Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaa654632

sex z facetem poznanym przez neta

Polecane posty

Gość onaa654632

próbował ktoś? mam 19 lat, szukam nowych doświadczeń, taka niezobowiązująca przygoda byłaby ciekawa.

Gość internetowa wrozka
to uwzaj na ciaze i choroby dziecko i obysie nie okazal jakims chorym zboqiem;d

Gość baq baq
próbowałaś z normalnie poznanymi i nie chcieli Cie nawet fiutem kolegi dotknąc to szukasz przez neta który bedzie musial zapiepszac z 200 km Do CIebie i w koncu popatrzy odechce mu sie na twój widok ale bedzie wqrwiony ze musiał tyle jechac i zrealizuje od niechcenia zasade potwór nie potwór byle miał otwór?

Gość próbowałam
i było super .Trafiłam na super faceta było boosko ;)

Gość onaa654632
jestem atrakcyjną dziewczyną, chcę tylko poznac doswiadczenia innych kobiet CIOŁKU, to nie forum dla gburów płci męskiej

Gość dreszcze mam na sama mysl
ja tez probowalam :D to byl taki spontan,było niesamowicie,on przystojny sexy ja sexy ubrana,podkrecilo go to bardzo ;] robilismy to na przednim siedzeniu to ja na nim siedzialam i bylo boooskoooo :) cud nad wisła ;)

Gość szczera do bóIu
U mnie było najpierw zauroczenie. Sex trochę później. Jsesteśmy małżeństwem od dwóch lat. W necie sa poaprańcy i ludzie super. Zupełnie, jak w realu :)

jasne że są różni ale ja tez mam super doświadczenia, okazuje sie że po drugiej stronie siedzą faceci czasem nieśmiali a ci są najlepsi w łóżku

Gość ona654632
a ja wątpię czy fajni faceci szukają sexu w necie...tacy nieśmiali może i owszem ale ja wolę dominujących; ] tacych którzy wiedzą czego chcą ale zarazem nie popaprańców tylko dżentelmenów..ehh trudno o takich nawet w realu

Gość nosze ponczochy...
ciekawy temacik.... podziele sie swoim doswiadczeniem... spotkalam sie z facetem z neta (ja go zaczepilam i tak to sie zaczelo) i nie zaluje... elegancki, dzentelmen, pelna kultura... Sex z nim byl niesamowity...w lesie... wieczorem... bylo cudownie i wiem ze jeszcze sie powtorzy.... nie kazdy jest nudny, oblesny i zboczony, zapewniam... acha, nie zaluje :)

taaaaaaak...porzadny...elegancki dzentelmen ...tylko nie stac go bylo na hotelik i w lesie dymal...no zenua,,,,,,

Gość nosze ponczochy...
stać go było na dwa hoteliki, ale mnie nie chciał tam zabrać :(

Gość Jestem za.
- facet 25lat

Gość Jestem za.
Dodam teraz, po przeczytaniu, że sam jestem raczej z początku nieśmiały, ale potrafię być raczej dominujący. W końcu jak się kogoś pozna to nieśmiałość znika. Jestem zdeterminowany na taką przygodę. Sam szukam od miesiąca dziewczyny, która by chciała uczestniczyć w takiej przygodzie wakacyjnej :)

Gość przyszła żona
umówiłam się na taki niezobowiązujący sex z facetem jakoś w marcu zeszłego roku i co?????? w czerwcu bierzemy ślub.... oczywiście mieszkamy już razem i jesteśy szczęśliwi i zakochani, oświadczyny były i wsio jak się należy. To był mój pierwszy taki krok (i ostatni :D ) więc jak widać różnie w życiu bywa :D

Fajne są wasze historie:))Moja troche nieco gorsza:P...To było pewnego zimowego dnia:P...miałam nieziemską chcice,jakiś miesiąc wcześniej rozstałam się ze swoim facetem,więc sobie myśle-co by nie spróbowac:P.Zrobił na mnie dobre wrażenie"przed kompem",rozmawiało nam się miło,mieszkam w sumie niedaleko... Po 3minutach uslyszalam PRZEPRASZAM,ale ja już skończyłem hehehhehehe No każdemu się zdarza...ale ja cholera miałam w ten dzień taką ochotę na seks Pozdrawiam dziubaski:)

do onaa654632: ja się trochę razy umawiałem na seks z dziewczynami z netu i w 95% przypadków po spotkaniu okazywały się strasznymi pasztetami. Jednak kilka razy trafiły się fajne, potem przez jakiś czas się spotykaliśmy na seks. Masz ten problem, że nie wiesz kto przyjdzie, moze Cię później nachodzić, być świrem, nie dbać o higienę lub czymś zarazić.

"a ja wątpię czy fajni faceci szukają sexu w necie...tacy nieśmiali może i owszem ale ja wolę dominujących; ] tacych którzy wiedzą czego chcą ale zarazem nie popaprańców tylko dżentelmenów..ehh trudno o takich nawet w realu" Ja jestem męski, zdecydowany, dominujący, trochę sympatyczny drań, również gentelmen. Ale takiego jak ja w necie możesz szukać ze świecą.

Gość Ja też------------
Też byłam w lesie :) BYło miło, ale w zwiazku z tym, że nigdy tak wczesciej nie robiłam (tylko seks zwiazkowy) - poczułam sie jak szmata cięzko mi było spojrzeć w lustro przez długi czas, zwłaszcza jak pomyslałam sobie, że ten facet mogł pomysleć o mnie, że ja tak codziennie robie:( z kimś innym Jak napisał nastepnego dnia czy mam jakies takie fajne kolezanki bo koledzy tez by chcieli......... To było jakby ktos mi strzelił w pysk i zreszta słusznie. To było 1,5 roku temu. Od tego czasu jakos nie udało mis ie zakochac wiec only masturbacja ale od paru dni juz nie moge wytrzymac i intensywnie siedze na czacie ale nie moge wybrac tego kogos Wiem jestem gooooooopia:( Ale jestem tylko czlowiekiem

Gość o ja nie moge
ja tez umawialam sie na sex:) a juz 2 lata po slubie hihi sex byl najpierw raz potem drugi a potem juz zawsze:P

Gość o ja nie moge
tzn z moim mezem kiedy jeszcze nim nie byl a ni kiedy nie mial nim byc:) umawialismy sie tylko na male co nieco hihi jestem przeszczesliwa

Sex w lesie może być. ale fajniejszy jest w parku. Czasem z moją przyjaciółką uprawialiśmy w różnych miejscach. Raz nawet w sylwestra, po przywitaniu nowego roku u niej w domu, w śrósmieściu warszawy, wyszliśmy do parku przy Pl. Trzech krzyży. Ona miała czarną minisukieneczkę, czarne rajstopy z wycięciem, albo pończochy (już nie pamiętam, bo często sie tak zabawialiśmy) i nie miała majteczek. Uprawialiśmy sex na ławce a górą co jakis czas ktoś przechodził. Było ciemno, ale i tak myślę że Dwóch chlopaków coś zauważyło i się domyślali, jak siedziała na mnie okrakiem. Raz robiliśmy to od tyłu przy tylnej szybie ostatniego wagonu tramwaju, ale już był pusty i i dojeżdźał do pętli przy Hucie Luccini. Było tego trochę. Trzeba czasem urozmaicać seks, a nie ciągle tylko nuda w łóżku. To ze uprawialiśmy w parku, czy np. powsinie, nie znaczy, że niestać mnie na hotel, bo mamy mieszkania i warunki do seksu. Chodzi o urozmaicenie.

he he he tak 2 spotkania w tym raz z jedym doszło do ... jeden to był ochroniarzem gdzieś tam nie ważne, zbudowany jak marzenie, do łózka na rękach mnie zaniusł, ale jakoś coś mnie tknęło i zrezygnowałam w trakcie miziania i wróciłam do domq pociągiem, dobrze zrobiłam bo mi cwel taryfy nawet nie zamówił na dworzec :D a z drugim to było całkiem nieźle, był taternikiem i się wspinał więc wyobrażasz sobie to ciało? yhhh bajka, i super facio z niego był tyle że nom nie bardzo miał czym pomachać, ale pokrzyczałam i wróciłam do domu :D

Gość Jestem za.
Jakby któraś pani chciała spróbować to jestem chętny. Możemy się poznać pierw, pomailować, cokolwiek, byle przyświęcał nam cel bez zbędnych zagmatwanych przesłanek, bez drugiego dna. Woj. śląskie.

aha ale nie polecam facetów z forum- to zwyrole, wystarczy popatrzec jaks ie wypowiadają na temat kobiet rżną co ma cycki i nie spieprza na drzewo a potem śpiewają że wszystkie to szmaty jak nie dziewica przed ślubem :D ja poznawałam kolesi na sympatia.pl i mieli swoje fotki a nie z gazety :D

Gwoli wyjaśnienia - jestem prawiczkiem praktycznie rzecz biorac i pasuje mi hotel/motel. Pisac wulgarnie o tych sprawach nienawidze i nie moge patrzec jak troglodyci pisza w ten sposob. W ogole to bardzo rzadko tu bywam i pewnie juz dlugo tutaj nie zabawie. To ja pisalem pod pomaranczowym \"jestem za\".

Gość niesamowite -
tyle oblesnych kurew w jednym miejscu