Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moczarownik

Sex francuski

Polecane posty

Gość kirek
zmien kobiete później będzie tylko gorzej więc im wcześniej tym lepiej i zdecydowanie na młodszą

Gość Ale pierdoły, ale dzieci tu są
Hej "Kirek" chyba nie zrozumiałem mojego wpisu, albo jesteś Despotą , albo nie kumasz że 50% Kobiet jak i Mężczyzn jest takich samych. i Ty Też

Ja lubię loda robic. 69 uwielbiam ;-) Ale jest to kwestia psychiki. Jeśli ktoś ma opory i sie przełamie, to na sile. Nigdy z własnej woli. A szkoda. Bo taki seks daje bardzo duzo przyjemności. Ja bym nie mogła być z facetem, który NUE chce mnie piescic oralnie. Seks jest zbyt ważny.

Gość gdufcw
ja nienawide milosci francuskiej na sama mysl mam obrzydzenie, nigdy nie probowalam czy to normalne?

Gość żona..........
ja nie mam z tym problemu zawsze mamy z mężem miłość francuską - najpierw ja jemu , potem on mi kochamy się i dawanie przyjemności to normalne ...

Gość ja nie piję a wy ...
Mąż wraca do domu pijany i woła do żony : -Kochanie może jakiś sex-ik mały ? Żona przerażona patrzy na męża i mówi : -Oj kochanie , dzisiaj to nie bo mam okres. Mąż budzi się rano we własnym łóżku i nic nie pamieta , kac morderca , ból głowy , patrzy dookoła a pościel cała we krwi . Woła sam do siebie z przerażeniem : -O BOŻE ! zabiłem człowieka !?!? Ogarnia sie trochę leci do łazienki , patrzy w lusterko i krzyczy : -O BOŻE , nie dość ,że go zabiłem to go jeszczę ZJADŁEM!!!!!!!!!!!!!!!