Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaaaaaaaaaa

STOSUNEK PRZERYWANY I CIĄZA CZY TO MOZLIWE???!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zalamanaaaaaaaaaaaa

czesc dziewczyny! zaczne od poczatku.. wiec kochalam sie ze swoim chlopakiem bez zabezpieczenia... tzn. zastosowalismy stosunek przerywany, nie doszło do wytrysku ale podobno ten plyn wydzielany z penisa podczas podniecenia i przed wytryskiem tez zawiera plemniki.. a do tego wszystkiego miało to miejsce w moje najbardziej płodne dni czy powinnam sie martwic? czy istnieje prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy? poradzcie cos:) bo ja umieram ze strachu;/ jesli ktos tez jest w podobnej sytuacji niech napisze podtrzymamy sie na duchu pozdrawiam

Gość lora28
Nie chcę Cie dobijać,ale sama odpowiedziałaś sobie na pytanie....W dniu spodziewanej @ zrób test,wtedy się okaże czy Ci się udało czy nie.Mam nadzieje,że jednak będzie dobrze.

Gość *B
Ja mam z takiego czegoś śliczną córeczkę :-)

Gość kociakocia
potwierdzam wszystko co powyzej

Gość zalamanaaaaaaaaaaaa
do *B naprawde?? gratuluje! czyli naprawde to jest mozliwe ze jestem w ciazy? jesli moglabys powiec cos wiecej:) bede wdzieczna bo ja umieram ze strachu

Gość Niewyżyty chłopak z Technikum
1) teoretycznie niby możesz być w ciąży 2) ale ja w to nie wierzę

Ale Ty tak piszesz, że ja nie wiem czy Ty chcesz być w tej ciąży czy nie:) A jeśli nie to czemu? Ja też z takowej "antykoncepcji" mam synusia - nie żałuję! Zwykle jest to skuteczne, ale w dni płodne to jest o wiele podwyższone ryzyko.

Gość lora28
Tez życzę autorce tematu,żeby jednak było wszystko ok,ale fakt jest faktem.Nie stresuj się,bo od tego tez Ci się może przesunąć termin okresu.

Gość zalamanaaaaaaaaaaaa
no wlasnie o to chodzi ze nie moge byc teraz w ciazy:( nie mam jeszcze 19 lat moj chlopak ma 23 , ale nie mamy naraziie swojego mieszkania ja nie mam stalej pracy a zjego pensji bylo by kiepsko:( mam pytanie czy naprawede zaszlas w ciaze bez wytrysku?

Gość To po jaką cholerę
To po jaką cholerę uprawiacie sex przerwany a nie zabezpieczacie się?

Gość ja mam 22 lata tez nie mam
mi tez sie spoznia okres prawie tydzien stosowalismy te samą metode co ty :(

Gość lora28
Każdemu w życiu może się zdarzyć niezbyt przemyślane zachowanie....

Gość zalamanaaaaaaaaaaaa
DO : ja mam 22 lata tez nie mam ty tez robilas w dni plodne? nam zawrocily w glowie %%%%% :/ z reguly jestesmy bardzo ostrozni a teraz sie bardzo boje:(

no dokladnie nam sie poprzewracalo w glowie zawsze staralismy sie uwazac a w tamtym miesiącu :( niestety i teraz sie boje starsznie

tak plodne mialam

Gość *B
Byłam trochę zaskoczona, ale że nie uważam tego za zabezpieczenie, wcale się nie dziwiłam że była ciąża (nie używaliśmy niczego, bo chcieliśmy mieć dziecko).

Gość zalamanaaaaaaaaaaaa
ech no ja mam dokladnie tak samo... co prawda okres mam miec 18.07 ale boje sie ze wpadlismy... a wtedy to kaplica normalnie;/ a ty masz jakies objawy? ty przed chwila wypowiadaly sie dziewczyny ktore zaszly w ciaze w taki sposb jeszce bardziej mnie to doluje

Gość zalamanaaaaaaaaaaaa
do *B ale w takim razei twoj partner mial wytrysk? czy zaszlas w ciaze bez wytrysku ? o to mi chodzi:) poniewaz ja kochalam sie z moim facetem i on nie skonczyl we mnie

ja tez sie kochalam bez wytrysku niby:( a okresu juz siedem dni nie ma

Gość zalamanaaaaaaaaaaaa
no ja wlasnie tez i bylam pewna ze jesli sie facet nie sposci to szanse na to zeby byc w ciazy sa marne ...a dowiaduje sie ze jednak sa duze i o ciaze nie trudno a jeszcze jak sie ma plodne to w zasadzie zaden problem.... zastanawiam sie nad kupnem testu....a ty?

ale z drugiej strony patrz na to w normalnym pelnym stosunku facet dostaje wytrysk ma tam 5 mln plemnikow z czego i tak wieksza czesc ginie, a przy stosunku przerywanym niby nic sie nie wydostaje a to co sie wydostanie to przewnie zginie tak mysle :(

Gość elila
Moja przyjaciółka ma śliczną córeczkę ze stosunku przerywanego. I co lepsze, zaszła w ciąże, gdy była już po dniach płodnych. PS. ja też powstałam w ten sposób :)

Gość zalamanaaaaaaaaaaaa
niby tak...ale jesli masz dni plodne to pochwa pomaga plemnika przetrwac i przedostac sie do jajeczka.. tak mysle:(:( do ELIA: a czy w tych przypadkach twojej znajomej i mamy byl wytrysk?

Gość *B
Ależ dziewczyny! Wystarczy jeden silny plemnik :-) Oczywiście prawdopodobieństwo przy kilku milionach jest większe, ale wyobraźcie sobie ile ich jest w jednej kropli. Naprawdę uważacie, że to niemożliwe, żeby jednemu z nich się udało? Tak, nie skończył we mnie. Dopiero pojęliśmy decyzję, że chcemy mieć dziecko, ale z przyzwyczajenia on nie kończył we mnie.

Gość pocieszycielka
Nie traktuję tej metody jako antykoncepcji, liczę się z konsekwenjacmi, nie boję się ciąży itd. Stasujemy 3 lata stosunek przerywany, dzieci nie mam.

Gość DO elila
nie pierdol tutaj głupot:O żadne dziecko nie mogło począć się w dniach NIEPŁODNYCH:O a fakt, że Twoja matka czy przyjacióła opierała się WYLICZANIU dni płodnych zamiast je OBSERWOWAĆ nie upoważnia cię do tego byś wypisywała tutaj bzdury!!! żadne dziecko nie może zostać poczęe w NIEPŁODNE DNI!!!!!!!

Gość ala35*
ja wlasnie tak zaszlam bez wytrysku nawet nie mialam plodnych tzn koncowka nei plodnych ale plemniki przezyja kilka dni wiec weszly w dni plodne hehe jestem w 8 tygodniu zrobcie test po co sie martwic

Gość ala35*
pocieszycielka bo moze bezplodna jestes ...