Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zofijja

Mój mąż nie chce sexu, nie lubi go.

Polecane posty

To naprawde przerażające ale tak jest. Mija właśnie 3 miesiąc po ślubie. Czekałismy do ślubu-był to jego pierwszy raz, nie mój. Wcześniej były wszelkie pieszczoty itp ale bez penetracji. Było naprawde idealnie i po ślubie się zaczęło...po 1- twierdzi, że nie jest to przyjemne, po 2 wytryski ma praktycznie po kilku \"ruchach\" albo i nawet samym \"byciu we mnie\" (przepraszam za tak dobitne wyrażenie). próbowaliśmy metody takiej aby napięcie sexualne zeszło i może za 2-3 razem było by ok- niestety nei było. Doszło do tego, że oddaliliśmy się od siebie, nie chce iśc do lekarza a ja jestem bezradna. 3 miesiące po ślubie a ja czuję się potwornie samotna i nawet rozmowy nie pomagają- nie ma tematu. Naprawdę nie wiem co mam robić, proszę może ktoś ma jakiś pomysł...

Gość demostenessss
może jest impotentem?

Gość dlatego nalezy sie wyprobowac
przed ślubem :P

impotentem nie jest, zauważyła bym to przecież w czasie naszych \"zabaw\"..

Gość ZUZUUNIA
wspolczuje ci

Gość Sex jest zły i basta

Wydaje mi się, że nie potrafi tego robić, nie umie nad sobą zapanować i to wpędza go w kompleksy. Chciałby być dobrym kochankiem, ale, ponieważ stawia w seksie pierwsze kroki, nie bardzo wie, jak do tego sie zabrać. Jedyne, co mogę poradzić, to ogromna cierpliwość z Twojej strony... Trochę ta nauka potrwa, ale musisz podejść do problemu poważnie, bez śmiechu, aby go nie zrazić. I próbuj od początku, najpierw go dotykaj, przytulaj i nie oczekuj pełnego aktu... Powodzenia :)Jak sie kochacie, to dacie radę :).

Facet nie może być impotentem, bo mu staje. Problem tkwi raczej w tym, że nie jest doświadczony, i widocznie za bardzo na niego działasz ;) Być może ma syndrom przedwczesnego wytrysku, skoro kilka razy pod rząd i strzela natychmiastowo. Jeżeli to się będzie powtarzać to z nim poważnie pogadaj, tylko nie oskarżaj, łagodnie pogadaj, i zaproponuj wizytę u lekarza. Tylko nie nachalnie. Może sam się z tym źle czuje i tak reaguje. Powoli i na spokojnie, przed Wami całe życie.

Gość moj na poczatku tez tak mial
3 ruchy i koniec , potem przepraszam ze nie mogl dluzej itp niechcial bo uwazal ze to strata czasu, robil tylko mi dobrze a ja juz nie moglam wytrzymac powiedzialam albo sex albo rozwod ahhahha i poskutkowalo kochalismy sie po 7 razy dziennie az wydluzyly mu sie stosunki :D zycze powodzenia

Gość z impotencją nie jest tak
ze nie staje. Otóż często właśnie staje....ale na chwilę

Gość Sex jest zły i basta
😠

Gość Nuncjusz Fekaliusz I
To może powinien tymczasowo Cię zdradzać z Renatą Ręczkowską :classic_cool::P

Gość Karollll
Tak sie zdarza :/ mozesz probowac cos robic, moze bedzie troche lepiej na krotki czas ale to juz taki typ...niewiele tu mozna poradzic... Zle trafilas...wspolczuje. Ale dzieki temu bedziesz mogla docenic potem sex z innym facetem :P nietrudno bedzie znalezc lepszego ;)

Gość Przepraszam ale musze
to zrobic -> buahahahahahahahaha... Widzialy galy co braly!! Jak moglas nie wiedziec czy on to lubi przed zwiazaniem sie???? Rany boskie. Ja sie wlasnie obawiam, ze trafie kiedys na damski odpowiednik Twojego meza i bede musial dalej na recznym jezdzic albo zdradzac (nie wyobrazam sobie tego, ale kto wie).. No po prostu ŻAL. Jak to się stało, że teraz się o tym dowiadujesz? Boska jesteś :)

Gość annnukkkkka
Wiesz on chyba zaczyna mieć fobie.To naturalne że facet bez doświadczenia seskualnego będzie miał szybko wytrysk,dopioero po dłuzszym czasie facet uczy się kontrolować wytrysk.Musisz mu to powiedziec.Tutaj nie ma czego się wstydzic.On ma kompleks bo pewnie myśli ze jest beznadziejny w łóźku,swoja droga teraz jest,ale jest to kwestia wyćwiczenia;)

I tak się kończy z jakimś tam czekaniem do ślubu. Uważam ze to debilizm jakich mało. A potem zaskoczenie ,no i masz teraz.

I tak się kończy z jakimś tam czekaniem do ślubu. Uważam ze to debilizm jakich mało. A potem zaskoczenie ,no i masz teraz.

Gość annnukkkkka
ale czemu czekaliscie az do ślubu skoro Ty juz miłaś swoj pierwszy raz.on nalegał aby poczekać?

Gość Sex jest zły i niemoralny

Gość jaki lol
Czyli jak tego z nim nie robisz to czujesz sie niekochana? A myslalem ze to ja nic nie wiem o milosci...

Gość werrka
miej dla niego wiele cierpliwości i uczucia.podsuń mu artykuły o tantrze -te sposoby naprawdę pomagają. no i daj mu trochę czasu- chłopak dopiero zaczyna

Gość gość
Kolejny argument za tym, żeby nie czekać z sexem do slubu 🖐️

Gość ech..... co za czlowiek
pozdro600---------> poniewaz jacys zboczency czuja sie samotni jak im maz niczego w lzoku nei zrobi? Jestes zalosny...

Gość doswiadczona klara
nie rozumiem tych kobiet!!!! naprawde! po jakiego diabla wychodzilas za impotenta? od kiedy to kupuje sie kota w worku? sama sobie jestes winna,chocíaz szczerze powiedziawszy twoj maz powinien cie o czyms takim przed slubem poinformowac! zanim kupisz-testuj testuj testuj!!!!

Gość Dop******lam dziś każdemu
nic dodać nic ująć tylko ćwiczyć

Gość głupia i naiwna
wiecie co-nie zawsze to widać przed slubem. my sie z meżem kochalismy przed ślubem i nic nie zapowiadało tej tragedii.. mam taki problem jak ty.. tyle ze mój mąż lubi raz na 3 miesiące i raz podczas tego wieczoru:/ przez 3 lata nie udało mi sie go zmienić:( brak szans