Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaliiiinka

osoby samotne, porzucone, żyjące w nieszczęśliwej miłości zapraszam kochani

Polecane posty

no moze i tak.Chcialabym wlasnie teraz zeby to ktos o mnie sie staral a nie ja caly czas musial udowadniac mu cos a on tylko narzekal i nic poza tym

Gość Very Bad Day...
Wiem, co to znaczy, bo ja tak samo wciąż zabiegałem o swoją byłą i odpłaciła mi się chyba współmiernie do tego :)

No wlasnie to tak jak mi czlowiek robi co moze a w zamian dostaje po tylku ale coz teraz bede wybredna hehe:)

Gość ballis20
ada

Gość ballis20
Hej! jestem 20letnia dziewczyna, która jeszcze kilka dni temu była w stabilnym zwiazku z facetem,który byl dla mnie wszystkim. wyjechał do anglii i stwierdził ze nie chce juz ze mna byc... powód był bezsensowny!!! Bardzo go kocham, zrobił mi to po 3 latach... które były dla mnie wspaniałe! może ktos mi pomóc??? ;(

Gość paula8969
czy facet może zostawić dziewczyne dla jej dobra? kilka miesięcy rozstalismy się, i to po powrocie ze wspólnych wakacji, ja to na swój sposób przeżyłam, bo zrozumiałam ze straciłam kontakt z kimś na kim mi zalezało.Prosił, abyśmy utrzymywali kontakt, choć chyba szybko o tym zapomniał i przestał sie odzywać. Pozniej spotkaliśmy sie na jego urodzinach i imprezie. kolejne spotkanie było blizsze bo u mnie w domu, Przytulił sie i pocałował. A kilka dni po tym przeprosił i powiedział ze nie potrafiłby zacząć od nowa. Ja mu powiedziałam, że starałam sie utrzymywać koleżeńskie kontakty i trzymać dystans, ale on tego niestety nie potrafił. Sama nie wiem co o tym myśleć...tymbardziej ze dowiedziałam się iż był na imprezie z inną i nia sie też całował a gdy przyjaciólka zapytała go czy to jego dziewczyna odpowiedział i tak i nie, a przez poł imprezy wypytywał o mnie, dlaczego mnie nie ma i takie tak... cały czas o tym myśle...