Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia766

ostry sex

Polecane posty

Gość dobra dopa
O Boze... a wy tu sobie tak po cichutku dogadzacie... ladny pokoik :) Brumasek, widzialas juz slonika?

Gość Morri
Nie mogę się naczytać konwersacji Stanowczego i Brum czy też Brum i Stanowczego. Na odprężenie- kapitalne tekty od czasu do czasu można wyhaczyć...

Gość sylwia766
zrobilam tak jak kazaliscie nazywalam sie suka i kurwa a moj maz byl zachwycony rznal mnie na dywanie a pozniej na pralce,mi sie tez to zaczelo podobac. dzieki!

Gość Morri
Tak przy okazji- mam do przyuczenia Małolata, już nie prawiczka- strasznie wyrywa się do kształcenia (ta znajomość dopiero kiełkuje). Jest bardzo delikatny i subtelny, tym mnie rozkłada na łopatki, ale rżnie się na ostro i dokręca mnie totalnie. Niezła mieszanka, nie boi się niczego- jestem pod wrażnieniem. Jest młodszy ode mnie (21lat posiada). Jak do tej pory, zaskakiwałam go różnymi pomysłami, ale może "obserwowani" przeze mnie "konwersatorzy" podszepną mi jakiś nowatorski pomysł na małolatka??

Gość Morri
Ależ nie chodzi o sex, w tym rzecz, że największą przyjemność z tym facetem przynosi mi stykanie się z Nim. A "stykac" można się przecież na wiele sposobów. Och tak tylko zapytałam...

Gość lalunia69
witam:) sylwii długo zajęło eksperymentowanie z mężem;)

No no no, coś drgnęło ;) Cześć suczki :) Lalunia - jak mąż ją związał i rżnął jak sukę to nie mogła pisać ;) Nie dostała pozwolenia. Mogła tylko zrobić pokaz przed kamerką na czacie ;) Morri - na razie brakuje mi pomysłów, miałem ciężki poród :classic_cool: Napisz jakie miałaś pomysły, po pierwsze żebym się nie powtarzał, po drugie, żeby spłynęło na mnie natchnienie :)

Rozumiem, że wolisz być związana? No dobrze, po tyłku dostaniesz dłonią :) Tylko jak Ty chcesz pić tą kawę? A, może być dla mnie :)

Gość Dop******lam dziś każdemu

Gość Morri
Pomysły przychodzą w trakcie:). Mam przyjaciela Manuela, który jest Nigeryjczykiem. Ma wiele kobiet- z tego się utrzymuje. Każdą traktuje inaczej, jedną jak dame, drugą jak suczke, a trzecią jak córkę. Facet lubi turlać się po dywanie, siłować, siłą brać kobietę, owijać sobie jej włosy wokół dłoni, zawieszać udami na ramionach itd. Generalnie ma fantastyczne pomysły jak doprowadzić kobiete do orgazmu, szkoda tylko, ze nie zna polskiego i nie popisze tutaj z Wami. Moja inwencja, przy jego, wydaję się klasyczna i średnio twórcza...