Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisniowa cola

czy test ciażowy bedzie wiarygodny jezeli zrobie go....?

Polecane posty

Gość wisniowa cola
przeciez test nie daje 100% pewnosci a okres mozna miec w ciazy kilka miesiecy

Gość wisniowa cola
może powinnam zrobic test z krwi ale dopiero jak okres sie skonczy zeby wyszedł wiarygodny ?

Gość wisniowa cola
pytam sie bo sie boje , a mdlosci mam od rana , czy to jakies przestepstwo jezeli chce sie doradzic na kafe?

Już się wczoraj radziłaś, niby zrozumiałaś a dzisiaj od nowa ta sama śpiewka. Weź się zastanów dziewczyno i zdecydowanie zajmij się czymś innym. Sex z prezerwatywą, która nie pękła, okres, wynik testu negatywny, no nie na 100 procent jesteś w ciąży z bliźniętami. Zastanów się i pomyśl logicznie a niedobrze ci jest bo sobie wkręcasz i tyle.

Gość wisniowa cola
okokoko- mdli mnie dlatego sobie mysle ze to ciaza , gdyby mnie niemdliło byłoby ok

wisniowa jestes niezle jebnieta nie jestes w ciazy i wbij sobie to do glowy takie dzieci jak ty nie powinny uprawiac sexu jak nie wiesz czy dobrze sie zabezpieczasz

Mdli cię bo sobie wbijasz do głowy, ze wczoraj cię mdliło i myslisz o tym. Przez to myślisz, ze jesteś w ciąży, przez to się stresujesz i cię mdli a ty o tym myślisz. Błędne koło. Siądź w spokoju i pomyśl, to naprawdę nie boli.

Gość wisniowa cola
i jeszcze mi kuzynka mówila ze była w ciazy , t.zn. zaszła w ciaze i potem 14 dni po owulacji dzięki której zaszła , miala normalny okres , i była w ciazy

Gość wisniowa cola
i ona mówila ze okres mozna miec nawet kilka razy będąc w ciazy

Gość nainka34
Mam pytanie. Kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia w dni płodne oraz na kilka dni przed miesiączka. Dziś dostałam okres, lecz strasznie zle sie czuję. Mam bóle brzucha i mdłości. Zrobiłam test i wyszedł negatywnie. Czy jest mozliwe że test nie wykrył ciąży? Z góry dziękuje za odpowiedz

Gość gerlight
wisniowa cola-gadasz glupoty jak cholera!!!!! kto majac okres do 6 miesiaca byl w ciazy??? co ty bredzisz,nigdy nie ma okresu w ciazy tylko plamienie jagbys niewiedziala okres wlasnie jest po to aby kobieta mogla rozpoznac ze napewno nie doszlo do zaplodnienia i organizm wydala komorki jajowe!!!! boze dziwczyno poczytaj ty najpierw,a pozatym kazde plamienie w ciazy jest niebezpieczne wiec nawet nie mysl ze jestes w ciayz mjaac zwykly okres!!!!! matko jakie te dziwczyny sa durne,bzykac sie umia a nwet nie wiedza co to okjres!!!!!!!!!

Gość gerlight
ta twoja kuzynka sra glupoty!!!! napewno nie miala okresu takiego jak zawsze tylko skromny i krotki!!! a skror ty masz zwykly okres to przestan tutaj wkurwiac ludzi na forum

Gość gerlight
matko czy kazde mdlosci i bol brzucha musza od razu zonaczac ciaze?????????????????????????????????? ja nie moge!! wciaz te same pytania na kafe,pierdolca dostac mozna,od tego jest chyba ginekolog aby w razie pytan isc do niego

Gość młoda_mamuska
suchajcie ja urodziłam tydzien temu.. i powiem wam tak że miałam okres i tez mialam przeczucie ze jestem w ciazy i mialam racje a mialam okres , i mdłości w pierwszych 3 tyg wiec lepiej dla ciebie jak zrobisz sobie ten test... a to ze to zadki przypadek to nie prawda 80 na 100 kobiet ma okres w czasie ciązy... bugoi jkui wiec nie plec głupst.. a po 2 moj ojciec jest ginekologiem wiec wiem lepiej..

Gość olimpia plus
To nie ciąża teraz panuje wirus i Ja też mam mdłości i boli mnie żołądek,ale powiem że objawy bardzo podobne do pierwszych miesięcy ciąży

Sprawa wygląda tak - mój chłopak zrobił mi palcówe jakieś półtorej godziny po wytrysku, ale od razu po nim umył ręce. potem zrobił mi palcówe nast dnia nie majac wgl wytrysku. a potem trzecią nast dnia i przebil mi wtedy blone dziewiczą. i nast dnia dostalam okres - bolal mnie tak specyficznie brzuch. ale jest on jakis slaby. czy ja moge być w ciąży ? bo ten okres jest slaby.