Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość make-up

MAKIJAŻ ŚLUBNY PRÓBNY - MASAKRA!!!

Polecane posty

Gość miałam podobnie
Nie wiem, czy się zgadzam do końca, że makijaż ślubny zbliżony jest do scenicznego. Takie makijaże wyglądają dobrze z daleka, ale z bliska to tapeta i tyle. Nie wyobrażam sobie na ślubie ostrych, mocnych kolorów, tylko dlatego żeby mi zdjęciał ładnie wyszły. Jestem bladziutka, miałam podkład pod kolor cery i jasne cienie, a zdjęcia wyszły wyraziste i piękne (to rola fotografa). Jedynym dopuszczalnym dla mnie zdecydowanym akcentem był rysunek oczu - tusz i kredka.

No dawaj dejzi, jedna fotka twoja, jedna moja, może nawet bez makijażu być:-P Jak się chcesz obrażać, to możemy zacząć. Mam dziś wolny wieczór i kuuupę czasu:-D

Gość miałam podobnie
Oczywiście biały trup nie wchodzi w grę. :) W moim przypadku był to jasny podkład i puder, ale w ciepłym, jasnobeżowym odcieniu. Do tego róż i trupa nie ma ;)

Gość miałam podobnie
Zielonookim polecam paradoksalnie kolory np. błękitno-srebrne. Nic tak nie odbija i nie kontrastuje pięknie z zielenią oczu jak domieszka błękitu. Oczy wydają się 2 razy bardziej zielone :) Usta mam również pełne i dlatego właśnie nie walę na nie ciemnej szminki, bo to wygląda karykaturalnie. Dla mnie blada pomadka, bez wyraźnej konturówki. Ale rzeczywiście każda musi sama dobrać makijaż, tak no forum to się nie da doradzić.

a mi strasznie moje zielone oczy uwydatniaja cienie brazowe i tak tez bede umalowana,w tonacji brazu:-)

dzieki mi:-) a co ci sie stalo,ze musisz miec szwy?jesli to zbyt osobiste nie odpowiadaj:-)wspolczuje ci bidulko.. ja sie mecze w pracy,oddychac nie moge,bo mnie cos kluje strasznie i chce do domu!!!!!

dziekuje hejka:-) wstawilam fotke,zeby udowodnic dejzi,ze to,ze siedzimy na forum,nie oznacza,ze jestesmy pasztety,ladne kobitki jestesmy,a bedziemy jeszcze piekniejsze w naszym sczegolnym dniu:-)

Gość dejzi69
hejkakohejka ja pier..nikt tu uwaznie nie czyta,to do laury bylo nie do ciebie to po 1,ja nigdzie swoich fotek nie daje,bo to niebezpieczne i nie czuje takiej potrzeby.mala mi jak masz wszystko takie pelne to pewnie jak tirex albo gwiazda porbno wygladasz,hehe:)ale ja tez mam pelne:)hehe.to sie nazywa dzieciecy typ urody-duze oczy i usta,a to kreci facetow,ale ja nie lubie duzo tapety nigdzie.

Gość isisss
a właśnie mógłby ktoś podać namiary na jakąś dobrą wizażystkę w trójmieście ?

o żesz Laura jak na tapeciare coś blado wygladasz :P to pewnie fotka przerobiona w photoshopie! ;) a wiecie ze teraz "naturalnie" to bez tapety (bo to zło!) ALE z henna na brwiach, tipsami i obowiazkowo pomaranczową od solarki cerą! ;P

hahaha a nie mowilam :D Laura na solarium won i nie wracaj póki nie uzyskasz cudowenego NATURALNEGO kolorku pomaranczki! :D:D

dejzi - POKAŻ SWOJA FOTĘ! Tylko prawdziwą a nie kogoś innego! ciekawe, czy masz tyle odwagi, co tamte dziewczyny, żeby pokazac swoja perfekcyjną urodę! No szybko!

hejkakohejka - jakie wypowiedzi taka dziewczyna- bardzo sympatyczna :D

Gość dejzi69
nie mam idealnej ani perfekcyjnej,bo takich nie ma,fotki nie dam z wielu wzgledow,nie bede tlumaczyc jakich,wiem,ze nie jestem bez wad.jak kazda moglabym schudnac 5 kg i byc wyzsza o 5 cm-kazda z nas na to narzeka,ale sie dobrze czuje wmoim ciele,bo daja mi 18 lat,a nie 25:)

Gość isisss
ale bez sensu się tu zrobiło... chciałbym, tylko zauważyć , że temat brzmi "makijaż próbny ... " a nie "zobaczcie wszyscy jaka jestem piękna "

To chyba nie do mnie:P Tak czy siak jak kupuje papierosy lub inne artykuły dozwolone od lat 18 często pytają mnie o dowód, a podkładu nie używam tylko latem gdy śmigam z filtrem 50 na twarzy:). Na tak wysoki faktor to tylko puder sypki od wielkiego wyjścia. Ja jeszcze nie zabrałam się za planowanie takich rzeczy jak makijaż i fryzura, zacznę najpierw od sukni:D. Jakoś mi się nie śpieszy, ale mam jeszcze dużo czasu.

dzieki dejzi:D oczywiscie jak nie wiesz co powiedziec,to bluzgasz jadem na prawo i lewo. a nicka sama nie wybieralam i nie stylizuje sie na lalke,zbieg okolicznosci po prostu przyznaj sie,ze jestes sfrustrowana panna i chcialabys byc w polowie tak piekna jak my:D a od moich przyjaciolek sie odpierdziel,bo nie one sa tu tematem,widac jaki poziom kultury soba reprezentujesz,mierny strasznie. ide teraz planowac swoj slub z ukochanym mezczyzna,a ty dalej opluwaj sie,tylko nie zachlap monitora:D:D:D ps.wsyztkie dziwczyny jestescie ladne i laura i hejka i martynka i sekata,mimo,ze ftki nie pokazala:P buziaczki dla was

Hejkakohejka, masz bardzo sympatyczny i naturalny wygląd, jako panna młoda też na pewno bedziesz wyglądać pięknie:-) Te zdjęcia nie służyły temu żeby sobie słodzić nawzajem, tylko obaleniu pewnego mitu, zgodnie z którym na tym forum siedzą same zakompleksione stare samotne pasztety, które zaciągnęły chłopa do ołtarza siłą, a tymczasem okazało się że są tu bardzo ładne kobietki, a ta która szczekała najwięcej - podkuliła ogon i spieprzyła robić tipsy:-P Mi mała, sękata ---> jeśli macie ochotę, to poproszę fotki na maila a_kubacka@interia.eu. Fajniej się z ludźmi gada, jeśli wiadomo, jak wyglądają:) Dejzi, jeśli masz odwagę, też poproszę o fotkę:-P Najlepiej za 10 lat, zobaczymy kto starzej wygląda od opalania:-P

pozwólcie, ze się wtrącę. Dejzi69- ryj to moze masz Ty!! natomiast my wszystkie mamy twarze. Aha i mam do Ciebie jedno pytanie, tak na serio. Powiedz mi, czy ty masz jakieś koleżanki, przyjaciół...? Bo tyle w Tobie jadu, goryczy i złośliwości, ze oczywiste jest, że to jest przyczyną lub skutkiem samotności.... A po drugie jesteś absurdalna w tym, ze taka z Ciebie przeciwniczka ślubów, ale zaręczona jesteś:). A co do makijazu, to ja chce mieć taki, dokładnie taki :p : http://ikf.com.pl/makijaze/fryzura19137.htm