Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TWINKYPINKY

czyja fote z kafe byscie chcieli zobaczyc?

Polecane posty

żal.pl:O Mam nadzieję, że już tu nie wejdziesz I ja się dowiem, kto na pomarańczowo mnie oczernia Bo już mnie zaczyna wkurwiać to chamstwo Póki co życzę dobrej nocy ludziom bez nieuczciwych zamiarów Dzięki za wsparcie

sami:) ze mną sie nie pokłóciłaś:) i nie pokłócisz sie, obiecuje

tamari wymienimy sie zdjęciami? czemu nikt nie wypił ze mną toastu za setna stronę?

I sorry samica bo to w sumie ode mnie się zaczęło Nie sądziłam, że zrobi się z tego kłótnia Forgive me :(

Nic nie udowodnię ja rzekłem , więc wg prawa Tak Hakuna też powinna byc uznana do czasu rozprawy za krętaczkę. albo nikt. :classic_cool:

Myrevin ja mam dowód w przeciwieństwie do Ciebie, że mi na tego meila odpisałeś I nie kłamię, ja nie Twojego pokroju

no to zdrówko motorniczy ja i tamari, tryknijmy sie w samotności kielichami i mimo tej atmosfery miejmy wesołe miny tamari mam cie? chyba nie podpisana byłaś?

Troche przesadzasz Hakuna, nawet jesli jest jak mowisz , to na tyle osob nie wyslal tylko 2 osobom.Moglo sie wszystko wydarzyc, mogl zapomniec, moze wydawalo mu sie tylko ze kliknal, kurwa no cokolwiek.Ale biorac pod uwage ze az tylu osoba wyslal, robic taka afere , nazywac go oszustem kretaczem itd to conajmniej lekka przesada. a co do tego , czy to jego prawdziwe zdjecie, to kto z Was udowodni ze wyslal swoje ? Odechcialo mi sie gadac. Dobranoc Wszystkim 🖐️

No nie mam w zwyczju zapisywać wszystkich maili w wysłanych.. ojej , przegrałem życie.. dajmy temu spokój.. pliss.. bo ja ponownie nie wyślę.. :) Wobec zaistniałej sytuacji..

Z tym, że chyba Tamari napisała mu wcześniej (wczoraj chyba), żeby wysłał jeszcze raz On to zlał, no bo przecież po co ma to robic? Dostał co chciał i zadowolony Teraz ja wyszłam na czepialską i przewrażliwioną Zajebiście O to mi chodziło :(

Gość
frr... źle mówiłeś o mojej fryzurze, o moich zdrowych, gęstych, lśniących włoskach :p :p :p

Wiesz po tej akcji ile ja mam adresów na o2.. ? 😠 I kurwa jak ja teraz wyglądam.. nie kurwa nie wyślę nikomu swojej fotki, nikomu.. choćby od tego miało zależeć moje życie.. jebie mnie to .. Sorry... nie jestem już tym zainteresowany.. :(

neurosa🖐️ :(przepraszam (robie oczy kota ze shreka) tamari nie mam twojego zdjecia, nie widze

Trzeba było od razu wysłać ponownie, możesz mi wytłumaczyć, czemu tego nie zrobiłeś? Prośby były mało wyraźne? :O Teraz to się możesz wypchać, ale do błędu przyznać się nie umiesz ni hooja i to jest najgorsze

Gość
widzę że jakieś kłótnie się wywiązały :D powiem wam, że zainteresowanie moim zdjęciem było bardzo nikłe więc obrażam się na wszystkich z wyjątkiem 3 osób z kafe :p :classic_cool:

neurosa prześlij mi jakieś takie zdjęcie gdzie cię bardziej widać w tych nowych włosach, albo wejdę na nk, masz tam jakieś?