Madusia3 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Witam od dziś jestem na dietce ma zamiar schudnąć minimum 26 kilo. Chciałabym żeby na tym topiku wymieniać się informacjami o diatach ćwiczeniach jakie robicie żeby schudnąć. Pisać o sukcesach i porażkach podczas diety.I wspierać się wzajemnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośnica89 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Moge sie do Ciebie przylaczyc? bo nigdzie mnie nie zauwazaja:( ja mam mniej do schudniecia ale chce razem z kims walczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fantazyjna misia Napisano Lipiec 7, 2008 hej moge sie dolaczyc?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fantazyjna misia Napisano Lipiec 7, 2008 ja mam 45 kilo ale po 26 tez juz bede sie czula lepiej:) proponuje wymienic sie mailem lub nr gg i codziennie pisac co sie jadlo i ile sie spalilo:) co ty na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośnica89 0 Napisano Lipiec 7, 2008 a moge z wami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fantazyjna misia Napisano Lipiec 7, 2008 zlosnica widze ze autorka nic nie pisze to moze choc ty?? ile masz lat? i ile do zrzucenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30kg 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Madusia...26 kilo? poważnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośnica89 0 Napisano Lipiec 7, 2008 ja mam 19 lat i niby tylko 5 kg do zrzucenia ale to glownie z ud, tylka i boczkow wiec troszke to potrwa. Prosze nie wyganiajcie mnie bo nikt mnie tu nie widzi a sama nie dam rady:( jestem za slaba:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrzcie leci jaskolka Napisano Lipiec 7, 2008 45kG?!?! to 2 latA zrzucać bedziesz...ile warzysz?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 100kilo170 Napisano Lipiec 7, 2008 hej laski ja mam 30 do zrzucenia. cel 5 kilo na miesiąc:) bardzo by mi zależało do 30 sierpnia 10 kilo stracić. Uważam ze 2 miesiące , po 5 kilo na miesiąc to jest zdrowo. Jaka diete chcecie stosować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fantazyjna misia Napisano Lipiec 7, 2008 97 obecnie i nie chce juz zyc:( z takim sadlem dzis miala glodowke robic ale zjadlam popoludniu bulke puszke kukurydzy i na wieczor pare lyzeczek nutelli:( czuje sie strasznie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madusia3 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Złośnica pewnie,że możesz. W sumie to już 5 kilo mi sie udało zrzucić dzięki temu , że jadłam mniej i chodziłam na wielogodzinne spacerki. A to 26 kilo to niekonieczne jest, ale jaby się udało to bym miała wagę o jakiej marzę. Fantazyjna Misia witam serdecznie znajoma mi podrzuciła całkiem ciekawą dietkę ona na niej schudła 20 kilo. Dieta polega na tym, że jamy mięso kasze, ryż, ziemniaki bez dodatków. Warzywa owoce zakazane są produkty tj. chleb, makaron, wędliny, kiełbasa, bo sa to produkty w, których są pomieszane składniki. Poza tym muszą być conajmniej 3 godzinne przerwy między posiłkami. Trzeba też pić dużo niegazowanej wody i mieć sporo ruchu. Te rzeczy podczas posiłku można jeść do opru i tak np. Na jeden posiłek kurczak smażony(bez panierki) i nic wiecej. po 3 godzinach np. brokuł, na następny 3 banany itp. Ta znajoma stosuje teraz tą dietę ponownie, bo przytyła w ciąży i przez tydzień udało jej się schudnąć 3 kilo:) Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Akinimoda 0 Napisano Lipiec 7, 2008 to ja tez chce!! do schudnięcia mam malutko bo tylko 3 ilo ale za to kocham czekoladę i mcdonalda, a schudnąć chce tylko dla lepszego samopoczucia;p bo różnicy to raczej nie zrobi;p a moja metodą są kisielki zamiast kolacji i robienie brzuszków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 100kilo170 Napisano Lipiec 7, 2008 fantazyjna misia... ile masz lat??? i jaki wzrost? ja waze 97 kilo ale chyba moja waga żle waży i mam jakos 100:( masz jakis sposób na schudniecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30kg 0 Napisano Lipiec 7, 2008 fantazyjna misia...ty jesteś z erotycznego? :P 100 kilo zaczernij nicka ;) i witaj w klubie ;) ja juz mam 5 za sobą bez poświęceń :) a właściwie schudłam 8 ale 3 wróciło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madusia3 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Fantazyjna misia email mój masz pod nickiem. No właśnie te słodycze to zabójstwo, ale się uparłam i mam zamiar wytrwać brzuszki też robię i z racji tego, że jestem nianią minimum 3 godzinne spacerki to norma:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrzcie leci jaskolka Napisano Lipiec 7, 2008 fantazyjna misia słuchaj bież sie za siebie i nie mów mi tu ze nie chce Ci sie zyc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mendywendy 0 Napisano Lipiec 7, 2008 ja mogę się podłączyć...trzeba mi 10 kg mniej. Od paru dni nie wyciągam wagi :O bo aż się boję. 3tyg codziennego obżerania się zrobiło swoje. :( ja nie napalam sie na jakieś mega ćwiczenia bo wiem że nie wytrwam. MŻ - to moja metoda :) oby się udało.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośnica89 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Ja chetnie doradze jesli chodzi o cwiczenia. Od jutra biegam z kolega:) dziewczyny nie wiem jak wy ale ja : *zmieniam pszenne pieczywo n pelnoziarniste i tylko rano je jem *nie jem po 18 *biegam, plywam, codziennie w domu brzuszki, pompki i cwiczenia z hante*ograniczam slodycze do jednego dnia w tygodniu * jem mnie smieciowatego jedzenia Wiecie co? mam ochote pokazac samej sobie ze potrafie:) A jak schudne to ladnie zafarbuje sobie wloski i kupie nowe inne i odwazniejsze cienie do oczu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fantazyjna.... 0 Napisano Lipiec 7, 2008 ale jak mam to zrobic? juz ponad rok po urodzeniu corki chce schudnac i zawsze sobie obiecuje od jutra od jutra i na nastepna dzien nie jem do poludnia bo przecierz glodowka na oczyszczenie organizmu a popoludniu jak napadne na jedzenie to potem nie moge na siebie patrzec:( nie wiem jak sobie z tym radzic:8 bylam u lekarza na cos na zmniejszenie apety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madusia3 0 Napisano Lipiec 7, 2008 mendywendy fakt MŻ jest niezastąpione, bo po głodówkach efekt jo-jo szybko następuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fantazyjna.... 0 Napisano Lipiec 7, 2008 apetytu ale mi nic nie dal tylko kazal plywac a ja nie mam problemu z ruchem tylko z obzarstwem:( nie wiem jak sobie z tym poradzic:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fantazyjna.... 0 Napisano Lipiec 7, 2008 cos mi urwalo wypowiedz:( wiec nizej dokonczylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mendywendy 0 Napisano Lipiec 7, 2008 dokładnie, ja zaczęłam nawet od dziś MŻ moj ostatni posiłek dziś jadłam ok.13 i nawet Wam powiem że nie chce mi się bardzo jeść :) nie wiem jak to możliwe...ale co tam, ważne że nie jem. kupiłam jeszcze hula hop, ale za cholere nie potrafię się nauczyc kręcic...musze wiecej potrenowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madusia3 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Ja teraz pływam w morzu, ale potem kiszka , bo basen mamy delikatnie mówiąc syfiasty. Złośnica masz zaparcie do ćwiczeń. Doradźcie mi jak namówić męża, żeby się też wziął za siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośnica89 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Gotuj to samo dla was obojga:) wyciagaj go na rowery na dlugie spacery, basen, no i dluzej siedzcie w lozku:) to wszystko sprawi ze tez schudnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukrowa wata 0 Napisano Lipiec 7, 2008 ja mam 10 kilo do zrzucenia, planuje MŻ i do tego 200 brzuszkow dziennie i pol godziny stepera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośnica89 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Ja wlasnie robie brzuszki:0 wiecie moze ile kcal maja krokiety z kapusta i grzybami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madusia3 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Ale on się buntuje i nie chce jeść tego co żona a co mu tam on lubi kiełbachę sosiki itp. Mam nadzieję, że jak zobaczy, że u mnie jest efekt to będzie chciał też schudnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośnica89 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Jedyne co ci moge poradzic to zwieksz wysilek. jak juz pisalam wyzej to tez bardzo pomaga. Ja akurat jestem fanka sportu ale za duzo wieczorami i slodkiego jem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach