Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hajooo asas

Mogę iść w tym na wesele ? Jaką biżuterię do tego ?

Polecane posty

Gość Hajooo asas

Spódnica czarna satynowa http://www.voila.pl/178/p75ny/index.php?get=1&f=1 Gorset żółty satynowy http://www.voila.pl/182/7afzn/index.php?get=1&f=1 Bolerko czarne satynowe http://www.voila.pl/184/mocx2/index.php?get=1&f=1 Buty brązowe http://www.voila.pl/190/wimdy/index.php?get=1&f=1 Czy w taki razie torebkę też brązowa ?? A jaki łancuszek czy kolczyki ? Bardzo dziekuje za pomoc :)

Gość szukajacammmmmm
najlepiej włoz to i zrob foto bez glowy to ci powiemy bo tak to ciezko powiedziec.

Gość maniaczka zwierzakow
no wybrałaś wszystko satynowe - nie za dużo tego? zestaw powiedziałabym nudny - czarna spódnica - standard, gorset w modnym kolorze, bolerko przeciętne - buty bez komentarza...

Gość mimimimi
a gorsecik jest ładny :)

powinnaś wszystko na siebie założyć i zrobić zdjęcie nie wiadomo jaką długość a spódnica i jak to wszystko razem wygląda gorset jest juz bardzo strojny, to rzucająca się w oczy bizuterię mozesz sobie odpuścić może jakieś długie, srebrne kolczyki? a torebki nie nosi sie pod kolor butów, no chyba, ze są czarne i dobrze sie zastanów nad brązowymi butami, bo mało komu pasuje połaczenie czerni z brązem

Gość dlldldldl
Na litość, czarna spódnica i brązowe buty? Ty chyba kpisz!

Gość elzbieta-krolowa
ja proponuje zdecydowanie zmienic buty...co do bzuteri...proponuje jakies delikatne dlugie powtarzam delikatne czarne kolczyki butu raczej cazrne i mala kopertowka czarna

Gość dlldldldl
Nie podoba mi się to wszystko.

Gość ssss..oooo
buty nie pasuja, do tego stroju tylko czarne

Gość uchuchuhuhuhu
Wieś śpieewa i tańczy!!!

Gość romko
Biżuteria tylko czarna.

Gość Hajooo asas
ok wiec czarne buty, czarna kopertówka i czarne kolczyki... Dzieki za komentarze typu '' wies spiewa i tanczy'' :O ale moze nie chce wydawac 300 zł na sukienke ? :O

ja kupowalam sukienkę, trafiłam na przecenę (a teraz sa same przeceny) i zapłaciłam za nią ok 70,- no, tylko, że moja sukienka to nie kiecka na kole, z gorsetem, z satyny, ozdobiona tiulem i diamentami :classic_cool:

wiesz co dzisiaj kupowalam rzeczy na wesele sukienka 64 buty 82 jeszcze tylko musze kupic torebke i bolerko ale zmieszcze sie w kwocie 300zl spokojnie za to wszytko jedyne co w miare to bolerko masz reszte bym zmienila

Gość Hajooo asas
Mloda ale co byz zmienila ? :( Mam 18 lat wiec chyba nie musze aż tak powaznie wygladac :P Mam do wyboru albo ten zestaw co pokazalam albo ta sukienke co dalam w ostatniej wypowiedzi...

Gość juz pisalas na ktoryms topiku
o tej sukni. moim zdaniem zestaw drugi jest lepszy. czarne kolczyki, czarne buty i czarna kopertowka jest idealna do tego. te brazowe buty to do sukienki. w zadnym razie do czarnego zestawu!!!! jest ok, nie martw sie!

Gość a może ta sukienka i buty
mi osobiście tak bardziej pasuje i juz zero dodatków!!! sukienka sie mieni i buty tez świecace więc po co jeszcze upiększać?? będzie tego za duzo

Gość Hajooo asas
no wlasnie te brazowe buty to pasuja bardziej do tej sukienki a nie czarnego zestawu :O bede musiala chyba kupic czarne buty bo przeciez w japonkach nie pojde :P czy tam w balerinkach :P

Gość Hajooo asas
juz teraz nie wiem co mam robic :O czy isc w tym czarnym zestawie i kupic czarne buty do tego czarna kopertowke i czarne kolczyki czy wybrac sukienke, brazowe buty, kupic brazowa kopertowke i jakas bizuterie ale jaka ??? ehhh :O:O:O

Gość NAPRAWDE CHCE POMOC
nie pisze zlosliwie z ubran myslam ze masz z 50 lat i z 80 kg pewnie masz ubrania po kims i nie za wiele pieniedzy ale -czy jestes przy kosci? bo ubrania sa duze (moze po kims) a blyszczacy material pogrubia

Gość gollum
niech mnie ktoś przytuli

mnie się tez nie podoba, wydaje się taki cięzki ten strój...jak dla pani w \"średnim wieku\" ;)

Gość Hajooo asas
Hehe no coś Ty ;) mam 18 lat, ubrania są nowe, sukienke kupilam w marcu a ten zestaw jakis miesiac temu i moze sie wydaje ze sa duze tylko na zdjeciach, ale ja waze 50 kg :P i są na mnie obcisłe ;) ale dzieki...

Gość Hajooo asas
ok zrobie sobie zdjecie w tym i mi powiecie ok ??

Gość NAPRAWDE CHCE POMOC
matko. dlaczego sie tak ubierasz jak piecdziesieciolatka? ja jestm starsza od ciebie a w zyciu bym tego nie wlozyla jesli jestes szczupla i mloda to po co ci kiecki jakbys byla uboga ciotka panny mlodej? jakas prosta sukienka do 100 zl, buty na obcasie bez bolerka, cekinow i sylwestrowego odpustu - i bedzie super