Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisniowa cola

czy test ciażowy bedzie wiarygodny jezeli zrobie go....?

Polecane posty

Gość wisniowa cola

dzis dostałam okres- spoznil mi sie jeden dzien , okropnie boli mnie brzuch jak zawsze w czasie okresu, czy test ciazowy bedzie wiarygodny jezeli zrobie go jutro rano? , czy poczekac az okres sie skonczy , a chce zrobic test bo mam mdłosci i bóle żołądka

Gość bugoi jkui
boze dziewczyno po co ci test jak okresu dostalas?????????????????

Gość wisniowa cola
bo mam mdłosci i bóle żoładka i burczy mi w brzuchu głosno i czesto i mysle ze moze zaszłąm w ciaze , dla upewnienia test chce zrobic

Gość nfnfn
nie wygłupiaj się i nie rób testu, nie ma potrzeby

Gość wisniowa cola
podejrzewam ciaze

Gość wisniowa cola
przeciez mimo okresu mozna byc w ciazy , okres mozna miec do 6 m-ca ciazy

Gość wisniowa cola
ja niewiem co wy takie zdziwione jestescie

Gość madzia23__
ale to sa zadkie przypadki i nie do 6 miesiaca a do 3

Gość wisniowa cola
zadkie przypadki , to nieznaczy ze na bank w ciazy nie jestem

Gość czerwona papryka chilli
nie okres tylko plamienia. jezeli nie odrozniasz plamien od okresu, to faktycznie zrob ten test i idz spac, bo domyslam sie ze dziewczynki w twoim wieku powinny juz dawno spac.

Wiśniowa ile masz lat i chcesz być w ciązy, czy cudujesz? Bo powodów mdłości, bóli żołądka mogę znaleść ci całe mnóstwo i nie będzie to ciąża.

Gość jezooo
następna:O przecież wczoraj na topiku była już 1 idiotka z takim samym zamiarem:O

Gość jezooo
niech już będzie wrzesień.Dzieci do szkoły pójdą,I będzie spokój🖐️

Gość wisniowa cola
mam 17 lat , a kiedys czytalam tutaj temat ze laska miala 4 okresy a dalej myslała ze w ciazy jest i testy robila i myslała ze ciaza.. czyli teraz nawet jak sie ma okres to niemozna byc pewnym, dodam ze kochałam sie z chlopakiem i mail prezerwatywy , były całe , nieuszkodzone , niezsuneły sie , ale ja mialam wtedy dni płodne , a teraz mnie mdli i boli żoładek

Gość madzia23__
a kiedy bys miala niby wpasc? bo mdloscie nikt nie ma po miesiacu od zajscia...

Gość madzia23__
napewno nie jestes w ciazy to sa zadkie przypadki jak laska ma do 3 miesiaca okres bardzoooo zadkie

Gość nfnfn
i to nie typowy okres tylko plamienie

Gość wisniowa cola
ale dla pewnosci zrobie test , bo te mdłosci nie dają mi spokoju , albo zrobie test z krwi , mozna go robic jak sie ma okres? czy to nie ma nic do tego? odp

no byla tu taka kretynka co miala 4 okresy i dalej robila testy. i co sugerujesz? co masz na mysli podajac jej przyklad? chcesz zebysmy mialy cie za taka sama debilke jak ja?

Zastanawiam sie czy to kolejna prowokacja. Dziewczyno z czego masz być w tej ciąży? Prezerwatywa, teraz okres. Daj spokój. A mdli cię z nerwów bo wydziwiasz i sobie wkręcasz.

Gość wisniowa cola
czerwona papryka chili--> nie chce sie do niej upodobnic , chce tylko powiedziec ze ona trabiła tu ze okres podczas ciazy mozna miec , ona miala chyba 4 okresy i myslała ze jest w ciazy .. a ja dla pewnosci chce zrobic test ale tylko jeden, bo tamta laska chyba z pięc zrobiła

Ale tamta laska to był troll który robił bałagan na forum a nie osoba, która rzeczywiście coś takiego przeszła. Zlituj się dziewczyno.

Gość jezooo
trzymajcie mnie bo nie wytrzymam 😡 weź się za jakieś pożyteczne zajęcie,a nie wymyślasz jakieś brednie.Jesteś naprawdę zdrowo stuknięta.Psychiatra się kłania!!!

Gość wisniowa cola
powiem wam szczerze ze sie zastanawiam który test zrobic, czy z apteki czy beta hcg ale z drugiej strony sobie mysle ze skoro jest okres to na 99% nie zaszłam , chłopak tez mi mówi ze na bank nie zaszłam skoro gumka była cała , ale ja sama niewiem , powiem wam ze przestraszyłam sie gdy zaczęło mnie mdlic dzisiaj i żoładek , dlatego pierwsza myśl to ..CIĄŻA :o ale chłopak mówi ze nie ma objawów ciązowych tak szybko , ale ja chcąc sie upewnic chce zrobic test

Gość wisniowa cola
jezoo- dlaczego tak mnie podsumowałas ? powiem ci ze ja nigdy niewyzywałam tutaj ani nigdzie ludzi i nie mam zamiaru , nierozumiesz ze sie boje ? okres nie wyklucza ciazy w 100%

JAKI Z TEGO WNIOSEK???? NIE DOROSLAS DO SEKSU!!!! nie masz bladego pojecia, pchasz sie facetowi do wyra, a potem wydziwiasz... nie lepiej sobie Beverly Hills obejrzec i poczytac Twista???

Gość wisniowa cola
czerwona papryka chili->nie pcham sie facetowi do wyra , decyzje o współzyciu podejmujemy razem i razem tak samo tego pragniemy , gdyby nie mdłosci mialabym spokojna głowe, po juz od pół roku z nim współzyje

Ja mam wrażenie, że te mdłości to sobie sama wkręciłaś. Ehhh zrób zwykły test jutro ranol, zobaczysz, że nie jesteś w ciąży.

Gość wisniowa cola
jutro zrobie test , mam nadzieje ze wskaże BRAK CIĄZY