Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asmodan

Dlaczego młode dziewczyny nie chcą się przyznać, że patrzą tylko na wygląd ?

Polecane posty

Gość asmodan

czujecie się lepsze przez to czy co ? Ściemnianie o inteligencji, charakterze itd znika w sekundę, gdy jakiś pewny siebie przystojniak się pojawia.... Nawet z nadwagą chcą mieć ładnego faceta..buahahha

Gość Zołzowata zołza
o wypraszam sobie! ja patrzę na wygląd i portfel! :classic_cool:

Gość malinowa malina
troszeczkę pojechałeś, bo to nie jest DO KOŃCA prawda. żaden mój eks nie był "boskim żigolo" a i tak ich kochałam bo byli poprostu fajni...

Gość asmodan
ale facet przecież nie powie, że inteligencja jest najważniejsza czy charakter...

Gość noo wiesz
tez to zauwazyłam z wiekiem mijaale od charakteru tez wiele zależy ale faceci to co? patrza też na wygląd i na seks , która łatwiejsza

Gość na dłuższą metę
sam wygląd nie wystarcza. :p

Gość asmodan
ale facet mówi to otwarcie...dlatego tyle kobiet się odchudza cała kasę wydaje na kosmetyki itd...bo chcecie się podobać bo tylko tak zainteresujecie faceta, a wielu facetów liczy, że charakterem czy inteligencją coś zwojuje, bo tak im kitu koleżanki na wciskały i za przeproszeniem w wieku 25 lat nadal konia walą

"ale facet przecież nie powie, że inteligencja jest najważniejsza czy charakter..." oooo ale pojechałeś :P:P:P oczywiście, że tak mówicie :) idź do laski i jej powiedz, że gdyby nie to, że ma na czym siedzieć i czym oddychać, to byś nie zwrócił na nią uwagi :P

Gość asmodan
na dłuższą metę sam wygląd nie wystarcza. ale co sobie poużywa to jego...

Gość jestem stara
i też patrzę na wygląd,na portfel nie muszę:P

Gość malinowa malina
Miłość to i tak sprawa feromonów... kto bardziej śmierdzi też przeżyje gatunek :P

Gość asmodan
oooo ale pojechałeś oczywiście, że tak mówicie idź do laski i jej powiedz, że gdyby nie to, że ma na czym siedzieć i czym oddychać, to byś nie zwrócił na nią uwagi ta a gdybym nie pwoiedział, że dlatego , że jest ładna etc to by pomyślała, że mi się nie podoba itd i afera murowana

Gość asmodan
ale ja chce by kobiety otwarcie mówiły, że wygląd jest najważniejszy...wtedy więcej facetów będzie o siebie dbać !...... Bo po co udawać, że patrze na charakter a tak naprawdę ci z fajnym charakterem mogą " być tylko przyjaciółmi" ?

Eh my patrzymy, wy patrzycie i tyle. Przecież i kobiety są ludźmi i faceci (podobno) też. Wbrew pozorom tak bardzo się nie różnimy, w końcu ten sam gatunek.

Gość ej no sorry
ale to chyba oczywiste, ze o siebie powinno sie dbać! to co? powiedzą ci, ze nie liczy sie dla nich wygląd wiec będziesz wyglądał jak niechluj? :o

Gość asmodan
to nie gadałaś z z prawdomównymi facetami.... nie, że fleją być ale normalne rzeczy jak , siłownia, nowe ciuchy, perfumy itd.... facet woli zainwestować w komputer, gry, samochód, przepić etc :) i liczy, że dziewczyna go zaakceptuje jakim jest..a jaka jest prawda to wiemy...a skąd ten temat ? bo pracuje w centrum handlowym i widać takie rzeczy

Gość asmodan
wyszłam z kąpieli czyli co wolisz hipokrytów ?

Wszyscy patrzymy na wygląd. Mamy oczy, to patrzymy. Ale nie każdy patrzy tylko na wygląd, są faceci dla których liczy się coś innego, i są też takie dziewczyny. Na szczęście wśród moich znajomych mnóstwo chłopaków mówi, że już wyrośli ze ślicznych laleczek, które tylko ładnie wyglądają i szukają teraz partnerki na całe życie, przyjaciela i kochanki :) Nie uważam ich za hipokrytów, wiem że patrzą TEŻ na wygląd, ale nie TYLKO na wygląd.

Gość stahuwielkapala z gompki
ten sam gatunek... w sumie tu ma ktos racje. dodam do tego tez ze w zasadzie piszac 'faceci to kanalie' piszecie 'kobiety to kanalie'... no ale to juz abstrahowanie od tematu... autorowi chodzilo o to ze kobiety potrafia dyskutowac kwestie takie jak charakter albo uczuciowosc mężczyzn z ktorym sa ( lub nie) w zwiazku.. i na podstawie tego ich klasyfikują... czyli innymi slowy - nawijaja o charakterze itp a tak naprawde wystarczy ze jakies ciacho do nich zagada i juz kisiel po nogach im leci... no i od razu wszelkie kwestie typu wartosci moralnosc czy zdolnosc logicznego myslenia ida w kąt.. potem taki facet zostawi taka pacjetke a ona bedzie zakladac idiotyczne topici np na kafeterii o tym ze faceci to swinie i uczuc nie maja... potem jakos dojdzie taka jedna z druga do siebie i jak sie napatoczy jakis przecietny facet beda go tresowac i co jakis czas rzuca tekst 'ales ty malo romantyczny/uczuciowy wiec nie bedzie sexu... no i tak beda robic jakis czas az pojawi sie kolejne ciacho i wyjdzie znowu na jaw ze wystarczy fajne masz cialko i masz swoja wartosciowa i uduchowiona dame na jazde próbną

Gość asmodan
dlaczego pisze , że TYLKO wygląd ? no bo nie oszukujmy się jak ci się facet nie spodoba to szansy mu nie dasz, więc można śmiało stwierdzić, że wygląd daje przepustke czyli jest najważniejszy!

Gość wyrocznia mądrości
asmodan,bajdurzysz chłopie :D Co to w ogóle znaczy patrzeć na wygląd ?? Moim zdaniem nie ma nic takiego.To jest po prostu chemia,hormony,albo łapiemy fazę na kogoś albo nie. Ja na przykład zwariowałam ostatnio na punkcie faceta o którym nikt by nie powiedział że jest ładny,a jednak ! I poza tym kazdy lubi co innego-dla jednych lasek fajnie jak facet jest zadbany i wyperfumowany,a inne preferują luzaków z długimi włosami którzy nie używają perfum :D

Heh, nie prawda. Jak nawet nie jest w moim typie, to jak ma to coś, to ma szansę :) takie już jesteśmy niestety :P A czy u Was też tak jest? wąpię, ale może... kto wie.

Gość ma trochę racji
ale tylko ze względu na to, że nie mogłabym być z facetem, na którego widok by mi się chciało rzygać gdy bym sobie pomyślała o sytuacji intymnej. W życiu bym nie mogła być z facetem co to jest rudy, pryszczaty, ma rude włosy łonowe itd. Nazwijcie to jak chcecie, ale mi od razu na widok takiej czerwonej zakropkowanej gęby rzygać się chce. I patrząc na wygląd nie wybieram najlepsze ciacho w okolicy, lecz charakter. Moje patrzenie na wygląd sprowadza się do tego aby przy wyobrażeniu sobie mnie z partnerem w sytuacji intymnej nie zbiera mi się na wymioty. Reszta to charakter.

zalezy od wieku moi drodzy....ta co ma lat 18 bedzie patrzec powierzchownie ta co ma lat 30 bedzie patrzec bardziej wewnetrznie.....

Gość brat niedźwiedź ma rację

Gość asmodan
taa ta w wieku 30 lat będziue patzreć na takie rzeczy jak mieszkanie, samochód, praca itd...już sam nie wiem co gorsze :D ...a to" coś "...mój kumpel ma to" coś",,,ładną buzię :D