Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąte koło

sufit

Polecane posty

Siemka Dmuchawce... Ciebie chyba jeszcze nie znam. A może to drugi nick naszej Piąteczki?

Gość ipipipipo
Piątka dlaczego jesteś dla mnie taki😭Natchnienie Cie opuściło?

Gość ipipipipo
Chce:)a co ma robić muza.?

He he, zakochane, On jest nieczuły na wszelkie oznaki sympatii. :P

Gość ipipipipo
bedziesz mnie wielbił? zgadzam sie być Twoją muzą:)

Gość ipipipipo
Może być?A jaka płaca,bo za darmo to nic nie ma:P

Gość ipipipipo
To sie zapisze na kurs masażu:)

Gość ipipipipo
chce być Twoją muzą. od kiedy mam zacząć?

Gość ipipipipo
👄bede gotowa do ''muzowania''👄

Gość ipipipipo
Napisze@:)

Wieczorem wybrali się do restauracji po mimo protestów siostra nie dała się przekonać i zaprosiła koleżankę Siedzieli przy stoliku czekając na dziewczynę by zamówić coś do jedzenia - no gdzie ona jest zawsze się tak spóźnia pewnie jak zwykle zapomniała się przed lustrem - jak zawsze zresztą Mąż siostry mało się zawsze odzywał a jak już się odzywał to marudził - zadzwonię do niej bo nie wiem czy mamy zamawiać czy czekać na nią Siostra wyjęła komórkę i zaczęła wybierać numer - daruj sobie właśnie idzie piękna Zauważył mąż i zaczął przeglądać menu W ich stronę szła piękna brunetka w winiówce i kusej bluzeczce z której wylewał się bardzo ponętny biust - przepraszam ale gdzieś mi się klucze zagubiły i nie mogłam znaleźć dlatego się spóźniłam więc wyszłam i zostawiłam nie zamknięte drzwi , a to jest pewnie Twój brat bardzo mi miło Dziewczyna podała Mu rękę - bardzo mi milo Cię poznać siostra mi wiele o Tobie opowiadała - masz silne dłonie Chwyciła jego rękę wbijając mu paznokci - ach przepraszam to niechcący było Usiadła przy stoliku j zaczęła grzebać w torebce - no muszą tu gdzieś być Szukała kluczy wyjmując po kolei wszystko z torebki chusteczki , szminkę , tiktaki , jakieś papiery , nagle na stole znalazł się wibrator Wzrok wszystkich skupił się na owym podłużnym urządzeniu w kolorze różowym z wpustkami - o mam znalazłam - a tym to sobie stopy masujesz Stwierdził mąż śmiejąc się pod nosem Dziewczyna poczerwieniała szybko schowała wibrator do torebki i resztę rzeczy - nie ………. to siostra mnie prosiła bo się krępuję a ja nie bo już kupowałam ……. To może ja już pójdę Dziewczyna cała czerwona już miała wstać od stolika - zostań , zostań przecież jesteśmy wszyscy dorośli zaliczyłaś małą wpadkę i tyle Skwitował siostra i zmieniła temat - a mój misio teraz surfuje ja się opalam a On śmiga na wodzie sama mu wybrałam ten sport on bardzo go lubi , jedna z moich koleżanek z klubu fitness mi podsunęła ten pomysł bo jej mąż właśnie uprawia ten sport , lubisz to miśku prawda ? - chyba nie mam wyjścia jak polubić surfowanie Burkną mąż pod nosem Po kolacji sprytnym manewrem nagłego bólu głowy siostra zawinęła się z mężem zostawiając ich samych - to my już pójdziemy rozbolała mnie głowa a Ty mam nadzieję że odprowadzisz ją do domu , no chyba nie pozwolisz by dziewczyna wracała sama Takim to sposobem musiał chcąc czy nie odprowadzić ją - tak odprowadzę - to idźmy do domu mam niedaleko więc może się przejdziemy Oznajmiła dziewczyna , spojrzał na nią a ona jakby zaczęła być niewyraźna lekko przezroczysta przetarł oczy bo uznał że to ze zmęczenia - no to idźmy puno już a ja chyba robię się zmęczony

Gość nieobecna
:D zawartość damskiej torebki standardowa :P "niewyraźna"? - ciekawe..

Szli przez park i nagle ona zatrzymała go stając przed nim i dosłownie pożerając go wzrokiem - już nie wytrzymam Oznajmiła i rzuciła się na niego powalając go na ziemie wbijając mu paznokcie w ramiona chciała go pocałować i kiedy jej usta już zbliżały się do jego nagle zniknęła . Oszołomiony trochę wstał rozejrzał się bo nie wiedział co się dzieje i zaczął ją wołać niepewnym głosem - jesteś tu ? Po minucie chodzenia dookoła miejsca w którym zniknęła nagle zauważył jej niewyraźną sylwetkę , siedziała po turecku ze złączonymi dłońmi jak by medytowała zanim do niej doszedł całkowicie się pojawiła , podał jej rękę - nic Ci nie jest co tu się stało nagle zniknęłaś - chwila muszę się uspokoić Wstała poprawiła sukienkę złapała go pod ramię -idźmy dalej wyjaśnię Ci wszystko po drodze ale muszę się najpierw uspokoić Szli dalej w milczeniu jej ręka spoczywał na jego i coraz bardziej wbijała w nią swoje paznokcie , nic nie mówił za bardzo był zdezorientowany sytuacją ale bolał coraz bardziej i nagle ugryzła go w ramię znowu znikając . To już go wystraszył nie wołał jej tylko przyspieszył kroku by jak najszybciej uciec z tamtą po przejściu ze 200 metrów usłyszał jej głos za sobą - poczekaj proszę nic Ci nie zrobię wytłumaczę Ci to tylko proszę nie uciekaj Dziewczyna szła w jego stroną a z oczu płynęły jej łzy - dobra ale wytłumacz mi to i proszę nie gryź - ale kiedy jak lubię Przyspieszyła kroku i znowu znikła ale na krótko po paru sekundach pojawiła się powrotem - proszę nie uciekaj już się uspokoję tylko nie uciekaj wszyscy ode mnie uciekają Dziewczyna rzuciła mu się w ramiona już nie wbijała paznokci i nie gryzła a tylko cicho płakała - usiądźmy wszystko mi opowiesz Zaproponował i usiedli na ławce po chwili zaczęła mówić smarkając się - mam taki problem nie umiem sobie z tym poradzić lubię drapać i gryźć na początku jest fajnie mężczyźni nawet to lubią jak któregoś drapnę ale tylko na początku potem cali pogryzieni i podrapani uciekają ode mnie bo mają mnie już dość I znowu zaczęła płakać poklepał ją po ramieniu -mów dalej - lubię drapać i gryźć i przez to jestem sama więc postanowiłam się leczyć z tego w Internecie znalazłam takie urządzenie które powoduje że znikam jak zaczynam mieć za dużą ochotę na gryzienie , chcę to kontrolować bo już zawsze będę sama Dziewczyna znowu zaczyna płakać smarkając w nową koszulę która wypatrzyła siostra - nie powinnaś się leczyć bo nie jesteś chora Dziewczyna zdziwiła się słysząc te słowa bo zazwyczaj wszyscy faceci mówili żeby się właśnie leczyła bo jest chora - sepio tak myślisz - no pewnie że tak myślę nie jesteś chora tylko masz specyficzne wymagania a to nie jest choroba jesteś jaka jesteś nie lecz się z tego bo nawet jak znajdziesz kogoś to i tak będziesz nieszczęśliwa bo to nie będziesz już Ty a ktoś inny - no ale co mam zrobić nie chcę się leczyć ale muszę bo będę sama - znajdź takiego faceta który lubi drapanie i gryzienie który sobie z tym poradzi a nie bierzesz pierwszego lepszego który nie lubi za bardzo bólu i po czasie ma do Ciebie pretensje że nie daje sobie z Tobą rady i Ci jeszcze wmawia że jesteś chora - no ale gdzie takiego znaleźć , a może Ty byś się nadawał , lubisz jak Cię ktoś ugryzie ? - nie ja się nie nadaję moje serce jest już zajęte przez inną i gryzienia też nie lubię za bardzo - szkoda ale to nic masz rację to nie zemną jest coś nie tak po prostu jeszcze nie znalazłam odpowiedniego Dziewczyna uśmiechnęła się wyrzuciła małe pudełeczko które miała na pasku przyczepione do pasa -choć odprowadzę Cię do domu jest już późno a ja już zmęczony jestem Wziął ją pod rękę i poszli w stronę jej domu

Gość nieobecna
to mną szarpnęło..poważnie rozumiem podwójne znaczenie tego drapania i gryzienia😭 [łzy w oczach-poważnie] 🖐️

Gość nieobecna
już dobrze :) dzięki ,że nie wkleiłeś tych ordynarnych ust :P są takie babskie:Pnie cierpię ich:P