Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dama_z_charakterem

Czekam na Księcia

Polecane posty

uważaj tylko żeby nie zamienił się w smoka ;)

Ha, żeby tylko tych książąt było tyle ile czekających na nie kobiet:P

No wiesz!:P Na kafe jest tak mało optymistów, że każda jedna osoba się przyda:D Poza tym, ja skrycie też bym...odpowiednim osobnikiem nie pogardziła;) :D

No mam nadzieję, bo, co jak co, ale walczyć o to, czego pragnę, potrafię:D ;)

Gość racja raz sie zyje
ale krótko :p więc milego więdnięcia

brawo! optymizm to podstawa, widocznie trzeba uzbroić się w cierpliwoś;)

Gość niech ona sie zdecyduje
czyli na CUD???

uła, czyżbyś Ty też czekała?:P A gdzie to nam się autorka podziała, czyżby wymarzony książę zjawił się, jak za dotknięciem magicznej różdżki?:D:P A cuda się zdarzają:P:classic_cool:

eeee...niekoniecznie cud, ale...bez sensu jest ulegać stereotypom, "bo przecież każdy powinien z kimś być", a nie brać tego poważnie, czy udając...kiedyś musi zjawić się książe. naprawdę związanie się z kimś nie jest trudne, brzydka płeć nie wyginęła (na całe szczęście), ale poczekać na tego, którego obdarzy się prawdziwymi emocjami....warto

uła, zgadzam się. Choć trudno to wytłumaczyć komuś, kto czeka już bardzo długo... Często nie chodzi już nawet o stereotyp bycia z kimś, ale o samotność i potrzebę bliskości drugiej osoby...

Gość Dop****lam dziś każdemu
Istnieją dwa powody, które nie pozwalają ludziom spełnić swoich marzeń. Najczęściej po prostu uważają je za nierealne. A czasem na skutek nagłej zmiany losu pojmują, że spełnienie marzeń staje się możliwe w chwili, gdy się tego najmniej spodziewają. Wtedy jednak budzi się w nich strach przed wejściem na ścieżkę, która prowadzi w nieznane, strach przed życiem rzucającym nowe wyzwania, strach przed utratą na zawsze tego, do czego przywykli.

ok, może to rozumiem, ale nie wyobrażam sobie bycia z kimś, kogo w relacjach ni etraktuję poważnie, nie jest księciem i nie angazuję się na całego w ten związek - to okropne tkwić w czymś jedynie z przyzwyczajenia czy dla realizacji pewnych potrzeb.

jestem jestem!!!!!!!!!!katrinne- dzieki za zastapienie mnie przez ten czas krotki mojej nieobecnosci;) dziewczeta!ja to wlasnie odkrylam i chcialam sie podzielic!dosc zadawolania sie \"półśrodkami\" !W góre serca!bedzie dobrze!:)

damo, ależ to była przyjemność;) A pewnie, że będziemy czekać! A co!:D

Gość Dop****lam dziś każdemu
Jeżeli marzy tylko jeden człowiek, pozostanie to tylko marzeniem. Jeżeli zaś będziemy marzyć wszyscy razem, będzie to już początek nowej rzeczywistości.;)