Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnietka

co myslicie o takim kocyku w prezencie???

Polecane posty

Gość ggm
bardzo fajny prezent

Gość kubusiovva19
orginalnie i ładnie :)

Gość silent_angel
sliczny.

Może być... Jakoś specjalnie mnie nie zachwyca wyglądem, ale kocyk się w sumie zawsze przyda...

Gość kubusiovva19
no włąsnie ciekawy jest bo taki pomysłowy ale jeśli chodzi o kwestie wizualną to mógłby być ładniejszy, a tak po za tym to drogi tak mi się wydaje, ... no chyba że sobie możesz na taki pozwolić.. ja w niektórych sklepach z odzieżą widziałam śliczne sweterki i różne ciuszki z bohaterami z kreskówek navet po 9,90 :)

Nom, 140 zł za kocyk 100 x 70 cm to sporo... A tak w ogóle, to ten wymiar jest dobry? W sensie, że "do rzeczy"? W sumie to nigdy nie widziałam takich prostokątnych kocyków...

Ja bym za tą cenę chyba wolała kupić normalny kocyk i jeszcze coś jak już chcesz wydać tyle kasy. Ona będzie zadowolona ze zwykłego na pewno a jak jej dasz jeszcze coś oprócz tego to już całkiem.

Gość mama smoka
prezent pomysłowy, chociaż ja tez popieram wande :)

Gość Nawet Fajna Mamuśka
śliczny to on nie jest, ale pomysł fajny

Gość co w prezencie dla taty
hej kobietki,mamusie i dzidziusie hihi mam maly problemik,mojemu bylemu facetowi 10 min temu urodzila sie sliczna coreczka :) jestesmy przyjaciolmi,pomagamy sobie i mamy do siebie zaufanie, chciala bym mu dac jakis prezent cos niebanalknego pomyslowego i takiego co bedzie mu zawsze przypominalo ze dzisiaj zostal tatusiem:) dla malenstwa nie moge niestety nic kupic bo jego zona nie wierzy w przyjazn miedzy facetem i kobieta i strasznie mnie nie lubi a pozatym to malenstwo juz wszystko ma a nawet jakbym cos dala pewnie by to wyrzucila,a ze on ja strasznie kocha nie mowimy o tymze nadal mamy kontakt i ze jestesmy tylko przyjaciolmi. I nie mam pomyslu co moglabym mu dac,bo to najcudowniejszy dzien jego zycia:) i chcialabym zeby mial cos co za 20 lat bedzie mu przypominalo jak skakal zradosci ze najbardziej kochana kobieta dala mu coreczke na ktorej punkcie juz ma strasznego fiola:)Taki stylowy prezent dla nowo upieczonego tatusia :) pomozcie ,podsunciejakis pomysl pozdrawiam wszystkich

Gość gtjugg
super!!!!!!!!!!!!!!!!:) jeszce nie widzialam takiego kocyka naprawde bomba

drogi ale wydaje sie fajną pamiątką... widzialam gdzies kiedys takie poduszeczki z mozliwoscia takich napisów wlasnie i byly duzo tansze :)

jesli zalezy ci na pamiatkowej rzeczy to super pomysł!! sam kocyk jest dośc drogi jak na swój wygląd, ale ta cena to za indywidualny nadruk, usługi są w cenie!!!!!!!!! praktycznych rzeczy tez pewnie przyjaciółka dostanie sporo od innych:)

taki kocyk to superowa sprawa. Ja dostałam w prezencie taki zwykły akrylowy i bardzo się cieszyłam, a co dopiero taki z nadrukiem. Super prezent :)

Gość eeeeeeeeee tam
co w prezencie dla taty - twój pomysł jest niestosowny. prezent dla taty? od byłej dziewczyny... pierwsze słyszę. Raczej się przyznaj, że chcesz, żeby pamiętał za 20 lat, ze to była laska dała mu taki "piękny, stylowy wihajster" Nie dziwię się jego partnerce, że CI nie wierzy. I Ty powinnaś przestać wierzyć sobie "w swoje czyste intencje" i przestać zawracać mu głowę. Gratulacje (dla nich obojga) wystarczą.

Kocyk śliczny :) Tylko czemu taki drogi :D co w prezencie dla taty ----Jak już chcesz zrobić prezent to najlepiej kupić coś dla dziecka a rodzicom pogratulować.Lepiej nie idź bardzo do przodu tym bardziej że jego żona Ciebie nie toleruje :)

Gość eeeeeeeee tam
co w prezencie dla taty cytuję: "a ze on ja strasznie kocha nie mowimy o tymze nadal mamy kontakt i ze jestesmy tylko przyjaciolmi." jakby ją tak strasznie kochał, to by zerwał z Tobą znajomość, a nie okłamywał

Gość do co w prezencie dla taty
Myślę, że skoro on ją tak kocha i w ogóle to najlepszym prezentem dla całej jego rodziny jest zniknięcie z jego życia. Wtedy jego miłośc do żony będzie miała pokrycie w szczerości w stosunku do niej. Poza tym żona i dziecko potrzebują jego obecności w domu, a nie u "przyjaciółki".

Gość kobietaWenus
hmm chyba zle zinterpretowalyscie to co napisalam,nie jestem kochanka,bylismy razem kilka lat temu zanim poznal zone,i to nie moja wina ze pewne kobiety sa zaborcze do tego stopnia iz nie akceptuja takich rzeczy:( najwidoczniej nie czuja sie pewnie,czesto bez powodow...sama mam meza i dziecko ale moj maz wie o naszej przyjazni i ja akceptuje...ale zdaje sie ze nie to bylo tematem dyskusji,chcialam tylko powiedziec tym mamom,zona etc ze toze ktos przyjazni sie z kobieta nie oznacza ze ma z nia romans..i nie wiem naprawde czym sie kierujecie myslac w tym kierunku.A jesli ktos bedzie mial jakis ciekawy pomysl na PREZENT DLA TATY to bardzo prosze napisac

Gość do kobieta Wenus
słuchaj, bardzo dobrze każdy interpretuje to co napisałaś. Wiemy że nie jesteś kochanką (jeszcze...) A czy Twój mąż również spotyka się ze swoją dawną miłością? za Twoimi plecami!? Jakbyś się wtedy czuła? A co jego była dziewczyna dała Twojemu mężowi na prezent z okazji urodzenia Waszego dziecka? (może to bedzie podpowiedź dla Ciebie)