Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Siła zmian.

Polecane posty

Komik mów kto mnie sprzedał:) i za ile.....:):):)

to już jasne dlaczego tak głupio gadasz:P hehepo serze się tak gada dobrze wiedzieć:P

Gość Psedłonim
Nie, Palola, nie całą. A jedynie niektóre sympatyczne, starannie wybrane osoby.

Retro - nikt Cie nie sprzedał... mężczyzni tez czasem myslą i wnioskują...

Komik, musisz zatem myśleć o mnie bardziej i częściej niż w ogóle mogłam przypuszczać....:)))

Psedłonim, "A jakaż to jest ta Twoja rzeczywistość, Palola?" jesteś bliżej zainteresowany? :-P "Nie, Palola, nie całą. A jedynie niektóre sympatyczne, starannie wybrane osoby." pochlebia mi, ze tak mocno już utkwiłam w Twych myślach, ale postaraj się proszę nie mylić mnie z innymi adorowanymi tutaj kobbietami, to pytanie chciałeś skierować do innej damy, jak mniemam :-P Komi, moze na allegro mają, ja kupiłam w jakiejś takiej kwiaciarni z nasionami, do tego są właśnie specjalne nasiona do kiełkowania, najbardziej lubię rzodkiewkę i lucernę, szybko i dobrze się "rodzi" :-) duży wybór nasion jest właśnie na allegro jak kupisz to oczywiście wszystkie instrukcje co i jak będą dołączone, ale w razie wątpliwości chętnie podzielę się swoim doświadczeniem :-D

Gość Psedłonim
Oczywiście, że ja jestem bliżej zainteresowany, Palola. Przepraszam za drobną pomyłkę. Sama wiesz, że człowiek popełnia błędy. Ja czasami tracę poczucie kontekstu, ale tak to jest, kiedy się zarywa równolegle przynajmniej pięć kobiet...

oczywiscie retro - mysle o Tobie często - przeciez wiesz o tym ????????????????????????????????????????/ nie rób mi obciachu na Kafe... i nie zawstydzaj mnie przede wszystkim......:) :)

Gość Psedłonim
To mamy wspólną cechę, Samico. Ja także jestem bardzo wierny. Tylko że ja jestem wierny więcej, niż jednej kobiecie. Czy to jest może złe?

"kiedy się zarywa równolegle przynajmniej pięć kobiet..." i ja nawet nie załapałam się do tej piątki, chyba, ze jakieś 15 minut temu byłeś na etapie mówienia wszystkiego na odwrót? w każdym razie jeżeli nie jestem we wspomnianej piątce to nie mam też czasu na prezentację mojej rzeczywistości :-D

"nie rób mi obciachu na Kafe... i nie zawstydzaj mnie przede wszystkim....." troche fantazjuje na Twój temat - czy to Cie zawstydza?

Gość Psedłonim
Wiesz co, Deko, ja się gubię czasami w rachunkach na większych liczbach...

Gość Psedłonim
Palola, zapewniam Cię uroczyście, że Ty się łapiesz!

a u mnie jakoś tak wychodzi że zmiany pokrywają się nie ze zmianą fryzury a miejsca zamieszkania :D

troche fantazjuje na Twój temat - czy to Cie zawstydza? tak bez fotki...?:):) a serio, mówie pas. Zawstydza. 🖐️

Gość Psedłonim
Ja także jestem wierny samemu sobie, Samico. Zbliżają nas ku sobie nasze poglądy na życie.

Gość Psedłonim
Wszyscy jak wszyscy, ale coś się dzieje. Chcesz dołączyć?

Gość Psedłonim
Samico, a co wg Ciebie należy, żeby odzyskać Twoje zaufanie?

psełdo to ja wole chyba w piątce się zakochac.. bo ja nie chce być jedną z 4 czy z 5