Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpppppp

Piegi

Polecane posty

Gość helpppppp

jak usunac to paskudztwo z twarzy? :( gdyby nie one byłabym boskaa!!!! kurwaaa juz nie moge mam sliczne niebieskie oczka maly nosek sliczny usmiech blond wloski dlugie i kurwa te jabane piegi!! nie nawidze ich!! stosowalam jakis krem raz i nie pomugl straciłam nadzieje!! nienawidze siebie!!! zniszczyły mi zycie!! probowalam je tez zaakceptowac ale nie dam rady!!!

sama osobiscie mam piegi i nie przeszkadza mi to a moja kuzynka jest na calej twarzy piegoata i jej tez sie to podoba:)

Gość helpppppp
nie dodaja!!! kazdy tak mowi !! przekonałabys sie gdybys je miala :(

a jak nie pasuje to idz na operacje i zmien maske:P

a wiesz co ci powiem?? ze mi się marzą piegi:) chciałabym je miec!!! bardzo mi się podobają osoby z piegami:) znam jednego chłopaka, wprawdze młody bardzo jest bo ma jakiec 13 lat, ale uwielbiam patrzec na jego buźkę:)

Gość helpppppp
probowalam je zaakceptowac ale po prostu nie dam rady!! czuje sie gorsza i paskudna a patrzec na siebie nie moge bez tapety!! tylko sie zajebac !!! bylabym zajebista laską gdyby nie te jebane piegi!!! ' to nikt nie stosowal jakiegos kremu co by pomugl salbo cos

Gość helpppppp
hmm szkoda ze nie moge ci oddac chociaż połowy :(

zacznij siebie akceptowac a tez ci sie spodobaja gwarantuje ci to!! tylko trezba chciec i wierzyc w siebie a nie tylko pieprzyc ze nie jest tak jak bys chciala!!! puknij sie w glowe jaki ty masz problem:P ludzie maj powazniejsze problemy!!

Ja kiedys jak mi zaczęły zanikać piegi to płakałam za nimi ;) ale nie zniknęły na szczęście i są :D

Gość helpppppp
nie wrzuce bo sie wstydze :( a tak naprawde brzydka nie jestem mam piekne rysy taka typową buzke laleczki tylko ze z tymi jebanymi piegami :( a z reszta zdjec twarzy bez tapety nie mam a jak mam to je wyrzucam bo nie moge patrzec, mam tylko te na których nie widac albo mało wiadac piegi.. wtedy wygladam jak modelk,, slicznie w dodatku mam piekbne ciało!!! ale i tak co z tego jak te jebane piegi niszcza mi życie :o

Radzę wizytę u dermatologa, jednak jak już to dobrego, takiego u którego ktoś już był i może go polecić. Jednak koszt zabiegu laserem jest bardzo kosztowny, w zależności od obszaru może być od około 2 do 4 tysięcy o ile dobrze pamiętam. Poza tym to nie wszystko, po samym zabiegu, będziesz wyglądać jak potwór, przez 3 tygodnie blizny na twarzy itd... Okropne męki

Gość helpppppp
nigdy ich nie zaakceptuje probowalam ale po prostu nie potrafie!! a jak paTRZE na cery moich kolezanek to mi sie chce płakac bez zadnego kurwa cholernegoi piega!!

Gość helpppppp
sama jestes pojebana kurwa nie musisz od razu mnie obrazac dziwko kazdy ma swoje problemy male i duze i chuj ci do tego!! a ten zabieg 4 tys to na pewno ciekawe skad wezne forse.

Każdy ma jakieś kompleksy... Nie ma ludzi idealnych. A jak ktoś powiedział:"Ideały są nudne, bo nie ma co poprawić". Przemyśl zabieg laserowy jeśli Cię to tak boli. Jednak pamiętaj, że grunt to akceptacja siebie. Czasem liczy się nasze wewnętrzne podejście, jeśli jesteśmy atrakcyjny dla siebie i czujemy się atrakcyjni, to inni też nas tak odbierają. A jako facet powiem Tobie, że odrobina piegów może być fajna;) Pozdrawiam - Kamil:)

Nie musisz być wulgarna;/ No wiem, że zabieg jest bardzo kosztowny... ale innych możliwości nie ma.

Gość helpppppp
chetinie bym sobie zrobila ale skad kurwa wezne 4 tys :o wiec odpada :o a odrobina piegów owszem ale nie cały kurwa nos i policzki ! :o

Gość helpppppp
zdenerwowalam sie bo ktos napisał ze jestem pojebana :o a nie ma jakiegos kremu albo cos!! bo wiem ze sa ale jednego porbowalam to nic nie pomogl :/

Gość helpppppp
sama sie powies kretynko jak nie masz nic madrego do powiedzenia to wypierdalaj szmato :o

Po co te przekleństwa? Rozumiem, że może być Tobie z tym źle. A co mówią przyjaciele? Zwracają Ci uwagę?

Gość helpppppp
Jak jest duze slonko i mi je widac to np, kiedys przyjaciolka powedziala ooo jakis sliczny piegusek... wiem ze to mialo byc dla mnie mile ale przykro mi sie zrobilo...pozatym to nie zwracaja uwagi juz sie przyzwyczaili.. a i jedna kiedys powiedzuiala ze bym glupio wygladaala bez piegów ze mi pasują!! jasne kurwa takie farmazony to nie do mnie!!!

Hmmmm... Nie wiem co Ci doradzić. Napewno doradze Ci jedno - przestać tyle przeklinać;p Co do piegów to cierpliwości... Oszczędzaj pieniądze, tymczasem akceptuj siebie, sama powiedziałabyś, że byłabyś atrakcyjna bez piegów. A może z piegami też jesteś?

Gość helpppppp
w miom przypadku oszczedzianie nie wchofdzi w gre :) z reszta z czego jak nie pracuje :)a pozatm jak mam pieniadze to zaraz ide na zakupy i kupuje mnustwo ubran i kosmetyków :D tak !!bez piegów mialababym kazdego faceta!!! kazdego!!! bylambym boska!!!!!bo wszystko mam wspaniale !!!tylko te zjebane piegi psują wszystko!!! nie nawidze ich kurwa !!