Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzoony

Da się na czacie poznać kogoś poważnego?

Polecane posty

Gość faficzelos
ja czesto bywam i generalnie wystarczy być miły, nie pisać o seksie i juz ma sie względy :) niestety jak pisałem czar pryska po wymianie zdjęciami :( najlepsze, że te bazyle uważają się za supermodelki :) a gdy piszę, że nie są w moim typie to twierdzą, że męzczyźni boją sie inteligenynych kobiet ::D niemniej niekiedy da się trafić na perełki, ale to szukanie igły w stogu siana

Gość w sumie chyba z trzy lata mine
kurcze to samo mozan powiedziec o facetach :D

Gość setunia przecież
Setunia przecież ty nie szukasz nikogo, bo masz już faceta :D jak ja bym chciała żeby zawsze szczery znowu wrócił pomimo tego, że wiele osób pisało że to ksiądz

Gość faficzelos
o facetach, z tego co pytam moje rozmówczynie to raczej główne ich wady to natrętne pisanie o seksie :) dlatego ten co o nim nie pisze najszybciej jest w stanie poseksić się, znam z autopsji :P do wad czatowych kobiet można też zaliczyć: totalny brak zainteresowań ani tematów do rozmowy, powolne odpisywanie (czyli pisanie z 20 naraz) i błedy ortograficzne. ale jak pisałem najgorzej jest z urodą, dużo tam też prostytutek i kobiet niepełnosprawnych fizycznie bądź umysłowo

Gość w sumie chyba z trzy lata mine
stwierdziłam ze tam 95% osób ma cos nie tak z głową i to dobre miejsce na praktyki dla przyszłych psychiatrów.

Gość aniuta53
w 21 wieku naprawdopodobniej trudno

Gość faficzelos
ale ona nie szuka faceta tylko kobiety, bo pyta je skąd pochodzą :D

Gość ani-ani
może trzeba zmienić czat:) z takich normalnych polecam http://gochat.in :) może tam się uda...

Gość jhgfjgfjfg
na pewno sie nie da

Gość gość
zupelna strata czasu czubki nimfomanctwo obojga plc***odstarzale capy i babcie o wymaganich modelek i playbojow :) Samotne matki zonaci faceci. Normalna dziewczyna ma tysiace propozycji w realu wiec nie wchodzi na czat.