Gość gość Napisano Lipiec 26, 2015 odkupię Dostinex ,proszę o informację na maila agnied3.3@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 12, 2015 Odkupie lek Dostinex . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2015 Potrzebuje Cabaser. pieniek88@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 23, 2015 Odsprzedam Czeski odpowidni Dostinexu czyli Cabest. Oczywiscie ta sama substancje czynna czyli kabergolina. Mam 3 opakowania po 8 tabletek po 0,5 mg. data waznosci maj 2017 Odsprzedaja po zrobilam zapasy a juz nie potrzebuje. oczywiscie po korzystnej cenie soonkitty@poczta.onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2015 witam mam do sprzedania 3,5 tabletki dostinex za 25 zł plus przesyłk5 218 591a. Kupione 2 tygodnie temu! kontakt pod numerem 66 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2015 witam mam do sprzedania 3,5 tabletki dostinex za 25 zł plus przesyłka. Kupione 2 tygodnie temu! kontakt pod numerem - 665 218 591 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2015 witam mam do sprzedania 3,5 tabletki dostinex za 25 zł plus przesyłka. Kupione 2 tygodnie temu! kontakt pod numerem 665 218 591 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2015 Witam. Odstąpię 20 tabletek Cabergoline 1 mg. Lek kupiony w aptece w Niemczech. Data ważności czerwiec 2016. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: aadriannaa@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2015 Witam Kupię 20 tab. Cabaseru,dostinexu 1mg. Kontakt pod numerem telefonu 506581086 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 19, 2015 Oddam Dostinex Mail LLITERSKA@O2.PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 23, 2015 Witam :) po zakończonym leczeniu zostało mi kilka opakowań leku Dostinex zakupionego w Czechach. Termin ważności 07/2016r. Lek jest w oryginalnym opakowaniu w zamkniętej szklanej buteleczce z czeską ulotką. Kupiłam na zapas ale obecnie już nie potrzebuję tego leku i chętnie do odsprzedam. Mi pomógł niech pomoże też innym :). Jeśli ktoś jest zainteresowany, proszę o kontakt: moniczka.m@opoczta.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lelemorele Napisano Październik 23, 2015 witam. odkupię opakowanie dostinex/cabaser proszę o kontakt dudi9200@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 17, 2015 Kupię kilka tabletek Cabaser'u. proszę o oferty i kontakt na: macabra87@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2015 Witam, Mam do sprzedania 8 tabl Dostinex. Opakowanie nowe, nieotwierane, data ważności do 06.2016; kupiony w polskiej aptece; na opakowaniu informacja że lek importowany z Norwegii; substancja czynna cabergolinum; mi po 2 latach endokrynolog kazał odstawić. Zainteresowanych proszę o kontakt martynqa00@poczta.onet.pl ; odbiór osobisty możliwy w Warszawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duszka35 0 Napisano Listopad 29, 2015 Witam, mam do sprzedania 1 buteleczkę Dostinexu 1 mg ( 20 tabletek w buteleczce). Data ważności do 01/2017 / Nr serii 3B401011. Cena z kosztami przesyłki 200 zł. Proszę o kontakt andziula@onet.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2015 Kupie dostinex lub jego odpowiednik. Prosze o kontakt akucharz92@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna3184 0 Napisano Grudzień 12, 2015 Witam, Jestem w 14 tygodniu ciąży i mam do sprzedania Dostinex 0,5 mg. 3 pełne opakowania po 8 tabletek + 3 tabletki. Lek kupiony w Czechach, data ważności do 07.2016. Cena za pełne opakowanie 100 zł + koszty przesyłki. Przy zakupie trzech opakowan 3 tabletki gratis. Cierpię na hiperprolaktynemię czynnościową, w ciążę zaszłąm po zażyciu 4 tabletek, 5 zażyłąm nie wiedząc jeszcze ze jestem ciąży. Polecam. Zainteresowanych proszę o kontakt na nr +48 572 713 305 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2015 sprzedam dostinex 8 tabl. Dlufa data waznosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 5, 2016 Witam, sprzedam Dostinex 0,5 mg; 8 tabletek. Data ważności 04/2017. cena 175 zł, odbiór w Poznaniu lub wysyłka :) kontakt immpresja@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2016 Kupię 2 opakowania dostinexu. Proszę o kontakt na mail: wizz901@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelina 87 Napisano Styczeń 28, 2016 Kupilam dzis Dostinex 0,5 mg 8 tabletek w cenie 99,99 zl w Aptece Słonecznej na ul. Ujastek 3 w Krakowie. Oodwiedzilam kilkanascie aptek i na Ujastku jest naajtaniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polli22 0 Napisano Luty 15, 2016 Sprzedam opakowanie dostinex 0.5 mg, 8 tabletek nowe, termin ważności 04/2017 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2016 Kupię Dostinex, proszę o kontakt mailowy: wizz901@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 25, 2016 Kupię 2 opakowania dostinexu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 26, 2016 witam, sprzedam cabergolin to jest niemiecki odpowiednik dostinexu- ta sama substancja czynna, ze względu że nie muszę brać tego leku już, zostało mi 20 tabletek w dawce 1 mg, cena za 350 zł to naprawdę bardzo dobra cena, ważność do 06.2016 zainteresowanych zapraszam do kontaktu : mgolabek_7@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ania2408 Napisano Marzec 14, 2016 Sprzedam całe opakowanie (8tabletek) leku Dostinex 0,5mg. Zainteresowanych proszę o kontakt aniakam93@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2016 kupię cabaser/ dostinex 20x 1mg eqt@poczta.onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość creayzy1982 Napisano Kwiecień 4, 2016 Witam, odkupie opakowanie Dostinexu. Zainteresowanych prosze o kontakt j.kalinowska-hauser@o2.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 7, 2016 Kupie dostinex. 1 op. lub mniej. Proszę o kontakt. kandys@poczta.fm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to sziba 0 Napisano Kwiecień 30, 2016 Kupię Dostinex, może komuś zbywa , lub nie potrzebuje już.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach