Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzona dziś

co robicie aby zabic czas w oczekiwaniu na dziecko

Polecane posty

Gość znudzona dziś

chodzi o mamy siedzace w domku bo ja juz niewiem czym sie zajac jestem taka znudzona, senna.

Gość kamilala
mi maz kupuje puzzle i jak sie bardzo nudze to siedze i ukladam ale wiem ze nie kazdy to lubi :) , ale dla cierpliwych swietne zabijanie czasu polecam:)

ja zrobilam sobie dzien spa umowilam sie z mezem na wieczór a na drugi dzien juz urodziłam :D

pisze sobie na kafeterii... a musze zrobic przetwory na zime... jutro idziemy "na maliny" ::D:D potem buraki ogorki i papryka i mam nadzieje ze uda mi sie z tym uporać przed porodem :)

Gość kii
hej, znudzona dziś! jesteś na L4? a w którym tygodniu jestes? jaq w 38 i tez czasami nie mam co robić, a wtedy: - leżę i czytam, oglądam TV, piszę na forum kafeteria, gram w kulki: http://www.gry.jeja.pl/47,pryskajace-banki.html, układam pasjansa pajaka, chodzę na spacery, a ostatnio szykuję wszystko pod narodziny mojej córki :). to tak pokrótce! aha i gotuje tez pyyyszne obiadki dla mojego mężusia :) -

ale wam dobrze 38 tydzien to już kwestia dni do porodu... a ja jeszcze mam 7 tyg...

Gość kii
MaMani jakiej płci człowieczka oczekujesz? ja córki

Gość kii
Julia :)

Gość znudzona dziś
JESTEM NA L4 JESTEM W 17 TYG CIAZY, GDYBY NIE NET TO BYM SIE ZANUDZILA, GRAM SOBIE, SPIE , SPRZATAM, GOTUJE ALE W SUMIE MAM KUPE CZASU

ładne imie :) pewnie maz juz wszystko spakowane i dopięte na ostatni guzik? zazdroszcze Ci naprawde ze już tak niedlugo :D

Gość kii
no tak, to już niedlugo. ale czy sobie poradze? a sam poród? masakra! nie wiem czy znose ten ból

Gość kii
jesteście jeszcze?

ja jestem wlasnie skonczylam obiad... tzn makaron mi jeszcze zostal ale to o 15 zeby byl cieplutki :D argentina 12 a 7 to juz nieduza roznica :D

Gość kii
MaMani, powiedz mi proszę w ktorym tc urodziłas synka? ile ma teraz latek?

urodzilam coreczke synek bedzie teraz :) urodzilam w 39 tyg jakies 2 dni przed terminem. mala ma teraz 15 miesiecy i 2 dni :)

Gość kii
czy to prawda, że instynkt macierzyński wszystko zalatwia? tzn, czy matka po prostu wie jak sie zając dzieckiem/ chodzilismy do szkoły rodzenia i czulam, ze dam sobie radę, ale im bliżej porodu mam coraz wieksze watpliwości...

to prawda. ja przed samym porodem mialam obawy jak sobie poradze a potem jakos wiedzialam co trzeba zrobic. przez 1 dobe to mialam takiego powera ze jej :D:D mimoze ze dlugo rodzilam i strasznie sspac mi sie chcialo podczas porodu. Poźniej jakos chec na spanie odeszla :D a po jakims czasie przyszedl kryzys... i wtedy sobie poplakalam do mamy przez telefon bo mala miala kolki i czulam sie taka bezsilna... a poxniej jak juz sie "dotarlysmy" to jest super :D nie wiem jak u innych mam u mnie tak bylo :)

Gość kii
śliczna masz córeńkę. pozazdrościć!

kii dziekuje ale nie masz czego zazdrościc :d juz niedlugo bedziesz miala swoją malutka rozową pachnąca istotke :D

MaMani to 5 tygodni różnicy. Przy tych temperaturach to dużo :D Ty chyba też jesteś z Krakowa, prawda? gdzie bedziesz rodzić?

jestem z krakowa. chyba bede rodxzila w narutowicza. a ty tez jestes z KRK?

Gość pracowita
do 38 tygodnia ciazy pracowalam, wiec sie nie nudzilam.

Gość ja się nie nudziłam bo
do pracy chodziłam a nie wylegiwałam się do góry brzuchem :P

Artigiana- a slyszalas niedawno o kobiecie, ktora urodzila dziecko przed winda, bo zaden z lekarzy czy z pielegniarek nie chcial jej udzielic pomocy? to sie dzialo wlasnie w krakowie na Rydgiera.

Tak, słyszałam, ale jak bede przeglądac szpitale pod kątem co się gdzie stało to się okazae że nigdzie nie mozna urodzić, bo na kopernika rzeźnia, Ujastek - no cóz..., W Żeromskim niedawno umarła matka i dziecko a na Galla dzieci wychodzą z zakażeniem. No to nic tylko w domu rodzić. Ja akurat z Rydgiera mam dobre doświadczenia.