Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynkalaska

poznałam mężczyznę idealnego, jak rozkochać go w sobie?

Polecane posty

Gość martynkalaska

Poznałam mój ideał - uroda, pieniądze, charakter WSZYSTKO mi pasuje. Kobiety pieją na jego widok. Jak postępować z takim mężczyzną, żeby nie znudził się mną żeby się zakochał i chcial ze mną być. Dodam że sex już był i było cudownie wspaniale odlotowo. Nie jesteśmy gówniarzami jesteśmy dorośli i po przejściach. Proszę o pomysły, rady naprawde bardzo mi zzazlezy na nim.

Gość jak ja bym zrobiła
-byłabym sobą,czyli nie uciekała ani nie narzucała się -myślała pozytywnie i na luzie(czasem im bardziej się chce tym bardziej coś się psuje) -była pogodna i uśmiechnięta -nie stawiała go pod ścianą itp itd..dużo by pisać

Gość kasikonik
nie chodź z nim do łóżka zanim sie w Tobie nie zakocha, ale i tak nie posłuchasz.... ;)

Gość kasikonik
jak tam Bracie, a Ty posłuchałeś? :D :P

Gość w jakim...
wieku jestescie?

Gość martynkalaska
Sex juz był = najcudowniejszy jaki miałam a troche "tego towaru" zaliczyłam, hihi. Chodzi o to że to jest facet na którego lecą kobiety bo ma: klasę, kase i urodę. Łączy nas niesamowity pociąg fizyczny i od tego ta znajomość się zaczęła ale ja chcę go w sobie rozkochać i miec go na stełe. Nie narzucam sie nigdy nikomu, nie proponuje piwr\wsza spotkań, nie dzwonię - może w tym przypadku byc bardziej otwarta, niech wide że mi zależy. J

Gość martynkalaska
Ja 40 on 35. Oboje po rozwodach i z dziecmi.

Gość gfdsfggdd
boze ale ty pusta jestes... jak chcialas go rozkochac to moglas mu do lozka nie wskakiwac, teraz to nie wiadomo w sumie czy on bedzie z toba bo cie kocha, czy dlatego bo jestes łatwa. stara a glupia...

Gość wiosenna rosa
Jesli naprawdę kobiety na niego lecą to może on jest tym zmęczony i właśnie ty rób odwrotnie. Sama piszesz ze nigdy pierwsza nie dzwonisz i może to mu sie podoba, że sie nie narzucasz i tez znasz swoją wartość.

Gość martynkalaska
gfh cos tam nie gadaj glupot. Nie ma znaczenia kiedy wskoczy sie komus do łóżka. jak jest nieziemskie przyciąganie a ludzie sa dorośli to po co sie wstfzymywać?? On tez ma taki pogląd i dla niego to nie ma znaczenia. Dlatego napisałam że nie jestesmy nastolatkami - w tym wieku nie ma sensu prowadzać sie za rączkę tygodniami

Gość Maciejowy
Ja i moja kobieta poszliśmy na sex na 2 spotkaniu i jesteśmy ze sobą 3 lata.Nie o to chodzi.Moim zdaniem nikogo nie udawaj bądź sobą jak ma sie zakochać to sie zakocha a jak nie to nic nie pomoże. Ciesz się że masz go w łóżku skoro tak cie pociąga i nie myśl co dalej.

Gość martynkalaska
jestem sobą mam go na sex ale jestem realistką i boje się że w końcu mnie zostawi bo takich jak ja może mieć na pęczki. Jestem atrakcyjną kobietą ale jestem biedna a on ma kasę a to przyciąga kobiety jak magnez

nie wiem czy glupsze sa laski zadajace takie pytanie czy te, ktore na nie powaznie odpowiadaja :O

Gość wróżkazet
Idź do jakiejś czarownicy niech ci jakąś miksturę miłości sprzeda:D:D:D

Gość sdjfhsfhsf
jesli nie jestes z tym facetem kilka lat albo nie przeszliscie razem trudnych życiowych sytuacji, to nie mozesz miec 100% pewnosci ze jest on facetem idealnym...to sie dopiero okaze w praniu!

Gość gfdsfggdd
jasne ze cie zostawi. takie jak ty sa tylko do lozka a nie na powazny staly zwiazek. puknij sie w leb glupia babo. dupą (i to jeszcze nie najmlodszą juz... ) chce faceta przy sobie zatrzymac. zycze powodzenia 🖐️

Gość martynkalaska
Ale co w tym głupiego? Mam doświadczenie ale to wyjątkowa sytuacja. miałam facetów fajnych przystojnych ale ten jest naprawde wyjątkowy. Chcę tylko rad. Może skorzystam z jakiejś

Gość sdjfhsfhsf
i zobaczysz- wspomnisz moje słowa!!!!

Gość głupoty chrzanicie
Jestem 4 lata po slubie, ze swoim teraz mężem poszłam do łózka na trzeciej randce. Po rpsotu kiedy ludzie wiedzą, że to ten, nie ma sie nad czym zastanawiać.

Gość sdjfhsfhsf
moja rada skoro jej chcesz : radze powierzyc ten związek Bogu...zobaczysz czy Jego wolą jest to zebyscie byli razem...

Gość kochliczek
łeeee i tak sie Toba kiedys znudzi:/

Gość gfdsfggdd
sama chrzanisz glupoty. to co tobie sie zdarzylo to jest RZADKOSC. a niestety wiekszosc takich zwiazkow opartych na dupie szybko sie konczy . to ze tobie sie udalo mimo ze sie szybko puscilas nie znaczy, ze zawsze tak jest. ogarnij sie troche i mniej ciasnoty umyslu....

Gość martynkalaska
Skąd wiesz że tylko dupą? Każdy normalny facet leci na dupę jak widzi atrakcyjną sexowną kobietę a jesli jeszcze jest mu dobrze z nią w sexie to jest to podstawa udanego zwiazku. Chcę dla niego być wsparciem, dbać o niego, być jego przyjacielem chcę mu dać wszystko

Gość do głupoty chrzanicie
100% racji. nie ma znaczenia kiedy da sie DUPY jak ma byc miłośc to będzie

Gość kochliczek
nie ma to jak dac pupy szybko facetow bo mozna sie pochwalic kolezankom z jakim to sie ciachem spało:)

Gość Pretorian
Życie jest za krótkie żeby bawić się w podchody te czasy dawno minęły ja mógłbym byc z kobieta która mi sie oddała od razu czemu nie przynajmniej miałbym pewność że naprawdę ją pociągam

ojej a Wy wszyscy jestescie tacy porzadni i cnotliwi;/ seks ma sprawiac przyjemnosc i czy na pierwszej czy na 20 randce i tak chodzi o to samo. chcesz mojej rady? pozwol mu sie zdobywac, niech poczuje ze o Ciebie trzeba sie starac ze nie jestes jak te inne babki ktore jakby mogly same by go wywraly, niech to on wyrywa Ciebie. pozatym odnosze wrazenie ze w nim najbardziej odpowiada Ci fakt ze ma kase;/

Gość martynkalaska
no widzę że rad tutaj żadnych nie dostanę. wszyscy tylko mnie oceniają i krytykują a ja niczego nie bedę żałować najwyzej to sie skończy ale co przeżyłam te cudowne chwile to nikt mi tego nie zabierze. a łatwa wcale nie jestem bardzo starannie wybieram z kim mogę iśc do łóżka