Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giga - intelektualistka

O penisach - po raz kolejny, ale wątek na poważnie.

Polecane posty

zapomniałem spuścić wodę. :o nie załuję jednak bo w żadnej gazecie nie ma tyle pięknych lasek co na kafe, i które ruchają się ze szpagatem w duupie. jestem zadowolony :)

Gość 658765867
Jestem jestem. Ja wcale nie jestem frustratem, po prostu mowie glosno o tym czego nie lubie, mam do tego prawo, prawda? Takiego sposobu bycia jak Twoj nie cierpie, ale sa tacy ktorzy potraktuja to jako super podniecajacy bodziec. Tak tak, ostra suczka itp. Jak dla mnie w lozku ok, ale nie publicznie. Nie to zebym byl jakis ą ę, ale dziewczynie nie przystoi. A Ty sie zachowujesz troche jakbys pozjadala wszystkie rozumy. Wulgarnosc + troszke IQ. Cos w stylu popularnej teraz "artystki" Dorotki. Podoba Ci sie to? Bo mi srednio.

Gość Królowa życia86
zgadzam sie panem powyżej. Ostatnio spora część panienek naśladuje pewną pseudoartystkę. choćby nie umiały lepszego wzorca znaleźć. We łbie sieczka, na głowie blond siano.

Gość giga-intelektualistka
kolejkowicz - jak dam prywatnie na maile, to co za ekshibicjonizm będzie? Ja bym wolała wszystkim pokazać... Ale na razie nie pokażę, bo nie mam po prostu takich fot. Żaden mi nie chciał zrobić. Musiałabym bzyknąć jakiegoś fotografa :) "numerek" - czyli 24-088049-4=92148408 - fajnie że znowu jesteś. Czasem ma się do kogoś skłonność taką irracjonalną, bo przecież jedziesz po mnie jak po łysej kobyle.

Gość 658765867
Dyskutuje. I w sumie to nie jade po Tobie, ale wyrazam swoja opinie na pewne tematy. Ale mialo byc o penisach, tak na powaznie! Nie bede Ci psul watku.

Gość prosimyyyyyyyy
Giga-intelektualistka o zdjecia dowlonie: dloni, wlosów, stopki, ramienia bardzo lubimy ogladac piekne kobiety 🌻

Dwie osoby porównały mnie przed chwilą do pewnej znanej wszystkim blond-artystki. Ciekawe tylko dlaczego? Rozumiem, że stanowi ona pewnego rodzaju "wzorzec z Sevres" kobiety niepokornej, zdecydowanej i wulgarnej. Ale przecież ja z tą panią nie mam nic wspólnego - moja osobowość oraz jej medialny wizerunek (bo nic więcej o niej nie wiadomo) nie pokrywają się w żadnym aspekcie. Nawet śpiewać specjalnie nie umiem... No i jestem zdecydowaną (choć farbowaną) brunetką.

Gość 658765867
Nie zrozumialas, chodzi o to, jak my Ciebie i ja odbieramy. Tak jak napisalas, nie wiemy jaka jestes naprawde, mam nadzieje, ze tylko tak grasz, bo zal mi takich dziewczyn :).

Są chętni na moje foty, jak widzę... Kurka wodna, gdybym wiedziała, przygotowałabym się do dzisiejszego dnia. Może się trochę poprzekomarzam: Jakie byście chcieli te zdjątka, takie a'la Playboy (stylizacja, retusze), czy też w nieśmiertelnym stylu Cats?

3259789634683485632759252083958 - pogadajmy jeszcze, póki spłynę na chatę (bo w pracy jestem). Jaki jesteś, jaką masz kobietę? Jaką pracę? Wreszcie, jaką fujarę (bo o fujarach to wątek)?

Gość prosimyyyyyyyy
Kochanie jakie mozesz kazde bede super 🌻 ja osobiscie w stylu Cats 👄

Kurde dzień roboczy się kończy, a tu taka fajna dyskusja była... Szkoda że nie poszło bardziej w temat "penisowy", ale nic to. Wyjaśnię jeszcze dlaczego nazwałam się "intelektualistką" - takie określenie pochodzi od mojego faceta (tego z wielkim penisem - pisałam o nim na początku). Lubił ze mną dyskutować na poważne tematy (mimo, że miał wykształcenie średnie) i w trakcie rozmowy niepostrzeżenie przechodzić do ostrego rżnięcia. Czasami wymienialiśmy argumenty jeszcze pomiędzy jednym a drugim ruchem jego wielkiego penisa w mojej cipce. Niestety ten Pan nie jest już ze mną - rozstaliśmy się z powodu jego niezdecydowania. Będę o nim zawsze pamiętała bo fajny był.

Gość jak jest
giga - intelektualistka 🌻 ja niby ma niezlego podobno penisa ale zawse tak jest ze jak facet ma duzego to wtedy jest pewny siebie nabiera piorek to jest fajne. Tak prosimy fotki ładnej kobiety

Gość 658765867
Mam sie uzewnetrzniac na forum? :) Bez zartow, nie czuje takiej potrzeby. Mimo 100% anonimowosci, nie lubie. A moze jeszcze mam dac swoje fotki? O tak, tego bys chciala! ;)

jak jest - masz rację, fajnie jak facet jest świadomym posiadaczem wielkiego człona. Szczerze mówiąc to można się domyśleć, kto ma takiego, bez zdejmowania mu slipek. Ale najlepiej jednak sprawdzić. Uwielbiam moment, w którym klęcząc przed facetem zdejmuję mu slipy, czy bokserki a jego penis dumnie sprężynuje ku górze. W zasadzie dostaję już wtedy orgazmu, bo zboczona ze mnie suczka.

"numerek" - owszem, chcialabym sobie popatrzeć na fajnego faceta. Może właśnie taki jesteś. W tej chwili jestem wolna, mieszkam sama, więc nie ograniczają mnie żadne więzy. Ale nie przejmuj się, żyj sobie spokojnie, to tylko sieć. (Chyba, że sieć Cię oplecie i pozbawi tchu - co wtedy?)

Gość 658765867
No tak, juz czuje niesamowite pozadanie i lize monitor ;). Od nienawisci do milosci! I widzisz, potrafiac rzucac takie czary tak sie marnujesz udajac wulgarna suke :).

Może mam jakieś problemy emocjonalne? Albo chcę coś komuś udowodnić? Albo po prostu bywam wulgarną suką. Sama tego nie wiem.

Gość 658765867
No tak, moze to miec jakis zwiazek z przezyciami z przeszlosci. Ale nie bede sie na ten temat tutaj rozpisywal, jeszcze niechacy Ci przykrosc sprawie publicznie (aaa tak, ta anonimowosc).

Gość Coala na szkoleniu
Giga - napisalas gdzies ze jestes kobieta lubiaca seks i otwarta na niego. bardzo podobaja mi sie kobiety ktore sa szczere i potrafia jasno to powiedziec. GRATULACJE

Dobra, muszę lecieć, kończę pracę. Jak ktoś chce coś do mnie napisać, niech pisze na tym wątku. Może zaloguję się w weekend a na pewno w poniedziałek. Było fajnie. W przyszłym tygodniu dalsza odsłona mojej osoby, może napiszę o moich (jak zauważyliście licznych) związkach z facetami. Ponieważ to forum "erotyczne" to będzie głównie o pieprzeniu, czyli o seksie. Opiszę wszystko z detalami, bez pruderii, bo mnie to niesamowicie kręci. CU !!!!!

Gość 658765867
:| Zajebiste podsumowanie :D

Gość jak jest
giga - intelektualistka 🌻 tak łatwo mozna sparwdzic bez zdejmowania...... tak samo jest w odwrotna strone.... ;) ja pisalem j.w. jakiego mam ale pracuje nad wiekszym i mi sie udaje :) strasznie mnie to podnieca jak mam "duzego" i kobiete bardzo zadowole :)

Gość mondlicht75
sledze juz teteksty od dluzszego czasu i intelektualistka coraz bardziej mi sie podoba jaka jestes super suka az dostaje powoli erekcji ,bo chyba slonce szprycuje mnie hormonami no i ty az wyobraznia zaczyna mi pracowac chetnie zdjal bym slipy i okazal swego przyjaciela wzlotow i upadkow

Gość jak jest
giga - intelektualistka pa Kochanie milego weekendu 🌻

Gość OJ DZIECI DZIECI.....
Kolonie sie skonczyly?

Gość mack
Giga - naprawdę fajnie piszesz, mnie to kręci i basta! Twój wizerunek jaki mam przed oczami.... o rany! Czekam na zdjęcia - musisz :)