Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez nickowa

powtorka z rozrywki ???

Polecane posty

Gość bez nickowa

hej mam problem tyle razy miałam nauczke brałam długo tabsy w czerwcu zrobiłam przerwe do maja pod koniec maja zaczełam brac powinnam zrobic przerwe 7dniowa koło 18czerwca nie zrobiłam, dopiero w ta sobote nie wziełam tabsa. Dzis jest 4dzien odstawienia a okresu nie widac i nic na niego sie nie zapowiada dodam ze 2 razy facet skonczył we mnie, przestraszyłam sie i te dwa razy zarzyłąm naraz 6tabletek a po 12h nasteopne 6 co moze byc przyczyna nie pojawienia sie jeszcze okresu ????????? co ja nie wystapi do soboty kiedy bede musiała zaczac nastepne opakowanie dodam ze miałam biegunke i zdazyło mi sie zwymiotowac ale odrazu brałam tabletke, albo mineło 4h i tabletka sie wchłoneła

Gość dziecko drogie
hormony to nie zabawka. Do cholery! Idz do lekarza i nie truj tutaj.

Po raz pierwszy komuś to napisze i od razu mówię przepraszam! Pojebało Ciebie?????????????????? Wzięłaś tyle pigułek - ile masz lat?! Przecież mogło się Tobie coś stać!

Gość oojoojoj
kurcze!!! po zabraniu 6 tabletek na raz nic Ci raczej nie dędzie (na opakowaniu na moich tapsach tak pisze) ale nie do końca kumam dlaczego to zrobiłaś, przecież to sa hormony trzeba je dawkować w zalecony sposób?! jak będziesz brała jak popadnie to Cię chyba nie zabezpieczy przed ciążą

Gość wazzelina
Ty juz lepiej tabletek nie bierz. Jezus maria, jakby twój ginekolog wiedział, co ty z tym wyrabiasz, to by ci chyba wytatuował na czole zakaz wypisywania tabletek - zeby czasem jakis inny ci nie przepisał, jak od niego juz nie dostaniesz. Wex sie za kondomy, jak ich użyjesz 6 na raz, to przynajmniej nie zejdziesz

uciekaj z tym tematem do dzieciakow z forum o antykoncepcji. my tu powazne matki dzieciom. idiotka

Gość ta zmiana biegu na niższy
ty chyba nienormalna jesteś, ale sama sobie odpowiedziałaś dlaczego okresu nie masz. Właśnie przez własna głupotę. Nafaszerowałaś się hormonami i myslisz że to ujdzie ci bezkarnie? Ciekawe czy w ogóle dostaniesz okres np za 3 miesiące. Tak to jest jak gówniary biora tabletki i nie myślą o tym co robią. Skoro je zażywałaś jak należy to po co ta akcja z braniem 1/3 opakowania na raz???????

Gość nie sluchaj ich
tabletki anty dzialaja tak jak postinor tylko najpierw w 1 dzien bierze sie 5 przed snem i nastepnego dnia 5. wtedy działają jak wczesnoporonne każdy ginekolog ci to powie. nie martw sie umów się na wizytę.

Nie no ... \"tabletki dzialaja jak wczesnoporonne\"..co za glupoty!!!!znam taka co zazyla kilka, kilkanascie naraz i sie wykrwawila. Nie zrobili pukania zoladka i ze wszystkich mozliwych otworow w ciele krwawila. i po ptokach

Gość bez nickowa
przestancie krzyczec pytanie czy to moze byc ciaza czy to przez tabletki ??? tylko to chce wiedziec i z gory dziekuje

Gość bez nickowa
to nie jest smieszne, ja tylko spytałam i chciałam odpowiedzi :((( dzieki wogole