Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giga - intelektualistka

O penisach - po raz kolejny, ale wątek na poważnie.

Polecane posty

Gość Janek25
"co to to nie" - gwarantuje, że to sztuczny. Był kiedyś taki afroamerykanin, który miał bardzo długiego - pisali o tym gdzieś. Ponoć jak się kąpał to mdlał często - by penis utrzymywał się na wodzie musi tam automatycznie trochę krwi spłynąć - no, a ze czlowiek ma pewne ograniczenia to coz... :D Takze ten bylby nieprzytomny. I jaki bylby z niego pozytek wtedy? :) Chyba sie zaczernie bo sie fajnie tutaj pisze :)

Gość Janek25
Jenna - tak by było najfajniej. W ogóle jak wyobrażam sobie seks w gumkach to.. jakby lizanie loda przez szybę. A jak widzę jak taki grubszy penis wychodzi z takiej wąskiej brzoskwinki na filmach to ehhh... :)

Gość Jenna1234
sex w gumce? a feeee ;) nie lubię! jak lizanie sie przez szybę! cos w tym jest! Lubię czuć swojego faceta po całej długości. lubię czuc jak wchodzi we mnie jego główka, jak naprężają sie we mnie jego żyły...mmmm...w gumce tego nie odczuwam

Gość mondlicht75
witam ponownie czesc penisom

Gość ciekawyyyy
Zląduje(my) w domu raczej późno... jesli moze to napisz czy cos... jesli tak to opisz jak bylo dzieki 🌻

Gość mondlicht75
niech zyja penisy duze,male,srednie,grube cienkie,proste krzywe ,zylaste,stojace te tak wspaniale i te troche sflaczale... witam giga jestem ciekawy co dalej

Gość cześć piewco penisów

Gość Karolkaaaaaaaaaaaa
moj men ma penisa miłego w dotyku jest taki jedwabisty

Gość mondlicht75
witam piewco penisow

Gość mondlicht75
jedwabisty powiadasz pewnie sobie polerowal albo pieling robil pewnie jest taki delikatny

Gość JEDWABISTY PENIS
HEJ, JESTEM JEDWABISTY PENIS, POZDRAWIAM WAS. Z POWAZANIEM JEDWABISTY PENIS

Gość penigiusz chujewski
Ooo, już mi lepiej...

Gość chyba Giga dobrze sie
bawi ale to nic zlego :) tylko zeby sie pojawila w pon. i opisała jak było, pikatnie i ze szczegołami ;) i te foteczki ;) jakie kochanie mozesz takie zrobisz bedzie cudnie ;) 18 cmx15 cm caluje kochanie 🌻

Cześć, jest tu jeszcze kto? Informuję, że zostałam okradziona z nicka przez jakiegoś fajfusa i już chyba nie będę pisała. Szkoda, bo moim zdaniem była ciekawa pogawędka. No ale kafeteria rządzi się swoimi prawami.

Gość Dórzy penis
:-)

Gość 67568678
Ojej, a tak tesknilem ;).

Gość Dórzy penis
Nie martw się, Giga. Złodziejstwo - rzecz ludzka. Ja także padłem nie jeden raz jego ofiarą. :-)

Gość 13cm
a ja tam mam 13 i wiem ze moge go wsadzic co najwyzej w ucho ide sie powiesic

Gość ja mam 8 cm i jestem dumny
z DUZEGO

Gość mondlicht75
chcialbym odswiezyc ten watek gdzies sie zagubil niech zyja penisy i ich roznorodnosc giga co z toba

Gość rogaś z doliny roztoki
No rzeczwiście temat był przedni, może to jeszcze nie koniec:)?

Gość małpka8181
słuchajcie, ale jak to jest ze może być sflaczały? dlaczego i skąd u młodego chłopaka gabka???!!

widzę że są chętni na dalsze Polaków rozmowy... wprawdzie założyłam ten wątek, ale po głupim epizodzie podszywacza trochę mi przeszła ochota na zwierzenia nawet zapomniałam o czym to wszystko było... Zawsze mi się wydawało, że jestem rozwiązła. Czasem jednak przeczytam jakiś nowy wątek na kafe, gdzie laski piszą, że miały 30 facetów albo puściły się będąc w stałym związku - wtedy rozumiem, że jestem nawet całkiem cnotliwa. W stałym związku byłam tylko raz i wtedy nie zdradzałam. Inne moje przygody z seksem były zupełnie oderwane od głębokich uczuć. To tyle smutasów. A teraz wróćmy do sprawy męskich zwisów: Podobało mi się to co napisał dziś niejaki negev, na wątku \"zdradziłam...\". Twierdzi on, ze na kafe siedzą prawie sami faceci, którzy wzajemnie się podrywają, zwierzają się sobie itp. To zabawne. Drodzy panowie, po co wam to?

Gość Kiedyś tu bywałem
Przeczytałem cały wątek giga i szkoda, że ktoś go zjebał. Jak dla mnie jesteś bardzo interesującą kobietą, Twoje poglądy i wypowiedzi przyciągają mnie do Ciebie. Chciałbym powymieniać z Tobą poglądy na temat penisów i innych spraw w "cztery oczy". Pozdrawiam

W cztery oczy, powiadasz? Na forum internetowym dysponuję jedynie cyfrowymi atrybutami kobiecości. Fizykalnie istniejące części mojego ciała są (i obawiam się że będą) Tobie niestety niedostępne :( żałuj... :)

Gość Kiedyś tu bywałem
Mówiąc w cztery oczy, myślałem raczej ow ymianie emaili, to wszystko. Niew interesują mnie spotkania w realu. Jesteś giga zainteresowana? Jeśli tak zapraszam tom02105@gmail.com

Gość zaluj
- ale sobie napisala - a moze to Ty musisz zalowac, ze jego poznac nie mozesz? Moze troche skromnosci? Myslisz, ze jestes najpiekniejsza bo robisz szpagat i dajesz dupy na lewo i prawo? Co za sierota.

Gość giga fan
yebay się pędzlu

Gość giga fan
wypyerdalay