Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

desperatki

Polecane posty

Gość młoda mama21
Trochę nie rozumiem niektórych kobiet, jak można cały dzień siedzieć na forum i pisać, pisać, pisać....Czy te wszystkie babki nie mają w domu nic do roboty, czy nie potrzebują zrobić sobie manicure, czy nie mają żadnych przyjaciółek, mamy, taty, obowiązków, męża, czy one coś jedzą, jakieś obiady itepe? Rozumiem, że jeżeli jest jakiś problem, dziecko się rozchorowało, coś mu wyskoczyło i potrzebują rady lub mają zły dzień i spadek formy a w pobliżu nikogo pod ręką i chcą się komuś wyżalić to ok, ale jeżeli chcą po kimś psy wieszać to ja już tego trochę nie rozumiem??? Te co takie głupoty piszą na inne mamy to jakieś prostaczki, wieśniary, bez ambicji, planów na przyszłość, zakurzone, siedzące w chacie z przetłuszczonymi włosami i w wytartych dresach ubabranych ulanym mlekiem. Trzeba je chyba zresocjalizować! Gdyby na cafe trzeba było przy nicku zamieścić swoje zdjęcie i jakieś dane to żadna nie miałaby odwagi. Ike one są po prostu sflustrowane i dlatego piszą cokolwiek, aby podnieść swoje poczucie wartości....

młoda mamo ale ja o tym wiem:) natomiast lubię sobie poczytać jak się wiją i mnożą byle tylko zaprzeczyć ;) ot to takie moje zboczenie- dziewczyny!! nie pisać na kafe- bo ike czytając was robi sobie dobrze:)

Gość vicka
a ty młoda gąsko 21 czemu nie jesteś na spacerku z dzieciaczkiem w swoich nowych tpisach i nowej sukieneniuni? Tylko na cafe?

o vicka- a czemu nie odpowiedziałaś na moje pytanie??:D

Gość m0
ike-skoro dalas fotki dziecka,to znaczy ze dalas nam prawo do skomentowania i ocenienia tej fotki,otoz dziecko brzydkie,no normalnie porazka,ja bym w zyciu nie dala dziecka fotki na takie forum ,zeby je takie babszytel wredne jak ja nie skomentowaly:):):):):)

ale nie chodzi o komentarze- nawet te niewybredne- komentarze to ja mam w głebokim;) czytaj ze zrozumieniem- patrz pierwszy post na tym topiku:)

Gość młoda mama21
vicka bo moje dziecko jeszcze sobie drzemie, więc muszę czekać. Ale nie jestem typem lenia tak jak ty, bo wstawiłam już pranie, posprzątałam, zdążyłam już zjeść śniadanie, wykąpać się, nałożyć maseczkę na gębę i na włosy, zaraz wyprasuję gromadę ciuszków swojego bobasa i wstawię zupę, zeby się gotowała. A na cafe siedzę, bo rozmawiam z kolezankami z ze "swojego" i szukam fajnego przepisu na zupkę dla dziecka :P Po południu idę z prezentem do swojej babci, a pod wieczór jeszcze na jeden spacerek razem z mężem, obiecał, że kupi na małego jakieś dresy w H&M. I co zatkało?

a w Poznaniu duzo słonca,synus na spacerku ze starsza córka i jej przyjaciólką a ja sprzatam i rzucam okiem od czasu do czasu na temat

młoda mamo a po co ty desperatkom opisujesz swój dzień:) nie ich życie nie ich sprawa- choć bys miała w papilotach przesiedzieć cały tydzień ;)

no ja jestem stara mama juz,ale tez w miare organizejszyn gra:) pozdrawiam

u nas nad blokiem wisi chmura:O a my chcąc nie chcąc po spaniu zuzki idziemy załatwiać rózniste sprawy- więc wznoszę ręce do Allacha by pogoda się utrzymała -pojutrze raniutko wyjeżdżamy;)

tez tak sądze, jak was ktos pyta co robicie, dlaczego nie siedzicie na kafe, zamiast z dzieckiem to sie nie tlumaczcie, bo co to kogo interesuje :)

Gość młoda mama21
Haris Pilton mądremu człowiekowi powiesz " a co ciebie to interere...." a takim głupim babom to niestety ale trzeba wszystko wytłumaczyć jak dla przedszkolaka :) Mały jeszcze śpi, może to ciśnienie, a szkoda, bo chciałabym już pójść na spacer. Wpadłam na taki pomysł, a może te co tak głupio piszą, są niewyspane, zmęczone macierzyństwem i nie mają siły na nic, więc piszą, zeby zapchać czymś czas do powrotu męża z pracy?? :P

n otak młoda mamo- swoją rację masz u mnie laba się skończyła- zuzalka otworzyła oczy:)

Gość vicka
" ....Czy te wszystkie babki nie mają w domu nic do roboty, czy nie potrzebują zrobić sobie manicure, czy nie mają żadnych przyjaciółek, mamy, taty, obowiązków, męża, czy one coś jedzą, jakieś obiady itepe? Rozumiem, że jeżeli jest jakiś problem, dziecko się rozchorowało, coś mu wyskoczyło i potrzebują rady lub mają zły dzień i spadek formy a w pobliżu nikogo pod ręką i chcą się komuś wyżalić to ok" robimy gąsko dokładnie to samo co Ty i dokładnie tak jak Ty mamy zadbane dzieci domy i włosy ale nie musimy tego kazdemu udowadniać zdjęciami...

wicka a może coś na temat w końcu odważysz się napisać ???:)

Gość młoda mama21
vicka a nie pomyślałaś, że inne matki są tak szczęśliwe, że nimi są i chcą się pochwalić całemu światu swoim małych kochanym dobytkiem, ze pokazują zdjęcia swoich dzieci w necie i umieszczają link do nich w stopkach? Ja gdybym chciała to umieściłabym wszystkie, czyli jakiś tysiąc, ale nie wrzuciłam ani jednego, bo....nie chcę żebyś potem płakała po nocach, że młoda mama21 ma takie śliczne dziecko, a ty takiego nie masz :P Żartuję, wszystkie dzieci nasze są :) To jest chyba sprawa każdej z nas co wypisuje w tych stopach i co w nich umieszcza, Polska to jeszcze wolny kraj a regulamin tego nie zabrania, więc o co kaman?

Gość vicka
i nikt nikomu nie zabrania. a kto mowi, ze nie mozna dac usmiechnietej BUZI swojej pociechy? ale wywalona pupcia, nawet w majtkach? gole dzieci w wannie?po co?

A czy ktoś tu sie zastanowił nad realnym uchronieniem dziecka przed pedofilem. Czy nadal będzie sie toczyć dyskusja na temat wirtualnego sexu??

Gość na pomarańczowo
ike a ty co robisz dla innych dzieci??????????? jakos bojowo się nastawiłaś od rana, bo ktos obsmarował czyjąś galerię. jesli ktos na widok publiczny wystawia zdjęcia swoje, swojej rodziny, dzieci to musi mieć świadomośc że może się to spotkac z krytyką, a nie tylko słodkopierdzącymi tekstami typu "jaka sliczna ta twoja córunia", a że krytyka bywa prosta i ktos z braku argumentów uzywa tylko tego- trudno, kafe to nie elitarna mensa. osobiście nie umieszczam zdjęć w necie, bo po co???????? nie mam w tym żadnego celu. jesli chcę się pochwalic zdjęciami przed rodzina i znajomymi to wysyłam maile, albo oglądamy wspólnie albumy.

na pomarańczowo- ciebie też odsyłam do pierwszego postu:) jak nie rozumiesz jego sensu- to już nie moja wina:)

Gość młoda mama21
Jeżeli ktos umieszcza zdjęcie nagiej pupy swojego dziecka to już tylko świadczy o inteligencji :P Szkoda, ze jeszcze do galerii nie wrzuci zdjęcia swojego tyłka i swojego męża, swojej babci, ciotki i dziadka :) Jak zdjęcia rodzinne, to dlaczego nie od drugiej strony? Mój bobas poszedł znowu spać, naprawdę nie wiem dlaczego on aż tyle śpi, przecież słońce jest już wysoko :) A w ogóle to na jaki temat piszemy, bo ja tu się odniosłam do jednej wypowiedzi i niestety ale nie mam czasy czytać wszystkiego od początku???

Gość po pierwsze to
nie chce mi sie czytać czterech stron więc nie wiem o czym jest dyskusja:D ze zdjęć w stopkach obejrzałam tylko fotki MaMani-bardzo ładne zdjęcia:) i ładna dziewuszka;) a czy ktoś zamieszcza nagie zdjęcia swoich dzieci-np z łazienki,podczas kąpieli-nie wiem,bo ja takich nie widziałam. Jeśli to robi jest chorym człowiekiem. czemu topik zwie sie desperatki?:o bo po przeczytaniu pierwszej strony nie wiem

" nie chce mi sie czytać czterech stron więc nie wiem o czym jest dyskusja :D" to przeczytaj- będziesz wiedziała:D a jak ci się nie chce , to wymagaj, że ktoś ci będzie tłumaczył:D a co do moich i innych dziewczyn zdjęć - powtórzę pytanie w imię czego nad nimi rozprawiacie? w imię czego- w imię troski o nasze dzieci? za troskę dziękujemy- ale czy nie uważacie , że wasza charyzma marnuje się na tym dziale ? a może by tak jakaś zbiórka na rzecz dzieci głodujących?? może jakaś akcja dla dzieci z krajów trzeciego świata? nasze dzieci mają się dobrze - ale są inne, którym możecie bardziej pomóc- skoro macie tak wielkie serca by przejmować się losem maluchów ps. na tym zdjeciu praktycznie nic nie widać ;) czy dzieciaczki też obowiązuje może moda maxi- bo za krótka sukienusia np- to rozumiem też żle?? ktoś jeszcze poleci na nogi mojej zuzanki:D o dominiku już nie wspomnę ;)

wiecie macie taką mentalność jak ludzie, którzy uważają, że kobieta sama jest winna gwałtu bo np nieodpowiednio się ubrała...... tak samo a jestem winna temu, że jakiś zbok ogląda i wali konia przed zdjęciem moich dzieci gratuluję sposobu myslenia

Gość na pomarańczowo
wiesz co ike przeczytałam pierwszego posta! dlaczego nie chcesz odpowiedzieć na pytanie co Ty robisz dla innych dzieci?????????? agitujesz do zbiórek akcji charytatywnych, pochwal nam się co ty robisz w tym kierunku? mój poczucie estetyki nie pozwoliłoby mi umieszczać podobnych zdjęć jak te z kapieli w necie. zresszta napisałam że nie mam żadnego celu aby w ogóle umieszczac zdjęcia. i tera zpytanie w druga stronę, a dla czego wy matki umieszczacie zdjęcia swoich pociech w necie?????????? co wami kieruje????????