Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Gość gość
Kupie dostinex pilne !!! kaszacz@o.pl

Gość gość
Kupię Cabergolin najlepiej 0,5mg prosze o kontakt mailowy olo85@wp.pl

Gość gość
Witam, kupie dostinex/cabaser, prosze o kontakt kamilbb94@gmail.com Pozdrawiam

Gość gość
Odsprzedam lek dostinex 0,5 mg 8 tabletek orginalnie zapakowanych cena 200 zł wysyłka gratis kontakt e-mail maki1@op.pl

Gość gość
Hej! Zastój w temacie się zrobił więc przypominam go, bo nie długo będę potrzebować Dostinexu.

Gość gość
sprzedam Dostinex! nowe opakowanie 8tbl, za 150zł + koszt przesyłki. Zostało mi opakowanie po zakończonym leczeniu. zapraszam martkaa@onet.pl

Gość gość
sprzedam dostinex 5 i pół tabletki 100 greg1982@vp.pl

Gość gośćwygodnicka
Kupię opakowanie dostinexu za rozsądną cenę.

Gość gość
sprzedam dostinex z Czech. mam paragon. ważność maj i czerwiec 2015 . posiadam opakowanie zamknięte - 8 tabletek i 6,5 tab. w drugim opakowaniu. kontakt gg 7445065

Gość gość
witam po zakończonym leczeniu pozostało mi opakowanie Dostinex (8 szt.) z datą ważności do 05/2015r. oraz 19 szt. Norprolac ważny do 09/2015r. zainteresowanych proszę o kontakt na kama.pal@wp.pl

Gość gość
Sprzedam 4 tabletki Dostinexu 0,5 mg z otwartego opakowania w którym było 8 szt. Cena 70 zł. sweetgirl69@poczta.onet.pl

Gość gość
Sprzedam 4 tabletki Dostinexu 0,5 mg z otwartego opakowania w którym było 8 szt. Cena 70 zł. sweetgirl69@poczta. onet.pl. Data wazności - maj 2015

Gość Zenia82
Hej kobitki. Ja biorę dostinex od 4 tygodni po tabletce na tydzień. Czytam posty i stwierdzam ze w Polsce jest on bardzo drogi! We francj ( jestem na ubezpieczeniu ogólnym) za 8 tabletek zapłaciłam 9 euros a bez ubezpieczenia cena wacha sie w granicach 25-30 euros. Czekając na rezultaty pozdrawiam:)

Gość gość
Sprzedam tabletki dostinex. 1 wazna do 05/2015 oraz 8 tbletek oryginalnie zapakowanych wazne do 03/2016. Cena 215 zl tel. 784370053 lub janiszewska1987@wp.pl

Gość gość
Sprzedam opakowanie dostinexu. 8tabl 0,5mg za 200zl plus koszt przesylki moge dorzucic 6polowek za -50zl jeszcze bo mi zostalo. Mail: marianna.julianna@gmail.com

Gość gość
Sprzedam Dostinex - 7 tabletek po 0,5mg - zostało mi po leczeniu. cena 100zł, ważne do 03 16r . tel 889 080 385

Gość Mandika
Mam również do sprzedania 7 tabletek Dostinexu (otwarte opakowanie). Przepisano mi go w szpitalu i zdążyłam wziąć 1 tabletkę, po czym mój lekarz prowadzący zalecił mi odstawienie tego leku. Także wydałam kilkaset zł i tyle. Odstępię za 150 zł. Termin ważności 02/2015. Proszę o kontakt mandika@poczta.onet.pl

Gość gość
Witam, ponieważ już nie potrzebuję , a posiadam zapas, mam do odstąpienia Dostinex 0,5 mg, jedno opakowanie nienaruszone 8 tabletek, drugie 7,5 tabletek. Termin ważności 09/2015. Cena za dwa opakowania 300 zł plus koszt kuriera. Kontakt: kapustka5@wp.pl

Gość gość
Hej dziewczyny zostało mi 6 tabletek dostinex. Potrzebuje ktoś?

Gość gość
Madzia nie mam GG daj Email. Odsprzedam naprawdę tanio.

Gość xxx12
Kupię dostinex, kontakt : asia120786@wp.pl

Gość tomi876
Cabaser -20 tabl po 1mg 180zł Cabaser = Dostinex

Gość gosciowa
Witam,mam pytanie do osób które miały podobne problemy.Po bromergonie byłam nieprzytomna,bardzo zle się czułam.Kolejnym był parloderl ,niestety tez mi nie służył,teraz lek.zapisał mi norprolac i od kilku dni umieram,tak się zle czuje,wymioty,nudnosci,okropnie silne bóle głowy,świąd ciała,bole zatok,zatkany nos.Nie mam pojęcia co teraz lek.wymysli,juz mam dość testowania lekow.Mam wrazenie ze jestem uczulona na ten lek,czy jest taka możliwość?Czy ktoras z Was miała podobny problem i jak byłyście ostatecznie leczone? Mam również do odstąpienia;bromergon 1 op,parloderl 1 op. i pewnie norprolac kilka op.(brak paru tabl.)Sprawdze dokładnie waznosc i podam szczegóły.Zainteresowanym piszcie kaja35w@interia.pl

Gość gość
do gościówa : Miała identyczne objawy to tych lekach jak Ty, skończyło się na dostinexie. Żadnych skutków ubocznych nie odczuwam :)

Gość moshic
*do gościowa ja także nie byłam w stanie normalnie funkcjonować po bromergonie, wymioty, zawroty i bóle głowy, w ogóle nie wstawałam z łóżka :/ brałam go tylko dwa dni, dłużej nie dałam rady. lekarz zmienił mi go na dostinex i było ok. a po roku o zbawienie! zaproponował mi o wiele tańszy zamiennik :D Cabergolin/Cabaser. I tak od 3 lat kupuję go w Niemczech. Jeśli ktoś jest zainteresowany to mam do odsprzedania 1op. 20 tabl. po 1mg. cena 200zł. kontakt: emilka84@autograf.pl pozdrawiam i życzę Wam zdrówka kobitki! :))

Gość Pilne
Kupię dostinex. Proszę o kontakt: kandys@poczta.fm

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się