Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to bedzie moje pierwsze dzidzi

czy płacicie za badania krwi i moczu ?

Polecane posty

chodze prywatnie i zawsze tez płace za te badania czy jest mozliwość dostania skierowania?

jak pójdziesz państwowo to dostaniesz skierowanie. jak chodzisz prywatnie to niestety za wszystko płacisz.

czy skierowanie tylko od gina czy od internisty tez sie dostanie?

ja zapisałam sie w przychodni nfz na prowadzenie ciąży tylko po to by mieć bezplatne badania. "Najważniejszy" lekarz prowadzący ciążę był prywatny.

Gość internista nei będzie dawał
ci skierowań jeśli jesteś w ciąży zapisz się do jakiegoś gina państwowego, to będziesz mieć skierowania

Gość ja chodziłam
zawsze prywatnie w pierwszej ciąży i w drugiej. Druga ciąża była zagrożona, wizyta co 2tygodnie , więc chciałam chociaż raz zrobić badania państwowo. Lekarz nie chciał mnie nawet zbadac, skierowanie na badania dał po długiej walce. Nie chciał dać, bo powiedział, że jestem dla niego problemem, bo ciąża jest zagrożona, że to 6 miesiąc i on o mojej ciąży nixc nie wie. Więcej nie poszłam do wrednego dziada :P

Gość no i najlepiej zawsze chodzić
do dwóch lekarzy - państwowo i prywatnie ja chodzę tylko na NFZ i jestem zadowolona

Gość i wskakiwac dwa razy na kozioł
i pryw i państ ja dziekuje :)

Gość no to nei wskakuj i płać za ba
dania jezu kogo to obchodzi co zrobisz? :O tylko nie żal się potem:O

Gość katahrin
Moje dwie ciąże prowadziła lekarka prywatnie i tak samo badania... Wiedziałam z czym to sie wiąże. Ale mając do wyboru nfz i to, co mam - to tak naprawdę nie miałam wyboru...

Ja chodziłam do lekarza prywatnie ale w swojej przychodni miałam barzo fajnego lekarza ogólnego i jak trzeba było to wystawiał mi skierowanie na badania( oczywiście na te które mógł)- niestety niektóre z nich są drogie np. toxoplazmoza! Spróbuj może i tobie sie uda!

Jak ja chodziłam prywatnie to mi dawał skierowanie do państwowej przychodni na bezpłatne badania. A jeśli badania moczu dla dziecka to w państwowej przychodni u pediatry powinien dawać na każda twoją prośbę bezpłatnie

Czy wasi lekarze (mówi tu o lekarzach prywatnych ) pobierają kase za każdą wizytę nawet jeśli są one co tydzień????? Dziwie sie bo mój lekarz pobierał kasiore za pierwszą wizytę w miesiącu a później już nie i za każdym razem miałam robione usg i badanie ginekologiczne!