Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisniowa cola

czy test ciażowy bedzie wiarygodny jezeli zrobie go....?

Polecane posty

Gość po co test po co
?? okres jest -- nie ma ciązy , tymbardziej ze sie zabezpieczyliscie , idz dziecko spac dobranoc

Wisniowa ja tez jestem młoda ale żeby takie głupoty wypisywać!! No zlituj się okresu w ciązy nie można mieć!! Mogą występować brunatne plamienia a nie czerwona krew taka jak przy miesiączce Jak chcesz to rób ten test -chodź niema potrzeby i nie wypisuj tu tych głupot bo i tak pewnie wszyscy z Ciebie się będą naśmiewać Jesteś już chyba troszeczkę "za stara" żeby nie mieć minimalnego pojęcia o tym

Gość wisniowa cola
czarnulka, jeszcze nawet kolezanki mi gadały ze jednak mozna miec okres w ciazy ze ich mamy siostry ciotka miala itd , niewiem czy tylko mnie straszą ..., a test zrobie dla uspokojenia sie

Gość co za ciemnogrod
araz sie okaze ze wszyscy maja i to do dziewiatego miesiaca dziewczyno, troche rozumu!!!

Gość wisniowa cola
na 99% w ciazy nie jestem , ale dla upewnienia zrobie test , albo pojde na beta hcg, bo mam mdłosci , nigdy nie mialam mdłosci wczesniej

Nie słuchaj koleżanek. Bo jakbyś słuchała to by się okazało, że praktycznie każda kobieta w ciąży ma plamienia do 3 miesiąca, a to nie prawda. Najczęściej jest to stan patologiczny, który podlega leczeniu. Plamienie w ciąży nie jest normlane. I niech nie opowiadają bzdur, koleżanka koleżanki sąsiadki, taaaaa jasne.

Gość wisniowa cola
ostatni raz było mi niedobrze jakies 6 lat temu jak jechalismy z klasa autokarem w góry na wycieczke , ale wtedy na bank nie byłam w ciazy

Wiesz co zapewniam cię, że to nie było tak dawno. Chyba, że jesteś mega człowiekiem w co wątpię. Po prostu nie pamiętasz, bo człowiek się nie skupia na takich duperelach.

Gość wisniowa cola
moze potem jeszcze kiedys było mi niedobrze ale nieprzypominam sobie , okokokoko-> czyli jak mam okres to moge spac spokojnie z myślą ze nie zaszłam w ciaze?

Gość jezoo
wiesz co,to idź jutro z samego rana na test z krwi,ale wcześniej zrób jeszcze taki test z apteki.Bo może masz rację-może plemniczki przebiegły do Twojego organizmu ,no i pewnie wpadka:O A teraz idź już spać:O

Gość wisniowa cola
jutro rano zrobie test, a potem napisze tutaj jaki wyszedł wynik , trzymajcie kciuki

wisniowa cola no zastanów się Przecież za każdym krwawieniem czy plamieniem z dróg rodnych podczas ciąży trzeba lecieć do lekarza Bo to stan patologiczny!! Tu są kobiety w ciąży które się o tym naczytały dowiedziały od doświadczonych i wyuczonych w tej dziedzinie lekarzy!! A Twoje koleżanki zapewne jeszcze gówno wiedzą i pletą 3 po 3 Ja jestem 2 lata od Ciebie starsza i wiem jakie głupoty potrafią pleść koleżanki :) No ale jak tak bardzo ci zależy to zrób ten test

Gość wisniowa cola
jak powiedzialam chlopakowi ze zrobie test to sie zaczoł smiac , ale powiedzial- dla uspokojenia sie zrób test , powiedzial ze to niemozliwe zeby wpasc skoro gumka była cała , ale sama niewiem , ponoć wszystko jest mozliwe:(

Gość wisniowa cola
czarnulka i inne panie--> ja napisze jutro jaki mi wynik wyszedł

Gość krelku1600000
a ja mam pytanie kochałam sie w sobote z chłopakiem , czy moge zrobic jutro test? ile dni po stosunku bedzie wynik prawdziwy , czy 5 dni wystarczy?, bardzo sie stresuje bo to był sex bez zabezpieczenia ale chlopak mówi ze chyba zdazył wyciagnac, mam 16 lat , niemoge miec teraz dziecka

Gość krelku1600000
odpowiedzcie prosze, chłopak mówi ze zdążył wyjąć.

Gość krelku1600000
? niepokoje sie

Gość miklasasa
zalezy kiedy był ten stosunek i kiedy masz dostac okres ?, test ciazowy robi sie w dniu okresu

Gość krelku1600000
okres mam dostac 25 lipca dopiero

Gość miklasasa
czyli zrób test 25 lipca jezeli okres sie niepojawi , wczesniej robienie testu nie ma sensu bo moze wyjsc fałszywy wynik

Gość madzia23___
po tygodniu mozesz juz zrobic test ale znajdz taki ktore pokazuje juz wynik po 7 dniach od stosunku.nawet jesli nie doszedl w srodku mozesz byc w ciazy ja wlasnie tak zaszlam:)

Gość madzia23___
najwczesniejsze pokazuja wynik po 7 dniach inne po 10 lub 14 wiec zapytaj w aptece o ten po 7 dniach.aha jak wyjdzie ci jedna kreska mocna a druba taka blada malo widoczna to znaczy ze jestes w ciazy ale zrob jeszcze test znow za tydzien od ostatniego

Gość krelku1600000
madzia dzieki za odp, mam nadzieje ze ciazy nie bedzie , pozdrawiam

Gość wisniowa cola
zrobiłam rano test , z pierwszego moczu, wyszedł negatywny

Gość wisniowa cola
ale to nie daje 100 % pewnosci

Gość mowie przeciez
hahahahahahahahahahahahahahaha ta :O nastepna dobra typiara sie znalazla studknij sie dziecko w glowe

Gość jezooo
Ty naprawdę jesteś pierdolnięta w mózg:O

Gość jezooo
wspóczuję temu kolesiowi który cię przelaciał!Wyobraźcie sobie jak ona mu musi marudzić.Chociaż nie wyobrażam sobie jak się można zadawać z taką idiotką!!!