Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MATI1991

Żadna dziewczyna nie chce ze mną chodzić!

Polecane posty

Gość kro uwazaj bo zaraz ich się
ech podszywy :O

aż strach się bać ;) ale wielbicielki jazdy na tylnym siedzeniu nieśmiałe się ostatnio robią, bo boją się prosić pod własnym nickiem :D

oj strach strach :P zobaczysz ile ich się tutaj zleci :)

podszywacze podszywaczami, ale wielbicielki ale sadze ze to raczej pod wpływem kro sie pojawiły ;)

przyciągam widocznie ten typ kobiet :D jakbym była facetem to bym pewnie bzykała i bzykała i bzykała.... ;)

nałogowo podrywam kierowców pod dystrybutorem z bezołowiową 95 :classic_cool:

kro jest kobieta :O

łykam etylinę :classic_cool:

wącham rury wydechowe kierowców ciężarówek :classic_cool:

Gość becoming insane
"ale teraz panny leca na kase i dobre auta"...eeetam zaraz dobre auto, wystarczy stara Calibra - imitacja dobrego auta :D

Gość Majks666
Same małolaty tutaj, Boże nawet 18 roku życia nie skończyły i już się wypowiadają.Koleś nie przejmuj się bo wszystkie tutaj to dzieciaki one podniecają się na widok włosów na penisie bo są na tyle głupie w tym wieku że z takimi się nie gada, też gram na gitarze słucham black metalu , i lubię jak takie głupie szmaty błagają mnie żebym się nią zajął a ja wtedy mówię ty małolato to możesz mi glany wylizać. Czemu lubią niegrzecznych proste bo to takie same głupie wywłoki jak one, a wież jak potem się to kończy taka historia tak tak on zostaje menelem pacha ją w dupę a ta płacze bo z dzieckiem nie może odjeść. Daj sobie spokój i jak taką widzisz pierdolnij ją raz a porządnie i szukaj takiej która jest od ciebie starsza musi mieć coś w głowie . Pozdrowienia

Gość dROMAS
Żadna dziewczyna Cię nie chce, ponieważ jesteś... Żałosny... Jesteś mężczyzną?! Zachowaj godność! Sto Cię oleje, jedna zauważy - nie martw się na bank to poczujesz... Bądź poprostu sobą! nikogo nie udawaj! ;)

Gość dROMAS
Acha! Nie chwal się, że "jesteś zajebisty", bo to skutecznie odstrasza kobiety... Będą się przy Tobie "pilnowały" i czuły gorsze... One CHOLERNIE TEGO NIE LUBIĄ Nie daj dziewczynie odczuć, że jest tylko Twoim "deseniem" - odtąd to ona właśnie ma być dla Ciebie całym światem! Słuchaj jej! Rozpieszczaj ją! I obserwuj czy jej intencje są również szczere... Jeśli okaże się, że uczucia zostały niestety "źle ulkowane" - ZRYWAJ ZNAJOMOŚC OD RAZU! Bez "dawania ostatnich szans" - oczywiście nie chodzi tu o nawyki, maniery typu: brudne gacie na środku pokoju czy nie umyty kibel... To chodzi o znacznie poważniejsze sprawy - zakładam, że jesteś człowiekiem rozgarniętym i rozumiesz, o czym mowa! :)) Pamiętaj, że jeśli ktoś Cię skrzywdzi RAZ, skrzywdzi Cię PONOWNIE... Taka natura, której nie zmienisz... Jedne kobiety zadziałają z premedytacją, inne z czystej bezmyślności... Ale to NAWYK, a NAWYKÓW NIE ZMIENISZ... Oczywiście nie zniechęcaj się do nich! Nie obrażaj! Nie krzywdź! Akurat tak się może stać, że dziewczyna którą na tenczas "oplujesz", w przyszłości urodzi Ci dzieci, a wówczas będzie Tobie "troszkę głupio"... ;)) HORMONY BUZUJĄ - ZROZUMIAŁE! I to one są całym "złem tej sytuacji"... Ty najzwyczajniej "potrzebujesz spuścić z krzyża" - MYLNIE ODBIERAJĄC TO JAKO MIŁOŚĆ... Proponuję wybrać się do AGENCJI TOWARZYSKIEJ, a jeśli jesteś niepełnoletni, poszukać NAUCZYCIELKI w sieci! Żaden problem! W ten sposób "uspokoisz ego" i przy okazji NIE PODEPCZESZ LUDZI...

Gość wolnoSc
Jak dla mnie jestes idealny :) grasz na gitarze masz jakies zainteresowanioa ,,,, podobaja mi sie te cechy u chlopakow :)