Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOMASZ TMT

Mam 28 lat, 1 miesiąc i 3 dni i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość zmienić stan rzeczy
Hmm, to oferma widzę, że masz sprecyzowany gust: brunetki z ślicznym biustem. Heh, większość jednak z nich wygląda tak w "realu": http://plfoto.com/1582814/zdjecie.html

To kojarzenie sie ze śmiercią i cierpieniem rzeczywiście odstrasza ludzi. Czasami czuje sie jakbym chodził z kosą, przynajmniej tak ludzie sie do mnie odnoszą. Tak jakby śmiercią można było sie zarazić :o

Gość zmienić stan rzeczy
Tamari a Ty jesteś brunetką?

Gość GrySka
sorry ze się wtrące w srodku rozmowy ale jak brzydki musi byc facet zeby nie znalazł sobie kobiety? wybaczcie panowie ale facet zeby byc atrakcyjnym musi byc przede wszystkim mądrym i błyskotliwym a dopiero pozniej mozemy mowic o jakims wyglądzie . takie mam zdanie

Gość mała smutku łza
inaczej sobie tego nie potrafie wytłumaczyć. gdyby Ci to przeszkadzało bardzo to coś byś z tym zrobił a ty tylko narzekasz...

jak brzydki musi byc facet zeby nie znalazł sobie kobiety? Taki który kojarzy się ze śmiercią i cierpieniem. Ludzie takich unikają bo nikt nie chce źle się czuć. Bycie brzydkim to jedno. Ale bycie specyficznie brzydkim to tragedia

Gość zmienić stan rzeczy
Gabryśka nawet mądre ludowe przysłowie mówi, że wystarczy żeby facet był choć trochę przystojniejszy od diabła...

Gość GrySka
Taki który kojarzy się ze śmiercią i cierpieniem. Ludzie takich unikają bo nikt nie chce źle się czuć. sorry :o jak ktos moze się kojarzyc ze smiercią???????????? mogę prosic jasniej?

bardzo brzydki nie musi być, wystarczy, że oprócz brzydoty jest też biedny i już nie ma szans

chyba choroba mnie jakas bierze ide sobie bo zmeczona jestem 🖐️ ofermasz maasz wykombinowac dla mnie foto 🖐️

Gość GrySka
to ze jest biedny to nie widze tu zadnego zwiazku z posiadaniem kobiety lub nie jak patrzycie na laski ubrane w cekinki i ciuchy od Chanel to 3/4 spoleczenstwa wypada biednie porozgladajcie sie za kobietkami o podpbnym statusie - wiem nie blyszczą tak i nie sa tak super wymodelowane ale zapewniam was ze mają 100razy wiecej w glowach i serducha tez mają inne, lepsze, kochające ludzi a nie pieniądze

Gość oferm ma
moze i tak. a to czy chodzisz ubrany na czarno czy na bialo to akurat ma srednie znaczenie.

Gość GrySka
wy poprostu lubicie sie nad sobą uzalac i to odpycha od was kobiety kazda kobieta wam powie ze szuka faceta pewnego siebie i tego co robi , usmiechnietego do ludzi a nie chowająceo sie za swoją kobiete odwaznego to musicie zmienic w sobie najpierw a wyglad moze pozniej - chociaz on sam sie zmieni jesli popracujecie nad podejsciem do swojej osoby

Zależy gdzie idziesz. Z domu wychodzę niezbyt często i głównie na cmentarz - jeśli osoba ubrana na czarno na cmentarzu nie kojarzy się ze śmiercią to nie wiem co sie może kojarzyć.

wy poprostu lubicie sie nad sobą uzalac i to odpycha od was kobiety co ma internet do życia ? kazda kobieta wam powie ze szuka faceta pewnego siebie co znaczy być pewnym siebie ? wyglad moze pozniej - a może już się nie da

Gość oferm ma
oglądam sobie tę galerię i naprawde. jakie niektóre kobiety są piękne to po prostu przechodzi wyobrażenie.

Gość GrySka
korjonos ej sorry nie czytalam wszystkich postów ale powiedz mi proszę po jaką cholere ty łazisz na ten cmentarz?:o

Gość oferm ma
straszyć :D

Gość GrySka
Cartoon Network wlasnie o tym mowie na kazde dobre slowo szukacie nie pozytywnych emocji tylko tych najgorszych najbardziej dołujących a po co , a nie warto , a nie oplaca się ręce opadają jak sami nie chcecie sobie pomóc to jak inni mają was polubic i pokochac :o najpierw musicie zacząc akceptowac siebie , lubic siebie , kochac siebie ja to przeszlam wiem co mowie wiec mi Cartoon Network nie mydl oczu jakimis tennymi tekstami : co ma internet do zycia 😡