Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

izis888

Kto na 2010??

Polecane posty

Go艣膰 kr贸lowa 偶ycia86
-> Wiatraczek ... Ja te偶 nie umiem si臋 doczeka膰 wsp贸lnego 偶ycia, ale tu chodzi o kwestie finansowe. Mogliby艣my wzi膮膰 艣lub nawet ju偶, ale co potem? Zamieszkamy w dw贸ch pokojach z te艣ciami? Na dodatek ja jestem teraz na studiach uzupe艂niaj膮cych, m贸j facet dopiero zacz膮艂 pracowa膰, wi臋c nie mamy na tyle kasy, 偶eby np. co艣 wynaj膮膰. Dlatego te 2 lata. I nie mam zamiaru przez ca艂y ten okres my艣le膰 tylko o przygotowaniach do 艣lubu. nie przesadzajmy. Za par臋 miesi臋cy sie wynajmie sal臋, a potem spok贸j na jaki艣 czas. Moja kumpela te偶 zacz臋艂a przygotowania do 艣lubu 2 lata do przodu i...jak ten czas zlecia艂, ani si臋 nie obejrzeli艣my, a tu w weekend idziemy na weselicho :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
kr贸lowa nie oszukuj sie hehe bo ja tez tak m贸wilam ze spok贸j:) a i tak co jaki艣 czas przegladam suknie itp:):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiatraczekkk
madzianietka masz racje. mo偶na si臋 oderwa膰 od tego ale jednak ca艂y czas si臋 o tym my艣li. My 偶e艣my si臋 skutecznie oderwali od tej my艣li pr贸buj膮c wcze艣niej sko艅czy膰 semestr na uczelni ale wszystko to by艂o w艂a艣nie po to 偶eby wcze艣niej zacz膮膰 sie przygotowywa膰 do 艣lubu. Ale czas mija szybko, mi si臋 wydaje 偶e dopiero studia zacz臋艂am a tu ju偶 po studiach, a co dopiero ze 艣lubem jeszcze szybciej. kr贸lowa 偶ycia86 Co do kwestii finansowych to nie ma si臋 co sprzecza膰 tu zawsze lepiej mie膰 dobry plan i poczeka膰, a mieszkanie z te艣ciami, nie ma mowy. Ja mia艂am oszcz臋dno艣ci i przynajmniej mog臋 zacz膮膰 od tego i nie musz臋 mieszka膰 z te艣ciami. Ja mam troch臋 podej艣cie takie 偶e te偶 chce dochodzi膰 do wszystkiego co mam z m臋偶em, jako rodzina, natomiast wi臋kszo艣膰 z was m贸wi 偶e najpierw trzeba by膰 samodzielnym, zdoby膰 prac臋, mieszkanie i dopiero mo偶na my艣le膰 o zak艂adaniu rodziny. Przeczyta艂am ostatnio na jednym z temat贸w 偶e po co kto艣 zak艂ada rodzin臋 skoro go nie sta膰 na zakup mieszkania, ale prawda jest taka 偶e kogo w naszym spo艂ecze艅stwie sta膰 na zakup mieszkania i gdyby wszyscy patrzyli pod tym k膮tem to by艣my brali 艣luby po czterdziestce. Masz dobry plan kr贸lowo 偶ycia ja mam troch臋 podobny, m膮偶 te偶 dopiero zacz膮艂 pracowa膰 zosta艂y nam jeszcze studia dzienne mi rok a jemu 2 lata, chcemy zamieszka膰 ze studentami na jakiej艣 stancji, przywykli艣my do tego i oszcz臋dza膰 jak si臋 da, p贸ki studiujemy. On ma prac臋 ja mam troch臋 ch臋tnych na korepetycje (zawsze 偶y艂am z tego i ze stypendium) mniej zaj臋膰 wi臋c mo偶e jak膮艣 prac臋 te偶 si臋 uda znale藕膰. Przez wakacje te偶 troch臋 zarabiamy. Tak wog贸le to mam wi臋ksz膮 motywacj臋 teraz ni偶 jak sie utrzymywa艂am sama, kolejny cel dla nas obojga. Chyba odbieg艂am od tematu.

Udost臋pnij ten post

My chcemy, tzn, ja chce w maju 2010, ale dlatego, 偶e na wrzesie艅 2009 sala kt贸r膮 sobie upatrzyli艣my jest juz zaj臋ta. Spokojne planowanie, wyb贸r detali, uzbieranie kasy, mi to odpowiada.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bieedronaa
mi tez to odpowiada :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bieedronaa
wiekszosc slubow planowanych z wyprzedzeniem uzlaeniona jest w艂asnie od studiow , braku kasy i chyba normalne ze ludie wchodzac w zwiazek ma艂zenski chca jakos zyc jakos w sensie nie brac kasy od rodzicow czy zastanawiac sie jak wyzyc do konca miesiaca

Udost臋pnij ten post

z moim ch艂opem te偶 planujemy 2010, nie chc臋 si臋 spieszy膰, bo po co? nie widz臋 nic z艂ego w planowaniu 艣lubu na dwa czy 3 lata p贸藕niej, w艂a艣ciwie to nie widz臋 wi臋kszej r贸偶nicy czy wyznaczymy dat臋 艣lubu na za rok czy na za dwa. takie pytanie co jest spontanicznego w planowaniu na zaraz? ;) braniu kredytu i zastanawianiu si臋 czy b臋dziemy mieszka膰 u te艣ci贸w czy u rodzic贸w. te偶 chcemy 艣lub za dwa lata, nie mam jeszcze nawet konkretnej daty, ale zaraz przejrz臋 kalendarz i wst臋pnie ustalimy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bieedronaa
no dok艂adnie :) my dzis bylismy zapytac o orkiestre ale okazuje sie ze ci ktorych chcielismy wziac koncza granie w grudniu tego rokuwiec trzeba bedzie poszukac zegos innego mi艂ego popo艂udnia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kr贸lowa 偶ycia86
Madzianteka -> ja akurat nie nalez臋 do os贸b, kt贸rym szale艅stwo przed艣lubne by si臋 udziela艂o :) A ju偶 na pewno nie na 2 lata przed 艣lubem. Zreszt膮 mam du偶o innych zaj臋膰, a przed samym 艣lubem b臋d臋 broni膰 prac臋 mgr, wi臋c raczej studiami b臋d臋 si臋 bardziej przejmowa膰 ni偶 艣lubem :) Wiatraczek -> mi te偶 ten plan wydaje si臋 dobry ;) Cel te偶 sobie postanowili艣my - za rok by膰 mo偶e kupi膰 sobie mieszkanie, je偶eli zarobki mojego faceta b臋d膮 wzrasta膰 systematycznie. Od kredytu i tak pewnie nie uciekniemy, ale nie b臋dzie on a偶 tak du偶y. I nie s膮dz臋, 偶ebym przez ca艂e te dwa lata planowa艂a 艣lub i wesele. Jeszcze nie zwariowa艂am. Za艂atwi膰 najwa偶niejsze sprawy w odpowiednim czasie i 偶y膰 dalej, bez zb臋dnego zawracania sobie g艂owy ca艂膮 otoczk膮. Czasami nawet zastanawiam si臋, czy nie wzi膮膰 tylko cichego 艣lubu, bez wesela. bo jak widz臋 jakie szopki ludzie potrafi膮 odstawia膰 w ten dzie艅, to mi si臋 odechciewa. m艂odzi niestety cz臋sto zapominaj膮, 偶e to sakrament jest najwa偶niejszy, a nie przyj臋cie, limuzyny, no i oczywi艣cie prezenty(czytaj kasa)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamila1986
Witam Was dziewczyny!! :) Ja te偶 na 2010... dok艂adnie 14.08.2010. Mo偶na do艂膮czy膰? Nie wiem jak ja tyle czasu jeszcze wytrzymam!!!!!! :) Znamy si臋 9 lat (chodzili艣my do tej samej klasy w gimnazjum) jeste艣my ze sob膮 4 i p贸艂 roku i zar臋czeni od 2.05.2008. Ja studiuj臋 dziennie, wi臋c z kas膮 jest 艣rednio. Co prawda i moi i jego rodzice powiedzieli, 偶e nam op艂ac膮 wesele, ale po 艣lubie trzeba gdzie艣 mieszka膰? To zmartwienie nale偶y ju偶 tylko i wy艂膮cznie do nas :) Od wrze艣nia id臋 do pracy na 3/4 etatu, studia dzienne i korepetycje... i jak najwi臋cej mi si臋 uda mam zamiar odk艂ada膰. Sal臋 ju偶 mamy zaklepan膮, we wrze艣niu idziemy wp艂aci膰 zaliczk臋. Reszt膮 si臋 zajmiemy za p贸艂 roku, za rok. Pochwalcie si臋 jak b臋d膮 wygl膮da艂y wasze sale... i sk膮d w og贸le jeste艣cie? Aaaa... prawie bym zapomnia艂a- wszystkim gratuluj臋 zar臋czyn!! Mam nadziej臋, 偶e si臋 tu b臋dziemy wspiera艂y tak jak inne dziewczyny na topikach na 2008 i 2009 rok. Pozdrawiam serdecznie!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bieedronaa
czesc dziewczyny ja wczoraj zaklepa艂am sale w sobote mam jechac wp艂acic zaliczke bo facet ktory sie tym zajmuje powiedzia艂 ze raczej nie trzyma komus terminu bez zaliczki bo jak mi powiedzia艂 "wie pani jak teraz jest :) no wiem wiem wiec w sobote pojade :) ale mamy ogromny problem z zespo艂em bo jak juz chyba pisa艂am ten ktory chcielismy wziac konczy swoja dzialalnosc w tym roku przewertowa艂am juz chyba z tysiac stron w internecie i nic tzn niby sa zespo艂y ale ja nie chce zeby by艂a w nim dziewczyna nie podoba mi sie jakos chociaz jak nic sie nie znajdzie to trzeba bedzie wziac taki buziaczki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kr贸lowa 偶ycia86
Dziewczyny ju偶 sale zaklepujecie, to i ja chyba b臋d臋 musia艂a si臋 za nied艂ugo rozgl膮da膰. ale my艣l臋, 偶e tak na jesieni wystarczy - Chyba :) By艂am w weekend na weselu u kumpeli (nota bene te偶 na 2 lata do przodu za艂atwi艂a wszystko) i jak na tyle stara艅, kombinowania, wymy艣lania B贸g wie czego...to by艂o niestety nie za fajnie. Muzyka gra艂a po 3 piosenki i robi艂a 15 minutowe przerwy... Ale najgorsze jest to, 偶e m艂odzi zachowywali si臋 tak jakby ich to wesele po prostu nudzi艂o. Zata艅czyli par臋 piosenek, a potem przepadli na p贸艂 wieczoru. A to przecie偶 oni powinni zach臋ca膰 ludzi do zabawy w艂asnym przyk艂adem, obta艅cowywa膰 wszystkich go艣ci. ja tam mam zamiar bawi膰 si臋 do upad艂ego na w艂asnym weselu, w ko艅cu raz si臋 je ma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bieedronaa
tez tak zak艂adam :) tzn bawic sie do bia艂ego rana ale jak bedzie to nikt tego nie wie, za sala tez mielismy rozgladac sie jesienia ale jak pos艂ucha艂am znajomych ze czasami trudno cos wybrac tzn przez to ze sa pozajmowane juz terminy to pomysla艂am ze lepiej wczesniej poszukac i jak sie okaza艂o to wcale nie g艂upio zrobi艂am bo pan od sali powiedzia艂 ze ciep艂e piesiace to juz ma prawie w pe艂ni obstawione

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamila1986
Cze艣膰 :) To Biedroneczko pochwal si臋.... co wybra艂a艣? Masz jakiego艣 linka? Mnie strasznie zastanawia co kiedy zacz膮膰 za艂atwia膰 偶eby nie by艂o za wcze艣nie... Mam wra偶enie, 偶e niekt贸rzy patrz膮 na mnie jak na kretynk臋 kiedy m贸wi臋, 偶e sal臋 ju偶 mamy wybran膮 tak wcze艣nie. Z wyborem zespo艂u b臋dzie prawdziwy problem, bo jak po 2 czy 3 us艂yszanych utworach zamieszczonych w necie mo偶na by膰 pewnym, 偶e to naprawd臋 ten wymarzony zesp贸艂 kt贸ry rozkr臋ci atmosfer臋? Ju偶 ludzie na weselach mi臋li takie r贸偶ne wpadki, 偶e za d艂ugie przerwy, 偶e za du偶o wypili, 偶e nie potrafili rozkr臋ci膰 imprezy, 偶e beznadziejnie 艣piewali... itp. itd. ( u znajomych zesp贸艂 by艂 na膰pany!!) wyb贸r zespo艂u to dla mnie osobi艣cie b臋dzie taki ma艂y horror. Ale jako艣 damy rad臋 i na pewno b臋dzie dobrze :) Pozdrawiam cieplutko i dalej b臋d臋 "艣ledzi艂a" Wasze przygotowania :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bieedronaa
niestety nie mam linka:) bo to zwyczajna sala OSP i niestety nie maja swojej strony w internecie wogole to przepyta艂am mnostwo ludzi zeby dostac jakies namiary na kogos kto sie zajmuje wynajmowaniem sali (powinni miec gdzies zapisany nr kontaktowy bo mysle ze nie bylismy pierwsza para ktorej by艂o ciezko sie z nimi zgadac) z zespo艂em to tez mamy niema艂y problem a co do tego ze ludzie czasami patrza na mnie jak na wariatke to mi nie przeszkadza naprawde nie jest 艂atwo z wolnymi terminami (choc to pewnie jeszcze zalezy od miasta) ale moje wesele moja sprawa :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kr贸lowa 偶ycia86
Taka jest prawda, 偶e to od zespo艂u zale偶y, czy wesele b臋dzie udane. I to w艂a艣nie b臋dzie najtrudniejszy wyb贸r, znale藕膰 taki, kt贸ry rozkr臋ci imprez臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamila1986
Ja te偶 si臋 tym nie przejmuj臋 co ludzie my艣l膮... i szczerze powiedziawszy nie wyobra偶am sobie organizowa膰 wesele w np. 2-3 miesi膮ce tak jak niekt贸rzy to robi膮 na szybko. A co do zespo艂u.... to sk膮d i jakiego zespo艂u szukacie? Ja ze 艢l膮ska (jestem z Zabrza), chcemy zesp贸艂 3 osobowy (tak nam doradzi艂a Pani dyrektor lokalu na kt贸ry si臋 zdecydowali艣my- powiedzia艂a, 偶e 艣ciany s膮 takie, 偶e jak b臋dzie za du偶y zesp贸艂 b臋dzie za g艂o艣no i nie艂adnie) jak p贸jdziemy wp艂aci膰 zaliczk臋 wypytamy j膮 kogo nam mo偶e poleci膰- skoro tam jest czasami kilka wesel w tygodniu to przecie偶 oni powinni najlepiej wiedzie膰 kto si臋 sprawdzi艂 dobrze a kto nie. Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiecie co dziewczyny
Powiem wam 偶e niekoniecznie atmosfera na weselu zale偶y od zespo艂u. W du偶ej mierze zale偶y od go艣ci. A zdecydowanie w wielu przypadkach bardziej od go艣ci ni偶 od zespo艂u. M贸j znajomy 艣piewa艂 w zespole i akurat grali u mnie na weselu i jeszcze na jednym na kt贸rym by艂am i ja osobi艣cie uwa偶am 偶e byli zajebi艣ci i go艣cie si臋 dobrze bawili i wog贸le. R贸wnie偶 moi znajomi uczestniczyli w weselach z ich udzia艂em i uwa偶ali 偶e fajnie by艂o. Natomiast on mi opowiada艂 偶e mieli w swojej karierze niejednokrotnie takie wesela 偶e na parkiecie bawi艂a si臋 jedna czy dwie pary mimo 偶e starali si臋 zach臋ca膰 go艣ci, albo 偶e nie wiedzieli jak oczepiny zrobi膰 bo nikt nie chcia艂 wyj艣膰 na parkiet a m艂odzi nawet si臋 nie pofatygowali 偶eby kogo艣 zach臋ci膰. M贸wi艂 偶e ch臋tnie by im oddali pieni膮dze 偶eby tylko sobie stamt膮d p贸j艣膰. A potem go艣cie si臋 wypowiadali 偶e beznadziejny zesp贸艂 by艂. Wiec nie wszystko zale偶y od zespo艂u. Wiele te偶 zale偶y od m艂odych. Go艣cie nie ta艅cz膮 to prosimy do ta艅ca najlepsza recepta. A jak go艣cie ta艅cz膮 to mniej pij膮 i szybciej trze藕wiej膮. U mnie nie zauwa偶y艂am 偶eby kto艣 si臋 przewraca艂 na weselu bo jak kto艣 si臋 za bardzo przyssa艂 do butelki to zaraz go ciotki bra艂y w obroty. Nie skupiajcie si臋 na tym 偶e jaki艣 zesp贸艂 fantastycznie rozbawia go艣ci na jakim艣 weselu, bo do jednego zespo艂u mo偶e by膰 wiele opinii. Skupcie si臋 na szczeg贸艂ach, czyli co ile robi膮 przerwy na jak d艂ugo, jak wam si臋 podoba 艣piewanie to oczywi艣cie najwa偶niejsze, nie wiem co jeszcze ja wzi臋艂am po znajomo艣ci i dlatego 偶e mi sie podoba艂o na innym weselu jak grali. No w艂a艣nie najlepiej jest oceni膰 jak graj膮 u innych. By艂am te偶 kiedy艣 na weselu gdzie gra艂 zesp贸艂 wydawa艂o mi si臋 偶e dobry ale teraz jak si臋 bardziej zacz臋艂am na tym skupia膰 to go艣cie rozkr臋cali towarzystwo. Oni dok艂adnie co 4 piosenki robili 15 minutowe przerwy tak 偶e mimo 偶e si臋 go艣cie bawili to towarzystwo si臋 wysypywa艂o. 呕ycz臋 powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kr贸lowa 偶ycia86
no, masz racje, troch臋 te偶 zale偶y od go艣ci. Jak sie nie chc膮 bawi膰, to nawet najlepszy zesp贸艂 nie pomo偶e. ale ostatnio zauwa偶y艂am ( i moi znajomi te偶), 偶e coraz wi臋cej zespo艂贸w gra w艂a艣nie 3-4 piosenki i przerwa. Fakt, ze musz膮 odpocz膮膰, ale jak np. ludzie bawi膮 si臋 w najlepsze, a zesp贸艂 przerywa i teraz idziemy na jednego, to kiepsko jak dla mnie. Zesp贸艂 nie powinien by膰 sztampowy, tylko jako艣 dostosowa膰 si臋 obserwowa膰 jak ludzie si臋 bawi膮, reaguj膮 i w og贸le. Ja te偶 szukam zespo艂u ze 艣l膮ska, dok艂adnie Jastrz臋bie i okolice. My艣l臋, 偶e trzy osoby wystarcz膮. I wola艂abym samych m臋偶czyzn. U kole偶anki co by艂am na weselu, by艂 sk艂ad 5-osobowy: organy, gitara, perkusja, 2 tr膮bki/saksofon i rzeczywi艣cie by艂o za g艂o艣no, szczeg贸lnie jak te instrumenty d臋te szala艂y :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bieedronaa
czesc czesc do poprzedniczki - masz racje ze duzo tez zalezy od gosci ale jesli zespo艂 dobrze gra to i ludzie sie chetniej zza sto艂ow ruszaja, u mnie poszukiwania zespo艂u nadal trwaja dzis przynios艂am od kolezanki kilka nazw i zaraz bede szukac w necie buziaczki

Udost臋pnij ten post

hej dziewczyny, tak was czytam i przypomina mi si臋 nasze ponad 1,5 roku przygotowania a ju偶 zosta艂 rok..w styczniu rezerwowali艣my sal臋 a tu ju偶 po艂owa sierpnia..a je艣li chodzi o zespoy to szukali艣my ponad miesiac, dzi艅 w dzie艅 dzwonienie i pytanie i s艂uchanie ze troch臋 za p贸藕no dzwonie, bo 8 sierpnia ju偶 dawno maj膮 zajety.. i te偶 na mnie znajomi patrzyli jak na g艂upka ze tak wcze艣nie..a teraz rok do slubu, a to co trzeba mamy za艂atwione i luz, w lutym tylko obr膮czki i sukienka, w maju nauki i potem slub:) szybko zleci:) Mogliby艣my brac w tym roku 艣lub, ale chcieli艣my wesele, zeby by艂y na nim najbli偶sze nam osoby. troch臋 sue ich nazbiera艂o i kasy na to potzreba, wi臋c wolimy poczekac rok, ale zeby wszystko byu艂o tak jak my chcemy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamila1986
Witam :) I jak Kr贸lowa Twoje poszukiwania zespo艂u? Masz ju偶 co艣 na oku? Ja znalaz艂am 4 fajne zespo艂y ze 艢l膮ska, nie wiem ale na ile si臋 ceni膮, ale po ich stronkach w necie wnioskuj臋 ze to profesjonali艣ci... A Ty Biedroneczko znalaz艂a艣 co艣 ciekawego? Pozdrawiam cieplutko :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bieedronaa
czesc dziewczynki dagaa to mnie pocieszy艂as z tym zespo艂em:) a tak powaznie to bym sie nie zdziwi艂a jesli tyle bede szukac, z zespo艂ow ktore dosta艂am od kolezanki tylko 2 maja strony w necie ale kolejne 2 maja adresy wiec w przysz艂ym tygodniu sie przyejedziemy bo jeszcze moj ch艂opak ma rozmawiac z kolega ktory kameruje po weselach moze jemu jakis fajny zespo艂 wpad艂 w ucho, te ktore maja strone w necie sa z dziewczynami a jakos nie bardzo jestem do takich przekonana chociaz kto wie pozdawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kr贸lowa 偶ycia86
O, Kamila to jak masz jakie艣 fajne na oku to podaj nazwy. Ja na razie tylko zbieram informacje, kto jak gra. Tak naprawd臋 za poszukiwania si臋 jeszcze nie bior臋. Podobno w Jastrz臋biu jest jaki艣 bardzo fajny zesp贸艂 Tequilla - du偶o pochlebnych komentarzy o nim przeczyta艂am (3 panowie) Zastanawiam si臋 te偶 nad zespo艂em, kt贸ry gra艂 u mojego brata na weselu (w sumie ju偶 troje znajomych mojego brata wybra艂o ich te偶 na wesele i byli zadowoleni, potrafi膮 rozkr臋ci膰 imprez臋, robi膮 konkursy, zabawy). Niestety nie pami臋tam nazwy, ale sprawdz臋 to. Na obecnym etapie ogl膮dam p艂yty z wesel, podpytuje znajomych i si臋 zastanawiam. Wybior臋 kogo艣 dopiero jak b臋d臋 mie膰 sale.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bieedronaa
czesc dziewczyny jak tam po tej strasznej wichurze??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kr贸lowa 偶ycia86
Na szcz臋艣cie w mojej okolicy wichury a偶 tak silnej nie by艂o. Pr膮d jest, internet radiowy dzia艂a, wi臋c jest dobrze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bieedronaa
To dobrze ze u Ciebie wszystko ok, u mnie tez w porzadku chodz ludzie z 艂贸dzkiego ( stad jestem) bardzo ucierpieli wczoraj pojecha艂am do goscia wp艂acic zaliczke za sale ale on mowi ze jak nie mamy jeszcze zespo艂u to moze lepiej poczekac no i umowilismy sie na piatek wiec mam nadzieje ze do tego czasu juz cos znajdziemy w sumie to jutro mamy podjechac po jedna p艂yte we wtorek po nastepne wiec jest szansa:) mi艂ej niedzieli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kr贸lowa 偶ycia86
Hm...jako艣 nie umiem si臋 zabra膰 za szukanie sali i zespo艂u. Jak powiedzia艂am mamie o przygotowaniach, to dziwnie na mnie spojrza艂a i stwierdzi艂a, 偶e to za szybko. chcia艂am si臋 za to zabra膰 w listopadzie, grudniu, ale jak tu piszecie o zaliczkach za sal臋, to ju偶 sama nie wiem. Musze znale藕膰 z艂oty 艣rodek :) W ko艅cu do 艣lubu jeszcze du偶o czasu - 23 miesi膮ce. A jak sprawdza艂am terminarze r贸偶nych zespo艂贸w ostatnio, to maj膮 je zape艂nione przewa偶nie do ko艅ca 2009. Wi臋c powinno by膰 dobrze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bieedronaa
jesli u Ciebie jeszcze 23 miesiace to mysle ze mozesz jeszcze troche poczekac u mnie jest 18 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bieedronaa
chyba z matematyka u mnie nie najlepiej zosta艂o 20 miesiecy:)

Udost臋pnij ten post