Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka bez...

nigdy nie mialam orgazmu kochajac sie z facetem

Polecane posty

Gość taka bez...

kto ze mna?

Gość taka bez...
whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy??

Gość lolek lolowicz
A z kobietą?

Gość Bjedronecka
No to z facetem cos nie tak, że nie dba o Ciebie....

Gość Bjedronecka
A z kim sypiasz/sypiałaś do tej pory?

Gość taka bez...
z jednym sypialam ok 3 lat i nic, drugi tez jakos nie mogl mniie zaspokoic, to chyba ze mna jest cos nie tak

Gość Bjedronecka
Hmmm, no to dziwne... Ale starali się ci faceci zaspokoic Cie? Pracowaliscie nad tym? Probowaliscie/probujecie? To co czujesz podczas stosunku?

Gość taka bez...
oczywiscie ze jak sama to robie to jest wszystko ok:D. kochajac sie tylko na poczatku odczuwam jakies podniecenie a pozniej to juz wszystko obojetne, myslalam ze ktoras moze taz tak ma i mi cos doradzi :)

Gość Bjedronecka
No ale rozmawiasz z facetem o tym? Może niech da Ci więcej czasu, więcej czułości, więcej pieszczot przed stosunkiem? Jeśli w trakcie opada podniecenie, to może warto zmienić pozycje? Czasem brak podniecenia spowodowany jest taką a nie inna budową narządów partnerów i wtedy wystarczy znalezc pozycje dla siebie... Na pewno musi byc sposób na danie Ci przyjemnosci... A Ty nie daj konczyc seksu bez przyjemnosci dla siebie :)

...no to na niewłaściwych chłoptasi trafiłaś. Czas na zmianę. A gierki wstępne to były czy fajnie jakby by były?

Gość Bjedronecka
Dla mnie nie do pomyslenia jest sytuacja, ze uprawiam seks od kilku lat i nie miewam orgazmow ;] Ja mam tak wspanialego faceta, ze on zazwyczaj najpierw zaspokaja mnie, a potem dba o siebie :) To jest milosc :)

Gość Bjedronecka
Hehe, nie wiem, nie znam wszystkich, znam jednego, mojego męża :)

Gość taka bez...
jak bylam z facetem probowalismy chyba wszystkiego, nawet przy seksie oralnym nie jest mi dobrze, bleee zabic sie mozna :)kiedys nawet sama zaczelam sobie robic dobrze i gdy juz bylam prawie zaczelismy sie kochac a podniecenie zeszlo.

Gość Bjedronecka
Tragicus, no to super... Ciesz sie i gratuluje Twojej kobiecie :)

Sprawa psychiki? Ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć samo przyjdzie, a nie zamartwiać się i w kompleksy popadać. Seks jest najprzyjemniejszą czynnością, każdy to wie. Powodzenia, bedzie dobrze.

Gość Bjedronecka
Taka bez, jeśli uważasz, że nie jesteście w stanie sami sobie z tym poradzic, to udajcie sie do seksuologa... On powinien zaradzic. Nie rezygnuj z orgazmu :)

Bjedronecka, gratulowac masz czego, lecz nie zawsze jest różowo...życie

Gość Bjedronecka
Aha, taka bez, male pytanko: czy probowaliscie tego, zeby facet podczas stosunku, bedac w Tobie, rownoczesnie (paluszkiem) piescil Twoja lechtaczke? Moze wtedy sie uda miec orgazm - moze dwa naraz, a jesli nie, to chociaz jeden?

Gość Bjedronecka
tragicus wiem, troszkę znam życie :)

Gość taka bez...
to tez bylo probowane :( chyba bede mosiala obejsc sie smakiem albo z latami mi to przejdzie :D ale dzieki za propozycje :)

Gość Bjedronecka
Tragicus, ale w ten sposob latwiej o orgazm i dlatego o to zapytalam... Kochana, idz do seksuologa, bo ta sytuacja trwa juz za dlugo... Bedzie dobrze, zobaczysz! :)

to u mnie jest lipa, bo ani jak sama robie nie mam, ani jak facet... sama próbowałam z tysiąc razy, na różne sposoby, no ale nic. Facet się stara, bardzo się stara. kilka razy miałam wrażenie, ze jest już blisko, ale niestety, nie nadszedł...