Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnosc o zmierzchu

szukam przyjaciol-mam dosc samotnosci

Polecane posty

Gość wiesz kto..
Ok , zamykam się w swojej szafie..jak ktoś nie może zasnąć a nie ma między udami sterczącej lunety zapraszam , miejsce obok futra śmierdzącego naftaliną zawsze się znajdzie ;) gg.8199256...mam 23 lata więc nie spodziewajcie się starego wynaturzeńca z rakiem odbytu .... jeśli już to młodego :P

wiesz kto, czyli nie wiem kto :P - ale przecież rozmawiamy tutaj - czemu się nie przyłączysz?

Gość wiesz kto..
tzn. jak?:classic_cool:

Gość wiesz kto..
Bo jestem pazerny i chce mieć rozmówczynie tylko dla siebie :classic_cool:🖐️

niby mam znajomych ale oni maja swoje zycie i prawie nie maja dla mnie czasu, czasami nie mam sie nawet do kogo odezwac,ciagle znajomym zawracam glowe, mam dosc samotnosci ale nawet niewiem jak to zmienic chyba sie nie da

carolima - to pewnie Twój bok to u mnie ;) Ciebie ominęła, a dochodzi do mnie burza. ale na razie łagodnie. witamy monice :)

Gość wiesz kto..
Monicca może poprostu jesteś wyjątkowo odpychająca fizycznie a jak wiesz wygląd liczy się przede wszystkim , w dodatku w wieku gimgówna ma on 1-wszo rzędne znaczenie 🖐️

wiesz kto - ja nie lubię GG, ale może ktoś inny się skusi na tę wyłączność ;) choć brzmi groźnie... :P

ja mialem przyjaciolke z ktora moglem o wszystkim pogadac ale znalazla sobie faceta i juz nie jest tak jak kiedys.

monicca a skąd jesteś? grafitowa, to przepraszam no... nie chciałam, zeby poszla do Ciebie :P i o co chodzi z ta beata???

aha, czyli wniosek, że my wszyscy tu piszący jesteśmy odpychający fizycznie, skoro mamy takie problemy? akurat z kobietami jest inaczej - kobiety nie lubią się przyjaźnić z ładnymi kobietami :P

Gość wiesz kto..
Poczekajmy aż Monicca się odniesie , tylko stawiam wielce prawdopodbną teze :classic_cool: Poza tym przegranie przede wszystkim tkwi w środku co niestety przejawia się na zewnątrz :classic_cool:

z tego co wiem nie jestem odpychajaca fizycznie wrecz przeciwnie , niby mam znajomych wiekszosc z uczelni,znam mnostwo osób ale np w weekendy czy w jakies wolne popoludnia jestem sama niewiem z czego to wynika, a jesli mozna wiedziec jaki to wiek ten gimgowna?

Gość pure morning
carolima,grafitowa i pozostale osoby,witam :) widze,ze sie rozmowa powaznie rozkrecila :P

ej, ale my tu nie mówimy o relacjach damsko-męskich, gdzie wygląd jest ważny, ale o znajomych i przyjaciołach, jakoś nie wierzę, że tu wygląd jest najważniejszy, bzdura!

Gość wiesz kto..
a czyli nie masz 15 lat jak wnosze ;) PS. z uczelni każdy ma znajomych..ale co za tego skoro poza jej drzwiami każdy ma każdego w annusie...w przenośni rzecz jasna ;)

pewnie tak ale i ona poświecą mu więcej uwagi i znajomi wtedy schodzą na 2 plan ... dopóki nie są potrzebni

Gość wiesz kto..
Nie bzdura ... ;)

pure morning - nadrabiaj szybcitutko! a jeśli ja nagle zniknę bez pożegnania, oznazca to, ze albo wyłączyli mi prąd albo przestraszyłam się pioruna i natychmiast wyłączyłam kompa.

Chester domyslam sie jak sie czujesz, ale z drugiej strony to w sumie naturalne, ze najwiecej czasu poswieca sie osobie, ktora sie kocha... moze daj jej troche czasu niech sie nacieszy chlopakiem, a potem wroci do rzeczywistosci...

Gość wiesz kto..
Ale ty przecież nie masz przyjaciół tylko znajomych a ci to już inna sprawa.Każdy woli zadawac się z ładnymi , jak i jeżdzić ładnym samochodem czy miekszać w ładnym domu. ..troche blasku zawsze może oświecić tego brzydszego :classic_cool: