Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gonzallo

koleżanka żyje ponad stan i...

Polecane posty

dzięki za pocieszenie...nie wiem czy w ogóle mówić o tym mężowi,bo on był przeciwny/to nie jego koleżanka z czasów podstwowki,tylko moja/

Gość cóż na ZAWISTNICA
za te 3 miesiące to przcież tych odsetek od takiej małej kwoty nawet by nie dojrzała :-( po mojemu to szkoda życia na tak głęboką analizę cudzych wydatków jaką tu robi autorka - następnym razem się nie pożycza i tyle - i oczywiscie zwrot ma być w terminie a swoją drogą to ciekawa jestem na jak długo jej to pożyczyłaś? jaki termin?

Gość wwwww
ja się tam nie znam, ale jak sa lokaty z duzym procentem, to chyba musi byc forsa nie ruszana przez rok, dwa, trzy, żeby procent naliczyli

Gość hojocz
niech żyje!niech żyje nam!!!

Gość dobry zwyczaj nie pozyczaj
nie pozyczam nikomu, a juz napewno nie najlepszym przyjaciolkom. Bo nie chce by sie popsuly relacje miedzy nami ;) Kochajmy sie jak bracia, liczmy sie jak Zydzi :P Zreszta nie za bardzo z czego mam pozyczac :P Czasem daje. Znaczy kupiecos, albo dam pieniadze. Male kwoty to sa - nie jestem bogata :P Ale nigdy nie pozyczam!! Niczego! Nie tylko pieniedzy ;)

Gość hojocz
dobry zwyczaj-a jeśli przyjaciólka cię błaga?co mowisz?

zwyczajnie - mowie, ze nie mam ;)

Gość mamamgdfgg
Ja pożyczyłam siorze 5 lat temu 2 tys do tej pory nie oddala, wstydze sie upomniec

Nie, no jezeli o rodzine idzie to w ogole nie istnieje u mnie slowo pozycz... Rodzicom i rodzenstwu wszystko bym oddala :D I oddaje :D

Gość kroolwfna sniezka
a jesli chodzi o sukienkę,ktora przyjaciolka widziala na was?powiem tylko tyle,ze mnie przyjazn kojarzy sie z pomoca..

mi tez sie z tym kojarzy... Pomoc pomoca, a co z tym ma wspolnego sukienka?? Ubran to juz w zadnym razie nie pozyczam!

Gość hhhhhhhhhhhh
Ja też tak mam!Koleżanką,która dosłownie co 2tg. chodzi na wesela i próbuje od każdej znajomej coś pożyczyć.

muszą mieć jakies inne dochody, bo z 2 tys na rękę nie są w stanie, żeby pękli cyt.\"Dom wykończyli sobie jak pałac-wszystko,czyli sprzet agd rtv i meble z enajwyzszej pólki cenowej.\". albo pomagają im rodzice, albo mają gdzieś kasę odłożoną albo te 2 tys są tylko \"na zewnatrz\". po prostu wydaje mi się niewiarygodne, zeby ktoś dostał kredyt na budowę domu i do tego jeszcze przy takich zarobkach stać go było na kupowanie (zapewne na kredyt) drogich sprzętów - bo rozumiem, ze np. za taką lodówkę to 30 tys zapłacili :P

dodam jeszcze, ze jeżeli idzie to wszystko na raty to całkowita rata przewyższa ich oficjalny dochód na bank, wiec tgym bardziej coś mi tu nie gra