Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

McBluna

Słomiany wdowiec poszukuje słomianej wdowy

Polecane posty

Słomiany wdowiec w Warszawie poszukuje słomianej wdowy do przeżycia romantycznej wakacyjnej przygody co... jesienią znika i nie rani serc... :) A może utrzyma się do wiosny...?

Gość jak nawiązać kontakt

Gość babazzapłota
Pożyczę ci chochoła za niewielką opłatą.

Gość a ja walnę kijem w łeb
i twoja żona nie będzie słomianą wdową, tylko rozwódką

mam ochotę na chwileczkę zapomnienia, na miłosny, czarujący zwischen ruf, który niczego nie narusza i nie zmienia bez zobowiązań, zaklęć, przysiąg, wielkich słów. Kotku mój, i tobie także o to chodzi, to widać w jednej chwili, więc przeżyj ze mną czarujący epizodzik, co świtem znika i nie rani serc ;)

To nie prowokacja,tylko światelko w tunelu żeby się opamiętać jeśli na żonie Ci zależy,jeśli nie,po co życie marnować???rozstańcie się

Taaak, wzorowałem się na tym "szlagierze", proponuję jednak odrobinkę dłużej trwający epizodzik... :)

I ty zapewne też niezłomne masz zasady: twa żona, dom - to tylko liczy się... Ale i ciebie pcha, kochasiu - nie ma rady - ta sama siła, a więc proszę nie kryj, że.......... ;)

Aniu, czy Ty nie rozumiesz, że ja tu nie szukam poradnictwa? Ja tu szukam dojrzałej Pani, która tak jak ja pragnie przeżyć "czarujący epizodzik". Której być może tak jak mnie czegoś w życiu brakuje. Poza tym o trochę toleracji proszę. To piękna, choć rzadka cecha...

Gość moje kochanie
Ja powiem wprost . Jestes szmata, ktora nie szanuje osoby sobie najblizszej, bo zakladam ze ozeniles sie z wielkiej milosci a teraz chcesz sie puszczac poki jej nie ma. Spalic na stosie

Nie oczekuję tu także oceniania. Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem!!!

Gość moje kochanie
Wybacz chloptasiu ,ale ciezko jest przejs obok tego topicu bez proby uswiadomienia Ci jakim jestes zerem. Musisz w koncu zdac sobie sprawe,ze marnujesz zycie swojej kobiecie. Naprawde Cie to nie obchodzi? Po co sie z nia zeniles.

moje kochanie, mnie to obchodzi, ale Ciebie naprawdę nie powinno. Nie Twoja sprawa, po co ja się żeniłem!!!

Ale wy to jesteś proste kobiety :D On pisze wyrażnie, że poszukuje również słomianej wdowy, czyli nie dziwki, nie kochanki chocmógłby to zrobic idąc do burdelu. On chce przeżyc romantyczną przygode nie koniecznie uwieńczoną sexem !!!! Nie oglądacie filmów romantycznych :o Nic tylko umoralnianie, umoralnianie :o

Gość moje kochanie
Warkocz Komety a Ty kobieto jestes tak naiwna,.ze wierzysz w to,ze skonczy sie to patrzeneim sobie w oczy. Swiat schodzi na psy. Facet chce sie puscic tylko tak to sobie ladnie nazwal.

A ty myslisz, że uleczysz cały swiac z kurestva ? Ze ładnie nazwał to świadczy o jego polocie i nietligencji - daj chłopu spokój !!! Może tyra na całą rodzine przez cały rok i jeszcze zfinansował im miesieczne wakacje :D Niech na chwile rozprostuje skrzydła :classic_cool:

Gość poliaaaaaaaaana
McBluna a ile latek

Gość moje kochanie
Wydaje mi sie,ze ludzie sa po to,zeby zyc w uczciwosci i szczerosci. A nie przyprawiac rogi swojej zyciowej milosci. Co z tego,ze haruje? moj tez pracuje cale dnie/ a raczej noce i to ma byc jedyny powod,ze moze sobie pobzykac inna? Kurde ludzie w koncu po to jestescie razem,zeby sie kochac i szanowac a nie zdradzac. Potrzeba ci adrenaliny? skoch na bungee albo z samolotu a jak wiesz,ze nie jestes wart milosci to sie nie zen.

Nawet nie chce mi sie komentować... Dzięki Warkoczu. Należałoby zabanować słuchaczy Radia Maryja... :)

Gość moje kochanie
hahah teraz mnie rozsmieszyles. powodzenia w zyciu

Gość poliaaaaaaaaana
a imie na jaka literke? :) lubie astrologie :P

moje kochanie----> skoro zona pojechała sama z dziecmi (bo tak zakładam) na urlop, swiadczy to o ich dojrzałym związku i partnerstwie.