Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamalmerrttt

DZIEWCZYNY CZY ROZMIAR DŻINSÓW 30 TO ROZMIAR NA CHUDE LASKI???PROSZE POWIEDZCIE!

Polecane posty

Gość gość
na chude laski to rozmiar 24 ,25 ,no ewentualnie 26 i jeśli laska niska to druga cyfra(wewnętrzna długość nogawki) 30 albo 32 a jeśli laska 170 cm i powyżej to 34 czyli 24/30 ,24/32 , 24/34 i dalej 25/30 ,25/32 ,25/34 ja mam 172 wzrostu ,52 kg ,84-biodra ,i rozmiar dżinsów 24/34

Gość gość
Ja mam rozmiar 36-38 i moja mama mówi, że powinnam mieć taki a nie inny rozmiar i ja nie jestem gruba mam właśnie szczupłą sylwetkę, tylko zależy jeszcze czy tu chodzi o jeansy z wysokim stanem czy biodrówki? Bo w biodrówkach chodzić nie lubię wolę spodnie z wysokim stanem, które bardzo polecam. ;)

Gość gość
Szukam osób, które chcą sobie w prosty sposób zarobić 500-1500zł przy komputerze bez wychodzenia z domu. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą, wejdź na poniższą stronie, zapisz się, a ja Ci wszystko wytłumaczę i podam szczegóły http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic