Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąte koło

sufit

Polecane posty

Siedział w swoim pokoju patrząc na wierzchołki drzew bo miał pokuj tuż nad nimi drzwi się otworzyły i do pokoju wszedł pielęgniarz - ma pan gości czekają na pana proszę za mną - gości pewnie to siostra Udali się poza ośrodek do małego budynku gdzie było można przyjmować gości a zwłaszcza kobiety bo nie miały one wstępu nawet na teren ośrodka ze względów wiadomych Czekała na niego siostra i Matka - witaj synu nie odzywasz się a ja się martwię - miałem do Ciebie jechać odwiedzić ale wylądowałem tu - rozmawiałeś z moim mężem – wtrąciła się siostra - tak rozmawiałem chyba mu śrubkę za mocno siostra przykręciłaś i pękł - ja mu dopiero przykręcę jak go zobaczę ma tu przyjść zaraz - to my może wybierzemy się na spacer a ty porozmawiaj z mężem Matka wzięła Go pod rękę i wyszli się przejść - jak się czujesz dobrze lekarz mi opowiadał o wszystkim - też mnie uznasz za wariata mamo - jesteś zmęczony jak chcesz to nie musisz tu przebywać odpoczniesz w domu nabierzesz sił na moich obiadkach na pewno też trochę podtuczysz - chyba masz rację lepiej mi będzie w domu Przechadzali się po parku idąc pod rękę rozmawiali o wszystkim i o niczym tak jak robili to kiedy był jeszcze młody Po załatwieniu wszystkich formalności związanych z opuszczeniem ośrodka wyszedł z ośrodka i skierował się w stronę samochodu gdy nagle usłyszał rozmowę wiewiórek - widziałaś , widziałaś dała mi orzecha nie zjem go to dar - zjesz , zjesz znam cię jutr już zapomnisz że to od niej i go zjesz - a właśnie że nie zaraz go schowam Wiewiórki znikły za drzewem Matka i siostra siedziały już w samochodzie usiadł z tyłu siostra wyglądała jak by była zła i za razem przygnębiona nie płakała chyba złość jej nie pozwalała na to ale mało jej brakowało ciągając co chwilę nosem i wycierając łzy które wcale nie płynęły cała drogę gadała - widzisz mamo wszyscy faceci tacy sami cham jeden ciota nie facet - uspokój się dziecko porozmawiacie jakoś się pogodzicie jeszcze - tak , tak pogodzimy szukałam właśnie takiego spokojnego jak on nie będzie zdradzał myślałam , nie będzie pił i awanturował się na imprezy z kolegami nie będzie wiecznie chodził i co i tak mnie chce zostawić dupek odnaleźć się musi już ja wiem co to za odnajdywanie będzie - słuchaj siostra to po co mu zabraniałaś piwo pić - tylko żule piją piwo mógł pić wino jak normalny mężczyzna a nie ten sikacz - córuś mężczyźni muszą czasem się pozachowywać jak prymitywy , och wybacz synu ale taka jest prawda , to im daje poczucie spełnienia pić piwo czy babrać się w smarach albo zabijać bezbronne zwierzęta taką mają naturę - naturę no mój mąż nie miał takiej natury bynajmniej jak go poznałam przecież on ryby nawet z haczyka nie zdejmie a teraz mnie zostawi po tym wszystkim co dla niego zrobiłam - przecież nie powiedział że odejdzie tylko że musi pobyć sam - nie powiedział ale ja wiem jak to się skończy mojej koleżanki mąż też tak powiedział muszę się odnaleźć kupił motor i zaczął palanta w skórze udawać znalazła się taka 20 latka co na durnia poleciała bo miał trochę kasy i teraz moja koleżanka jest sama a on z jakąś młodziutka się wozi , mój też się odnaleźć chce i już mówił o motorze a potem znajdzie sobie taką tipisiarę 20 letnią i mnie zostawi Siostra zaczęła płakać i wycierać chusteczka nos - córciu ty patrz na drogę Samochodem lekko zakołysało siostra przyspieszyła - dupek jeden będzie się woził z jakąś a ja co ze mną na śmietnik - siostra mogła byś zwolnic Ona jak by nie słyszała wjechali na autostradę przyspieszyła jeszcze bardziej nie zwracając uwagi na pasażerów - tak gotowałam sprzątałam prałam mu brudne gacie tyle lat a ten dupek się rozpłakał bo mu piwo wylałam i zostawi mnie teraz dla jakiejś gówniary - jeszcze Cię przecież nie zostawił i proszę cię zwolnij porozmawiamy w domu o tym – matka wyraźnie się zdenerwowała Samochód jechał już bardzo szybko wyprzedzając wszystkich rzucało nim bo siostra wyprzedzał to z lewej strony to z prawej - ale zostawi mamo i kto mnie zechce ja już mam swoje lata Nagle rozległ się głos syreny policyjnej siostra zwolniła i zatrzymała się na poboczu

ale moze by tak więcej o głównym bohaterze opowiesci, co z tym cofaniem się w czasie??

hej piąte i co z tym cofaniem? miało byc a nie ma, a tu zaraz do spania trzeba sie zbierac, nie ma odcinka na dobranoc...

Gość lubię...
piękne :) ale mam pustkę dziś w głowie...

Dzien dobry :) a co to się dzieje z autorem topiku? żywię nadzieję,że \"sufit\" nie umrze smiercią naturalną. Mamy przedłużony weekendzik więc myslę że cos fajnego dopiszesz. Pozdrawiam

Gość cierpliwość
:)

Witam :) A gdzież autor? topik powoli zmienia formę...Hej! Piąte! Do roboty :D czekam /nie/cierpliwie na ciąg dalszy

Gość cierpliwość
:)

Gość oczekiwanie R i J
\"Dzień nie chce odejść Noc czeka A ja Czekam z nią razem By wreszcie Minął czas By minął czas... Zegar tamą wskazówki Powoli powiększa tę pustkę W której nie ma Romea Za to smutek wypełnia ten czas Moje myśli niech zasną Spokojnie do snu się ułożą Bo posłańcem miłości jest zmierzch Co wyprzedza tę noc\" :D

Gość oczekiwanie R i J
Przybądź zmierzchu, przyprowadź Romea I mnie przy nim połóż Bardzo skromnie mi pozwól Być przy nim tak piękną jak on Potem nocy zasłona Weźmie czule nas w swoje ramiona Mnie i jego ogarnie Żeby naszą nieśmiałość skrył mrok Ciemnmooka przyjdź nocy Nim miłość się z wolna ośmieli Czarnym płaszczem otoczysz To miejsce spotkania i nas Skryjesz w czerni i ciszy Czułe szepty i rąk naszych dotyk Tylko serca zobaczą Romea i Julię wśród gwiazd Pocałunki nieśmiałe W ciemności, gdzie mylą się oczy Będą serca widziały Romea i Julię wśród gwiazd... :)