Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąte koło

sufit

Polecane posty

Gość upajasz zmysły jak wino

do bajek dzisiaj nie mam głowy chyba ze taką szybką Ci opowiem była żaba i chciała a zła czarownica nie pozwalała i wtedy królewicz chop w tamto miejsce zabijając po drodze dwa smoki ogra i niechcący dwie mrówki i wtedy ta żaba no właśnie i żyli długo i szczęśliwie

Zawiniętego w kaftan bezpieczeństwa wieźli go do ośrodka jak to nazwał jeden sanitariuszy do Herkulesa - spodoba Ci się zobaczysz leczą tam takich jak ty i powiem Ci że maja wyniki bo chętnych jest coraz więcej - a co to za ośrodek chcę wiedzieć gdzie mnie wieziecie - to zakład psychiatryczny dla mężczyzn Herkules I tak faktycznie było był to zakład wyłącznie dla mężczyzn , zlokalizowany w parku na przedmieściach 20 piętrowy szklany budynek wyglądał trochę jak pomyłka architektoniczna bo był to po prostu biurowiec zbudowany zamiast w centrum miasta to w centrum lasu Po rozpakowaniu z niewygodnego ubranka zaprowadzono go do pokoju a raczej apartamentu jedna ze ścian była po postu wielką szybą która zaciemniała się jeśli tylko pensjonariusz miał dość widoku lasu - niech pan się rozgości i czuje jak u siebie przez pierwsze dwa dni będzie pan wypoczywał a potem zajmiemy się diagnozą i leczeniem Cały dzień spędził w pokoju nie miał ochoty nigdzie wychodzić chciał odpocząć , rano poszedł na śniadanie i ku swemu zdziwieniu zauważył tam męża swojej siostry - a co Ty tu robisz - przywieźli mnie w nocy załamałem się pogadamy po śniadaniu to Ci opowiem Po śniadaniu poszli do Tuby było to urządzenie które pompowało powietrze od spodu do olbrzymiej szklanej tuby umieszczonej na środku budynku wskakiwało się do niej z samej góry a pompowane od spodu powietrze zatrzymywało skoczka mniej więcej w połowie i można było tak odpoczywać będąc zawieszonym w powietrzu .wskoczyli do niej razem - mów co się stało czemu też tu trafiłeś - wiesz przykre to trochę ale się załamałem opowiem Ci jak to było . kupiłem sobie piwko takie małe lubię piwo a wiesz jaka jest Twoja siostra twierdzi że to trunek dla prostaków więc schowałem je przed nią i wieczorkiem jak już poszła spać to ja szybko do pralni po piwko do zamrażalki by się zmroziło troszkę a w miedzy zanim się dobrze zmrozi to pomyślałem że pooglądam telewizję Siedział na kanapie przed telewizorem gdy nagle usłyszał dźwięk otwieranego piwa zerwał się szybko i pobiegł do kuchni jego żona stała przy zlewie z otwartym piwem - wiesz jak nie lubię jak pijesz to świństwo o nie mój drogi tej butelki to sobie nie wypijesz Zaczęła wylewać piwo do zlewu - i wtedy właśnie to się stało nie umiałem jej przeszkodzić chciałem ale nie umiałem i zacząłem płakać rozumiesz żona mi wylewa piwo a ja płaczę no masakra - hej stary miałeś zły dzień - nie to nie zły dzień ja nie jestem już mężczyzną nie wiem jak to się stało starałem się by była szczęśliwa kupowałem kwiaty rozumiesz urodziny imieniny i takie tam , nosiłem koszule bo lubiła aż przyszedł dzień kiedy ona wylewa mi piwo a ja nic nie mogę zrobić dosłownie nic tylko się rozpłakać , zawsze była zaborcza no znasz ją to Twoja siostra przecież - wiem , wiem jaka jest potrafi dopiec i co teraz zamierzasz zrobić - nie wiem nie mogę przecież do niej wrócić w jej oczach już nie jestem mężczyzną muszę teraz odnaleźć siebie coś z tym wszystkim zrobić - czyli co chcesz od niej odejść a morze da się jeszcze to naprawić - naprawić czy ty sobie wyobrażasz co ja musiał bym zrobić żeby znowu w jej oczach być mężczyzną najłatwiej to by było ją zlać ale ja tak bym nie umiał . koniecznie muszę siebie odnaleźć mają w tym ośrodku różne zajęcia zapiszę się na jakieś już widziałem jedno zainteresowało mnie „ Bądź mężczyzną kórwa „ myślę że mi to pomoże znam gościa też był w tym ośrodku rozwiódł się z żona kupił motor chcę do niego dołączyć będziemy razem jeździć zawsze marzyłem o dwóch kółkach ale wiesz jaka ona jest nie pozwoliła by mi . ciesz się że tu trafiłeś to dobry ośrodek pomogą Ci Roześmiał się - a ja nie jestem chory jak mi maja pomóc - jak nie jesteś chory stary ty twierdzisz że cofniesz czas i że gadasz z żabami nie czaisz jesteś chory , chory na miłość tak kochasz tą swoją pannę że nie poradziłeś sobie z jej strata i bredzisz czaisz ta pustka bez niej jest tak dla ciebie przerażająca że wolisz wymyślić sobie jakąś brednię nisz pozwolić jej odejść ty bez niej nic nie masz nie ma ciebie bez niej czaisz i ja tak też zrobiłem zakochałem się i zrezygnowałem z siebie ale teraz muszę to zmienić - no co ty chory na miłość nie ma takiej choroby tak była moim całym światem ale zostawiłem coś dla siebie budowałem statek to było moje moja pasja w prawdzie pierwszy egzemplarz nie był za dobry ale następne pewnie były by lepsze i chciałem popłynąć dookoła świata na niej - wierzysz w to wypłynął byś zostawił byś Ją , twoja siostra jest twardą sztuką zawsze mnie to w Niej pociągało ale to mnie chyba zgubiło nie mam jej za złe jest jaka jest twarda sztuka , słuchaj można w ośrodku wypożyczyć motory może się przejedziemy - nie stary nie lubię motorów zastanawia mnie tylko jedno , czemu się zabiła a może się bała że odejdę , nie wiem przecież bym nie odszedł Maszyna pompująca powietrze zaczęła zwalniać i pochwali już byli na samym dole tuby gdzie znajdowały się drzwi wyjściowe

Gość zajebiście Piąte koło piszesz
:)

\"my tu w tym okręcie stoimy właśnie na straży , Sienkiewicza , Chopina , takich dzieł jak Chłopi , Janko muzykant , Seksmisja , Psy \" haha piąte koło ależ Ty tworzysz :) Czekam tradycyjnie na c.d. chociaz zaglądam tu bardzo nieregularnie. Ale ma to swoje plusy...mam od razu kilka odcinków powiesci do przeczytania Pozdrawiam