mu nie zaplacila i zostal z dlugami a kasy na procesy nie mamy

Gość lmiiiimimi
wlasnie ja mam znajomego ktory dostal od poborcy skarbowego kare na zusy ktorych podobno nie zaplacil a jak sie okazalo w zusie mieli syf i nie musial placic ale co sie wstydu w pracy najdla to juz inna sprawa

Gość kkkakakkaka
nie mozna uogolniac bo przeciez roznie moze byc nawet jesli ktos jest wyplacalny w danym momencie to moze wziac kredyt i naprawde pozniej ciezko bedzie splacac i z dwojga zlego bedzie jesc niz placic

Gość vinnnniii
najlepiej byc takim extra jak ci co tu wchodza na kazdy temat siedza na garnuszku u mamusi zadna praca sie nie hanbia i nie kapuja cco to problemy