Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

slodziutka1166

waszym zdaniem gdy dziewczyna robi sobie

Polecane posty

mi sie nie podoba nad gorna warga albo w brodzie, wyglada jak pryszcz albo pieprzyk :O

ja mam w jezyku i mialama w chrzastce taki dlugi ale mi zaroslo ;) w jezyku mam tylko teraz

ja mam 4 na twarzy mialam w dekolce blizna juz schdzi a byla paskudna w pepku mam i jakos facetom sie podoba a typem raczej chlopczycy jestem cho lubie sandalki sukienki itp zalozyc;] ale i tak najwazniejsze ze mojemu sie podoba;)

camp-->zle na to patrzysz a noz widelec zakochasz sie w takiej z kolczykami? milosc nie wybiera;)

Tatuaże, kolczyki szpecą i to okrutnie :o Mi taka wytatuowana i ponabijana cwiekami istota człekopodobna kojarzy się z najgorszą patologią, menelstwem i narkomaniami :o

no ale do niektorych to pasuje chociaz szczerze mowiac jak juz ktos ma za duzo tych kolczykowu i tatuazy to okropnie to wyglada.. co za duzo to nie zdrowo...

przeginac to niee, ale ja zadnym menlestwem nie jestem, i nawet te moje 4 sie az tak nie rzucaja, bo sa male i symetrycznie mam poprzekluwane a nie na chybil trafil;/ taka heartcore to juz dla mnie czlekopodobna istota

>> ale do niektorych to pasuje Nigdy nie widziałem kogoś, kto ładnie by wygladał z tatuażem czy z mordą ponabijaną kolczykami :o A jak widze u kobiety tatuaz na ramieniu, to omijam szerokim łukiem, bo na pewno ma coś nie tak z głową :o

>> przeginac to niee, ale ja zadnym menlestwem nie jestem, i nawet te moje 4 sie az tak nie rzucaja, bo sa male i symetrycznie mam poprzekluwane a nie na chybil trafil;/ A gdzie dokładnie masz te kolczyki, w którym miejscu? Jesteś metalem?

Camp Nou ale jeden kolczyk na twarzy to az tak bardzo nie oszpeca i wiadome to jest ze w nosie panienk nie bedzie sobie robic kolczyka jak ma jakis duzy albo krzywy nos bo jeszcze bardziej bedzie zwracac uwage na ten nos to juz wtedy bedzie brzydko wygladalo ale panienki ktore maja zgrabne i male noski to juz o wiele ladniej wyglada tak samo jak w innym miejscu na twarzy jeden kolczyk wystarczy..

a to bys sie zdziwil gdybys mnie zobaczyl, nie mam geby mam buzie, a i faceci mi mowia, ze kolczyki mi pasuja i urody dodaja:) poza tym nie wiele mnie twoje zdanie obchodzi moj mnie kocha z kazdym kolczykiem ktorego zgubie i z kazdym nowym:)

>> Camp Nou ale jeden kolczyk na twarzy to az tak bardzo nie oszpeca i wiadome to jest ze w nosie panienk nie bedzie sobie robic kolczyka jak ma jakis duzy albo krzywy nos bo jeszcze bardziej bedzie zwracac uwage na ten nos to juz wtedy bedzie brzydko wygladalo ale panienki ktore maja zgrabne i male noski to juz o wiele ladniej wyglada tak samo jak w innym miejscu na twarzy jeden kolczyk wystarczy.. Dla mnie sprawa jest prosta - od kolczyków są uszy, względnie pępek. Nie widze potrzeby pchać żelastwa do nosa czy pod ware :o Mnie to obrzydza, podobnie jak tatuaże :o Nie widze w tym nic seksownego czy podniecającego, wręcz przeciwnie :o

aha no ok to jest twoje zdanie na ten temat nie bede go zmieniac bo kazdy ma swoje i kazdemu sie co innego podoba... zreszta od kolczykow czy tatuazy sa zawsze jakies konsekwencje i na zdrowiu sie potem to odbija..

i tu pokazujesz ze jestes zacofany, kiedys bylo nie do pomyslenia zeby uszy przekluwac , pozniej zrobilo sie to normalne, dzeciom w wieku pol roku juz kluto, pozniej do zniesienia byl pepek, pozniej nos i pepek a teraz nawet dupe sobie mozna spiac i nikomu to juz nie przeszkadza