Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna81

jak poradzic sobie ze zlym samopoczuciem w ciazy

Polecane posty

Gość smutna81

od kilku dni mam zle samopoczucie nic mnie nie cieszy i nic mi sie nie chce!! :( poradzcie co robic w takich chwilach :(

Gość ktory tydzien

Gość hlkjfks
Myśleć, że jesteś najważniejsza kobietą na świecie bo nosisz w sobie nowe życie! :D

Gość smutna81
20 tc

to jest normalka:-) nie ty jedyna tak masz,ja tez to przechodzilam juz parce razy:-) ale glowa do gory

Gość yummy mummy
jest taka ksiazka wydana w jezyku angieskim , "The yummy mummy's survival guide to pregnancy" Liz Fraser. nie wiem, czy jest dostepna w jezyku polskim, w kazdym razie powinna byc, bo jest genialna!!! ja ja czytalam na okraglo przez caly okres ciazy. nic nie poprawialo mi humoru tak jak lektura tego poradnika :D

Czesc dziewczyny 🌻 Ja powiem tylko tyle tez sie przejmowalam tym ze mam zle samopoczucie ze troszke kregoslup zaboli ze ciezko sie chodzi i oddycha ale jak teraz dopadla mnie kolka nerkowa z ktora lezalam w szpitalu wyszlam ale znów sie nawrócila (jestem w 37tyg) i bede musiala jutro chyba jechac jak nospa nie wystarczy,to teraz stwierdzam ze tamte dolegliwosci to zadne dolegliwosci dopoki czlowieka cos konkretnego nie dopadnie,wiec gowa do góry i ciesz sie ze wszystko jest ok i tylko samopoczucie masz czasami zle. Pozdrowionka🌻