Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

igaquana

Kto mógłby mi powrózyć. proszę potrzebuje pomocy ..

Polecane posty

Gość ja Ci moge doradzic...
:)

Gość Wróżka Witosława
ja Ci powrózę, podaj rok urodzenia , dzień i miesiąc a także kolor twoich oczu

ale pytam poważnie tu nie chodzi o poradę bo co zrobic to ja doskonale wiem , jestem tylko ciekawa jak to bedzie naprawde

Gość inna........
ur 28091982 oczy zielone czy ja tez moge prosic o wrozbe dot glownie zycia uczuciowego

Gość Wróżka Witosława
ok, oto moja rada co zrobić ażeby przebłagać los na swoją korzysć: gdy nadejdzie północ, z nieugiętą miną skupionego mnicha tybetanskiego wykradniesz sie ze swojego dwupokojowego mieszkania umieszczonego na 2 piętrze nad sklepem Biedronka, by wydostawszy się na zewnątrz w radosnych podskokach biec ochoczo do ruin pobliskiego smietnika. tam, z podziwem i nutką przerażenia uniesiesz zardzewiałą klapę nieużywanego kontenera, by zaraz po tym wskczyć rączo do środka budząc przy okazji połowę mieszkańców sąsiedniego bloku mieszkalnego. Zatrzaśniesz klapę i z radosnym podnieceniem odnajdziesz zaplesniały kubeczek po jogurcie "Jagusia", by z wzruszeniem i pokorą oddawać mu czesć czyniąc zamaszyste pokłony. Ale uważaj, jest ryzyko: Rano bedą musieli cie wyciągac bo nie zdołasz sama podniesc klapy :classic_cool:

chodzi o to że byłam już u wróżki , postawiła mi wróżbę na rok i wszystko się jak na razie sprawdza ( nie byłam u niej pierwszy raz z resztą) ale ta najważniejsza rzecz na której mi zależy na razie nie chce się sprawdzić i coś mi mówi , że będzie całkiem odwrotnie :(

Gość Wróżka Witosława
widzisz, bo te poklony muszą być naprawdę zamaszyste bez tego nic się nie spełni... :classic_cool: