Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _tercia

facet masturbujący się w łóżku, przy kobiecie

Polecane posty

Gość _tercia

co o tym sądzicie? z moim chłopakiem nie kochamy się, ale często pieścimy rączkami czy ustami. dzisiaj rano też tak było. ja miałam orgazm, a on jakoś nie mógł dojść i w pewnym momencie zabrał moją rękę i zaczął sam sobie robić dobrze. zawsze takie sytuacje mi się wydawały chore i jakoś tak dziwnie się poczułam. zdarzyło się wam coś takiego? co o tym sądzicie?

Gość bugoi jkui
widocznie nie umiesz mu dogodzic i sam musi sobie radzic:)

Gość _tercia
echhh wiedziałam, ze padnie taki komentarz. już nie raz się pieściliśmy i dochodził, a tu dzisiaj taka akcja. dziwne. z resztą ja mu powiedziałam, żeby mi pokazał, jak mam to robić, a nie sam robił, ale zdziwiło mnie, że w ogóle zaczął :-/

Gość oj no moze tak
zinterpretowal Twoje slowa - skoro chcialas, zeby Ci pokazal, to pokazal (swoja reka). Radze Ci do tego podejsc na luzie. Zreszta moze chcial tak delikatnie perwersyjnie sie przy Tobie poonanizowac. Nic w tym chyba zlego.

Gość hjhfh
ma dosyć udawanego seksu, dosyć ciebie i lizania cukierka przez papierek to sygnał, następnego ostrzeżenia może nie być, tylko się dowiesz że rogi ci wyrosly

Gość Franiszek z Kijowa
CXzesc tercia, ciekawe jak wygladasz, probuje sobie ciebie wyobrazic jak trzymasz mała rączką i próbujesz zaciskać dłonią ów drąga swego boya.

Gość _tercia
nie zinterpretował źle moich słów, bo powiedziałam je dopiero, kiedy on to zaczął robić. seksu normalnego by chciał, to wiem, ale na razie nie będziemy tego robić i on o tym wie. Lusesita - chyba potrzebował delikatniej :-P on jest specyficzny jeśli o to chodzi - poprzedni moi faceci woleli mocniej, a on tam taki wrażliwy ;-) ale to i tak dla mnie dziwne. zdarzyło Wam się coś takiego?

co to znaczy ze narazie nie bedziecie tego robic i on wie? nie zachowuj sie jakbys byla jakas kurwa krolowa ktora dopusci wielce swojego poddanego do cipy. Wkurzaja mnie takie postawy lasek nie bedziemy robic i on wie. Wiedz glupa cipo ze cip na swiecie jest mnostwo,wiecej niz kutasow i jak tu ktos slusznie zauwazyl, kolo zamoczy gdzie indziej. Po co tracic czas i czekac? na co? az za dwa dni cie autobus przejedzie na ulicy i chuja z tego zycia bedziesz miala.

Gość glebataka
nick tymczasowy ------>>> to jest dobre :D

Gość yhguyag
ja zawsze powtarzam laskom, ze zadna nie jest w stanie zrobic tak dobrze jak chlopak samemu sobie. baw sie, owszem, ale final zostaw jemu i nie denerwuj sie. zabawianie sie penisem nie zawsze jest tak samo przyjemne jesli stosowac te sama technike i ucisk, raz jest przyjemnie innym razem obojetnie. ja mam tak z rana, ze niewiele mam przyjemnosci. potrzebuje wtedy szybko i mocno aby rozladowac napiecie. wieczorem raczej dlugo, zaczynajac delikatnie i zwykle konczac mocniej, ale i tak zazawyczaj lubie konczyc sam. czasami tez tak mam, ze nie moge dojsc i zaczyna mi sie normalnie nudzic, wiec wole sam skonczyc. i nie ma to nic wspolnego, ze laska nie umie dogodzic. dzis np podoba mi sie delikatnie a jutro mam ochote mocniej. jesli mi sie podoba, to nie przerywam, a jak przerywam, to nikt sie nie obraza.

Gość mon gość
jest to bardzo podniecające ja uwielbiam patrzeć jak facet to robi

Gość kaśeńka
My dosc czesto tak robimy, kiedy on ma na cos ochote, a ja nie. Lubi, jak go w tym czasie dotykam lub caluje, np po szyi, dla mnie to bardzo przyjemne, kiedy nie mam ochoty na seks, ale moge sie poprzytulac. I w sumie od tego zaczelo sie moje zycie seksualne, zanim bylam gotowa na seks moj pierwszy partner piescil mnie i masturbowal siebie, to byl fajny okres uczenia sie seksu. Nie widze w tym nic zlego.

Gość gość
to zupelnie normalne zjawisko. przykladowo para z bloga jaimojapielegniarka ma udane zycie erotyczne we dwojke a i tak zabawiaja sie sami patrzac na siebie :) poczytaj i przekonasz sie jak barwnemoze byc zycie erotyczne

Gość Maria348
Urozmaicenie w łóżku czemu nie jeżeli to odpowiada