Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giga - intelektualistka

O penisach - po raz kolejny, ale wątek na poważnie.

Polecane posty

Gość wlasnie dziecko co
OJ DZIECI DZIECI..... tutaj robisz odpowiedz??????????

Gość mondlicht75
co za dzieci jestem dojrzalym facetem po dwoch rozwodach i...

Gość 658765867
Widzisz, osiagnelas co chcialas. Stado sliniacych sie samcow, gratulacje ;).

Gość OJ DZIECI DZIECI.....
Faktycznie, _dojrzalym_ po _dwoch rozwodach_. Ze sie tak wyraze, TO DOJRZALY W HOOOOJ :D:D:D

Gość mondlicht75
trzeba sie dalej rozwijac a jak inni zostaja w tyle nie ma innego wyjscia jak rozstanie a tak a propos to mialo byc o penisach

Gość jak jest
OJ DZIECI DZIECI..... jak ci sie cos nie podoba to odejdz!!!!!!!!

Gość Coala na szkoleniu
JESLI 75 TO TWOJ ROCZIK I DWA ROZWODY W ZYCIORYSIE TO GRATULUJE:)

Gość jak jest
mondlicht75 dobrze mowisz zawsze sie znajdzie jaks zakompleksiona baba ech!

Gość mondlicht75
tak wlasnie w swoje 33 urodziny 3 dni temu uwolnilem sie znowu spod kajdanow malzenskich choc jak patrzylem tak na swoja jeszcze zone to zastanawialem sie czy bysmy nie skorzystali z windy sadowej a rozstalismy sie wzgodzie super babka

Gość nie wierzę że
No to się rozejrzałam (wpadłam tu znowu zrzuciwszy część pseudonimu) o widzę że Gigi już nie ma. Szkoda... Szkoda, Gigo, bo napisałaś mi coś co mi dało do myślenia. Mam nadzieję że zobaczymy się tu w poniedziałek.

Gość mondlicht75
wiedz jestem znowu otwarty na propozycje lecz nie na malzenstwo bo aby napic sie mleka nie musze zaraz krowy kupowac

Gość wypowiem sie ..
generalnie zgadzam sie z giga i nie wierze ze sie bulwersuje oczywiscie troche wiekszy niz mniejszy jest lepszy /przy czym grubosc ma wieksze znaczenie niz dlugosc/ ale za dlugi w zadnym razie z powodow opisanych juz poprzednio niezbyt duzy penis moze dobrze robic - moj obecny partner ma takiego i powiem szczerze ze po poprzednim ( ktory byl idealny, nie za duzy nie za maly -ok 17 cm ) ten wydawal mi sie naprwade maly - jakies 14cm ? , na dodatek zmiekl mu przed wazna chwila ... zerwalam z nim bojac sie klopotow, bo jest starszy ode mnie i przestaszylam sie klopotow w przyszlosci teraz daje mu druga szanse i widze, ze jest lepiej... na dodatek seks byl dobry a jego gra wstepna trwa dlugo, jest delikatny i o dziwo to tez mi sie podoba, a przy poprzednim lubilam, jak byl ostry wiec wniosek MOJ jest taki : wszytsko zalezy od stopnia zainteresowania facetem i tym, ja traktuje mnie, a niekoniecznie rozmiarem jego penisa gadka, inicjatywa, zainteresowanie, komplementy - to mnie bierze

Gość nie wierzę że
ooo rrany... który to rozwód był? i czyżby z powodu twojego penisa, skoro robisz takie wyznania w tym temacie?

Gość nie wierzę że
🌻---> "wypowiem się" dzięki i samych uskrzydlających odczuć! (skróciłam nick)

Gość mondlicht75
o to to nie mam problemow mialem w swoich mlodzienczych szalonych 20-tych latach duzo partnerek starszych tak po 30 nawet 40 ktore tez mialy juz za soba kilku partnerow i byly zawsze niezle zadowolony co do mojego okazu,a nawet wrecz szczesliwy ze tak niewysoki chlopaczek biega z takim okazem w rozporku,byly mi tez dobrymi nauczycielkami co do techniki w seksie,gry wstepne,nieznane i szalone miejsca wiec do tej pory mialem udane zycie seksualne, a i byly one tez pomocne w studiach co do psychologi kobiecej duszy,co jest bardzo wazne w uwodzeniu, wiec kompleksow nie mam a i ciesze sie ze bog mnie obdarowal takim cackiem lecz nie to jest wazne lecz zrozumienie,otoczenie,cala gra malych komponentow ktore maja wplyw na nasza psychike i maja wplyw na przezyty orgazm czy spelniony seks

Gość mondlicht75
tam byly e nie y ,zeby nie bylo nieporozumien

Gość jak jest
ja jestem bardzo namietny nie lubie zwyklego "pustego" stukania... po bozemu tak sie zwie, musi byc uczucie, rozne swinstewka mowic itp.

Gość Coala na szkoleniu
hehe...dobrze gada...wodki mozna mu dac. ja tez nie rozumiem tych kompleksow meskich na punkcie fiutkow - uwazam iz problemy z tym maja tylko zakompleksieni ludzie ktorzy mysla iz 20 i wiecej centymetrow zupelnie odmienioloby ich zycie

Gość mondlicht75
co myslicie o tym

Gość mondlicht75
to jest temat rzeka ilu mezczyzn tyle kutasow ile ludzi tyle spostrzezen

Gość Coala na szkoleniu
o cipkach mozna jeszcze wiecej:)

Gość jak jest
tak o muszelkach takkk duzoooooo mozna

Gość mondlicht75
tez prawda,lecz to juz inny temat i inne forum tutaj chodzi o penisy male duze grube cienkie i .... o inicjatorka giga gdzies zniknela

Gość jak jest
Pisała gdzie jest i kiedy bedzie j.w. 🌻

Gość Coala na szkoleniu
ty mondlicht nie zgrywaj intelektualisty zainteresowanego rozmowa bo wiemy ze napaliles sie na gige hehe

Gość e tammm
wszyscy sie na Gige napalili normalna laska 🌻

Gość Coala na szkoleniu
i teraz wszyscy bede kochac sie z laskami w wknd, a rozmyslac o Giga

Gość tak bedzie

Gość cos niesamowitego
Giga, czym Ty się chwalisz, po wzroscie sadzac to karakan z Ciebie, wiec szalu nie robisz. skoro niska to na pewno nie długonoga. czyli maly pokurcz z cycami jak krowa. super;

Gość cos niesamowitego
a odnosnie Twojego stylu bycia- wyuzdana jestes jak groch, seksowna.. hmm no nie dla mnie niestety, nie lubie wulgarnych kobiet. twoje wypowiedzi odrzucaja tymi chamskimi wstawkami i słownictwem. ale znalazlas wielbicieli, tepakow. ciesz sie z tego, wirtualni, ale są.