Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwwwa

Czy są tu kobiety, które facet zostawił po pierwszym razie?

Polecane posty

Gość a bo to raz sie dzieje
wiele jest takich przypadków nie wy pierwsze i nie ostatnie

Gość nieszczęśliwwwa
Nie było mowy na razie o żadnym wiązaniu się. Raczej chodziło o romans o spotykanie sie bez zobowiazań. Było naprawde cudownie, nie chcwaląc sie ale jestem super kochanką nie ma dla mnie zadnego tabu i na pewno nie chodxi o to że byłam kiepska

Gość do nieszczęśliwej
a może własnie było za dobrze i facet sie przestarszył bo nie chce sie angażować

Gość nieszczęśliwwwa
Ale powinien mi powiedzieć, OK przyjęłabym do wiadomości a najgorsza jest ta niepewnośc. Dlatego pytam, jakie sa wasze doświadczenia bo mnie pierwszy raz sie coś takiego przytrafiło.

Najpierw jęczysz, że Cię przeleciał i zostawił, a za chwilę, że nie żałujesz i że umiesz czerpac radość z życia. No to w końcu o co chodzi. Chciałaś się przespać z facetem, to się przespałaś, zdradzając przy pokazji, ale co tam, to przeciez nic wielkiego. Do tam innej koleżanki, która się do mnie odezwała - jak Ci szkoda, to trudno, nic Ci na to nie poradzę. Mi tam niczego nie szkoda. Jestem nawet pod wrażeniem - napisałaś poprawnie słowo \"sfrustrowana\" co tu, na forum, rzadko się zdarza. Gratuluję

Gość JEST NAS WIECEJ
zdarzyło mi się to 3 razy raz wcale szybko się nie oddałam głupio trochę sie czułam

Gość nieszczęśliwwwa
No bo nie żałuję bo przezyłam cudowne chwile z najprzystojniejszym facetem o najpiekniejszym ciele i o umiejętnościach jakich nigdy wcześniej nie doświadczyłam. Tymbardziej mi przykro że więcej tego nie przezyję.

Gość moja rada jest
znajdź sobie kochanka i zapomnisz. ja tak zrobiłam.

Gość nie żalujesz ale jęczysz
:O Zrozum, że on nie był zainteresowany dłuższą znajomością. Może wcale nie jestes taka super kochanką, a może po prostu cię nie polubił, albo nie odpowiada mu twój wygląd, ma lepsze kochanki. Faceci lubią odmianę, zwłaszcza tacy, co traktują seks jak odrębna dziedzinę życia, ale jak mają się wiązac z kims, to musi ich w tej osobie coś naprawdę uwieść. Inaczej szkoda im porzucać swój beztroski tryb życia. I facet dobrze ci doradził- jak masz zamiar się puszczać, to zadbaj o lepsze zabezpieczenie:O

Gość nieszczęśliwwwa
Nie żałuję że to zrobiłam a jęczę że tylko raz. Mój wygląd jest OK zapewniam i bardzo mu sie podobałam.

Gość Zenobiakarlak
Kiedy to było?Pisałaś że kilka dni temu i że coś ci napisał od tego czasu więc może jeszcze się odezwie.Jak facet szuka tylko kochanki to nie dzwoni do niej codziennie i nie wypisuje jak tęskni.Dzwoni kiedy chce się spotkać.Nie panikuj.Dopiero po 2 -3 tygodniach stwierdzisz czy napewno na tym 1 razie sie skończyło.

Gość wszystko ok
Popieram Zenobiekarlak - nie ma co panikowac, jeszcze sie odezwie ale nie licz , ze bedzie to robic codziennie, to tylko seks

Gość heya
jak ktos daje dupy na 2 spotkaniu to wedlug mnie nie jest obiektem zainteresowania, a twoj amant tez tego pokroju byl ,wiec jestescie siebie warci, wiec po co ten temat

Gość nieszczęśliwwwa
Ojej spanikowałam za wcześnie. Wiedziałąm że wyjeźdża ale nie wiedzialam na jak długo, dzisiaj wrócił. Zadzwonił i na jutro sie umówiliśmy. Kmień spadł mi z seraca.

Gość nieszczęśliwwwa
Juz nie jestm nieszczęśliwwwa tylko szczęśliwwwa. Zenobia miła racje - dzięki dziewczyno.

Gość oj są
mnie zostawił 2 razy a moją koleżankę raz.

Gość robdaa
oj są gorsze problemy. masz nauczkę żeby za szybko nie dawać dupy

Gość liliowa łania
Mnie się kiedyś przytrafila podobna historia tylko że ja się skusiłam na..... pierwszej randce - wiem nie piszcie że jestem dziwką stało się. Facet się nie odzywał przez 2 tygodnie byłam w nerwach, glupio mi było byłam pewna że mnie olał. Nagle dostałam smsa czy się spotkamy????? Spotykalismy sie potem przez pół roku. Od razu nie można panikować oni czasami muszą to \"przetrawić\"

może facet się bał, ze tez dostnie rogi, ja bym na przykład nie zaryzykowała traktowac serio faceta, który zdradza partnerkę - zupełnie nielogiczne zresztą, moż ejeszcze się odezwie

Gość bleeeeeeee
oj przesadzacie. czasami właśnie od sexu zaczyna się naprawdę fajny związek. jak ludzie lubią sex i jest to dla nich ważne to jest to podstawa udanego związku

Gość ciek jestem
czy dalej zamierzasz zdradzać i oszukiwać swojego partnera? I czy będziesz potrafiła spojrzeć w lustro? Moim zdaniem powinnaś dostać nauczkę i powinien cię zostawić po tym pierwszym razie. Mam nadzieję że zostawi cie po kilku razach, partner się dowie i tez cię zostawi.

Gość ofe rma
tak mi przyszło do głowy pytanie co wy za facetów macie że się ich zdradzać nie boicie.

Gość no wlasnie a
no wlasnie a po 30 to juz sie nie mozna zakochac?

Gość nieszczęśliwwwa
Gromy na moją głowę się posypałay, ale... Gdyby w moim związku było wszystko dobrze to bym nie zdradzała. To koniec tego związku i teraz jak poznałam JEGO kończę ten związek na 100 procent. Wszystko jest na dobrej drodze, wczoraj przeżylismy cudowny wieczór, jutro też się spotykamy. Spanikowałam za szybko bo bardzo mi na facecie zależy - ale teraz juz wiem że się ułoży.

Gość nieszczęśliwwwa
do "co za kurewka" - co ty gadasz jaki worek na spermę. Ten facet daje kobiecie tyle przyjemności, że większość z was nawet sie to nie sniło. Myśli najpierw o kobiecie a na końcu o sobie to ja mam więcej korzyści i przyjemności z tego niż on... Ale jak można w ogóle mówic o sexie w kategorii wykorzystywania kogokolwiek - obie strony czerpią z tego radość i przyjemność - nie czujecie tego? to współczuję

Gość greckie wakacje
a ten facet przynajmniej wolny jest, bo nie czytałam całego wątku? no i w jakim jest wieku i czy nie przeszkadza mu Twój wiek?

Gość uchacha
no cóż, a nie zakładasz takiej możliwości, że zerwiesz swój obecny związek, a po chwili zostaniesz całkiem sama? bo chyba raczej za krótko znasz się z tym nowym żeby wiązać z nim aż tak wielkie nadzieje. w końcu nie jesteś nastolatką, przemyśl to.

Gość hgggffff
teraz seks ze starszą kobietą jest podobno modny u chłystków:P kolo naużywa, naopowiada się kumplom i puści autorkę kantem

Gość upupupu
:D

Gość melania K.
ona nie napisała że to jakiś chłystek, nie napisała ile ma lat. A sama tez nie jest stara bez przesady. ja mam 35 lat a jestem młodą kobietą i mam ogromne powodzenie.